Új hozzászólás Aktív témák

  • fluttershy

    tag

    válasz tucsok8510 #23387 üzenetére

    Egyébként baromira egyszerű lenne ha a xiaomi nem tette volna akadályoztatottá a pite feltelepítése után a downgradet az orera. Ezzel szívtam sokat mert onnantól hogy felment a pite, oreo visszaállításánál bootloopolni fog. Xda-n vannak leírások hogy hogyan lehet dwngradelni de azt én túl macerásnak találtam, EFS particiót i érintik (asszem ennek köze van az imei-hez) ezért nem olvasgattam, nem próbálkoztam vele.

    Picit hosszú lesz a szövegem mert sokat szoptam vele míg végül sikerült és nem tudom biztosan h mik azok a lépések amiket biztonságosan ki lehet hagyni.

    Azzal kezdtem h bootoltam egy twrp-t -> wipe data, system, cache&dalvik -> flash V10.0.3.0 (amit innen töltöttem: https://forum.xda-developers.com/mi-a1/development/twrp-stock-8-1-0-t3856328) = eredmény: boot animationig jut de onnan tovább nem és nem is bootloopol.

    Írták xda-n hogy előtte érdemesaz utolsó hivatalos oreot feltelepíteni (https://en.miui.com/download-333.html): -> letölt -> miflash elindít -> telefon fastbootban rádug -> flash all (relock nélkül!) -> telefon indítása után bootloopol -> fastboot boot twrp -> előző lépésben említett pite flashel -> dalvik&cache és data clear -> indít, pite működik, örül

    Belaktam a rendszert mire rájöttem hogy az ota nem működik. Mire lassan kezdtem beletörődni, megtaláltam ezt: https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=78638864&postcount=738
    Megás link letölt -> miflash elindít, telefon fastboottal rádug, "flash_all_except_storage_keep_unlock" kiválaszt (appjaim megmaradnak) -> flash -> telefon hiba nélkül elindul -> 10.0.4.0 ota letölt, telepít, újraindít, működik, örül :)

Új hozzászólás Aktív témák