Új hozzászólás Aktív témák

  • szcsabaa

    csendes tag

    Sziasztok!

    Olyan probléma lenne az én MI A1-es telefonommal hogy pár másodpercre vízbe ejtettem , ettől elindult rajta egy bootloop ami kb fél-egy óráig ment aztán leállt. Aztán ahogy hazaértem hagytam egy napig kiszáradni.

    Azóta ha bekapcsolom a telefont minden rendben működik egészen addig amíg nem zárom le a képernyőt vagy magától zár le, mert utána már az érintőkijelző és az alsó gombok nem reagálnak semmire viszont ha újraindítom a telefont akkor megint jó minden az első lezárásig. A kijelző képet továbbra is ad , ujlenyomattal fel is tudom oldani csak érintésre nem reagál.

    Elvittem egy szervízbe, ott nem tudtak mit kezdeni vele, max kijelzőcsere de ha az rossz lenne akkor nem csak a képernyő lezárása után kellene jelentkeznie a problémának.
    Ezután MiFlash-el ráraktam a legújabb , majd egy régebbi gyári romot is de a probléma ugyan úgy megmaradt. Itt már úgy voltam vele, úgyis mindegy akkor rárakok custom romot, itt viszont már megakadtam mert amikor bootolom a TWRP-t akkor az elindul a telefonon viszont ott valamiért szintén nem működik az érintőképernyő így nem tudom feltenni a romot.

    Valakinek esetleg van valmi ötlelte vagy dobhatom az egészet a kukába?

Új hozzászólás Aktív témák