Új hozzászólás Aktív témák

  • Feri1977

    senior tag

    Jó oké, túl vagyok a kezdeti megpróbáltatásokon, hogy ez egy ilyen rendszer..túl vagyok azon is, hogy veszek átalakítót, mert nincs kedvem a monitor mögül állandóan széthúzni a töltőt a saját kábelét kivéve, hogy le a gépre bedugjam ha másolni akarok zenét rá..amúgy meg airdroid wifi alapon megoldottam egyenlőre, a másik kábelemhez meg veszek átalakítót.

    DE, 2 dolog van még így gyorsan:

    -Fent mi az istenért van csak ne zavarj és normál mód, nekem néma kell, rezgő, és hang mód 3 db. ezt hogy lehet elérni? Mert nagyon fura nekem ez a sok dupla beállítás, wifinél mobilnetnél néma módnál duplán kell rámenni és tovább állítani, ahelyett, hogy csak rányomsz a wifire vagy mobilnetre és van, nem még jobbra húzni csúszák ki be kapcsolni egy almenüben röhej, de lényeg a hang, nekem néma rezgő és hang kell, mi ez a ne zavarj mód, meg teljes némítás, ezt hogy tudom átvarázsolni használhatóvá..launcherrel..?

    -A másik, hogy merül mint a barom, 92 százalékon volt estére, reggel már 88, mitől? mert a háttérben a képernyő lezátása után tuti fut a rakás sok program, minden értelmes telefonon be lehetett állítani, hogy képernyő lezárása után mely programok ne fussanak, ez meríti, ezt hol kell?

    Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!

Új hozzászólás Aktív témák