Új hozzászólás Aktív témák

  • fluttershy

    tag

    válasz kekigyu #25203 üzenetére

    Nnaa :) átnéztem az összefoglalót és csak annyi hibát találtam benne hogy a recovery linkje ami bele van írva az már régi (lehet hogy nem működik). Helyette inkább a hivatalos xda topikban lévőt [link] vagy a lineageos hivatalos wikijébe lévőt érdemes használni. Azért csak egy linkeltem mert szerintem valójában mindkettő a legfrissebb twrp, akár a twrp weboldaláról is letöltheted kb, annyi a lényeg csak hogy friss legyen és a mi a1es verziót használd.

    Azt írták még itt párszáz hozzászólással feljebb hogy ha titkosítani szeretnéd a mobilod belső tárhelyét lineageos alatt akkor nem szabad wipeolni a data particiót. Hát nem tudom, én wipeoltam és működik a titkosítás is. Ha gondolod akkor hagyd ki a wipe datat és csak factory resetelj a twrpben meg cache wipeoln a biztonság kedvéért... de rád bízom.

    A vowifivel kapcsolatban nincsenek tapasztalataim, én szerintem nem próbáltam még ezt a funkciót (bár ki tudja) viszont lineageos-en eddig bármit kipróbáltam, minden működött szóval lehet hogy nem lesz szükséged magisk modulra sem. Próbáld ki előbb magisk modul nélkül, hátha.

    Hívás közbeni halk mikrofont javító magisk modulra sincs már jórégóta szükség. Mint mondtam, minden működik flottul, úgy ahogy a gyári romon kéne.

    Hirtelen ennyi jutott eszembe.
    Az itt leírtakon kívül a topik összefoglaló leírás amúgy részletes és szájbarágós. Érdemes azt követni. Ha elakadsz akkor persze nyugodtan kérdezz itt és megpróbálunk útbaigazítást adni.

    Sok sikert a flasheléshez. :D

Új hozzászólás Aktív témák