Új hozzászólás Aktív témák

  • fluttershy

    tag

    válasz huberpe #24523 üzenetére

    Nálam úgy néz ki az akku idő hogy 4-9 óra SOT-ot kapok. Minimum 4 óra akkor is megvan ha max fényerőn nyúzom a telefont és még mellette játszok is (pubg). 9 óra ha minimum fényerő mellett használom moderáltan. Azt hogy hány napot bír; nem tudom mert kímélem az akkumulátort, nem engedem hogy 30-40% alá merüljön. Az is nagyon sokat számít hogy milyen appokat használsz. Mindent amit ki lehet váltani úgy hogy böngészőben megnyitod ha szükséged van rá (pl facebook, menetrendek, időjárás) azt érdemes inkább onnan használni. Mindenkinek azt szoktam tanácsolni hogy instant messaging és social network alkalmazásból is minél kevesebb van annál jobb. Ha végképp semmi nem segít és nagyon rossz az akku időd akkor érdemes megpróbálni egy factory resetet.

    Facebook app tipikusan egy olyan dolog amit már legalább 5 éve nem használok mert egy hatalmas méretűre nőtt, szarul megírt aksizabáló kémkedő hulladék. Ha böngészőből nyitom meg az m.facebook.com-ot akkor megkapom ugyanazokat a featureöket amiket az alkalmazás tud és a chromeban lehet már oldal értesítéseket is beállítani. Nagyon sok ilyen app van még a facebookon kívül amit ha kidobsz akkor a telefon kb fellélezik, javul az üzemideje, gyorsabb lesz stb. Közösségi hálók közül csak a instagram és a tumblr van fent. Tumblrt letörölném mert annak is trágya az appja csak sajnos böngészőből nem olyan jó használni. Instant messagingből csak a messenger, google messages, (+instagram dm, +tumblr dm, +tinder), videotelefonálásra csak a google duo és a messenger. Skype, viber, snapchat: köszönöm de nem. Ha valakinek ezek a kapcsolattartási lehetőségek (+email,sms,telefonhívás) közül egyik se felel meg azoknak a kedvéért nem fogok +1 alkalmazást használni, ami kb nem tud semmi pluszt amit a fent leírtak ne tudnának de azért van a telefonomon mégegy dolog ami szívja a háttérben az aksit. Úgy gondolom hogy ez a felsorolás is baromira hosszú, nincs szükségem ennél többre.

    (#24518) Victoryus94

    Nekem is csinált ilyet a telefon még anno ősszel amikor oreo volt rajta. Sajnos nem emlékszem már rá hogy mi okozta pedig utánajártam a dolognak :/ Már nem szokott rezegni egyébként. Ha rootolva van akkor futtass [Matlogot] és ha rezgett akkor keresd vissza hogy mi csinálta. Ha sikerült megoldani a rejtélyt akkor oszd meg velünk itt mert kíváncsivá tettél. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák