Új hozzászólás Aktív témák

  • fluttershy

    tag

    válasz mobilizmo #24509 üzenetére

    Köszi a visszajelzést :)

    - A DroiDMester linket és a Kelzsoca féle programot kiszedtem. Igazából nem próbáltam ki őket csak áthoztam az előző leírásból.
    - A minimal ADB-t nem ismertem, köszi; cseréltem a leírásban az android platform tools-t erre. + ennek elég nagy előnye az hogy a telepítője a system variables közé beteszi a minimal ADB könyvtárát így nem kell szórakozni vele hogy "adb" meg "fastboot" parancsok előtt odamozogjunk a parancssorba arra a helyre ahol az adb meg a fastboot van mert bárhonnan működik.
    - Lineageos-en működik az ota és a root meg a gapps is megmarad utána; recovery-t nem próbáltam telepíteni de azt szerintem nem hagyja meg. Viszont a CosmicDan twrp-t belerakom a leírásba és azt is amit írtál.
    - "Továbbá én a bootloader (vissza)zárását semmiképpen nem ajánlanám, van egy-két speciális eset amikor jó kivitelezhető, de nem szabadna abba a hibába esni, hogy valaki ebből általánosít. Például custom ROM telepítésnél a visszazárás nagy valószínűséggel téglázza a telefont." - Na ezt viszont gáz hogy kihagytam. Most már ez is benne van. Köszi

    frissített összefoglaló: [link]

Új hozzászólás Aktív témák