Új hozzászólás Aktív témák

  • freeknight

    őstag

    Nos, én csak leírtam a véleményemet. Az általam leírt problémák nem special edition dolgok, hanem különböző fórumokban dokumentált elég széleskörű hibajelenségek, nem csak én szenvedek tőlük. Ráadásul engem még csak nem is nagyon zavarnak, 55k-ért ennyi minőségellenőrzési hiba még belefér. Az elálló kijelzőt se úgy értsétek, hogy szemmel látható, ha készítenék róla képeket észre se vennétek, de közelről megnézve, ott van. Este csinálok majd képet a light bleedről, (ami szintén nem zavar, mert a tok széle takarja), ami nem egyedi hiba, hanem tele vannak vele a különféle xiami modellek fórumjai (még csak nem is ezt az egy modellt érinti).

    Azért nem esett jól, hogy ennyire nekem támadtatok, hogy én le merészeltem írni az általam tapasztalt hibajelenségeket, amik mind fellelhetőek más fórumokon is. :(

    Igen, jó telefon ez ilyen olcsón, de azért nem csak a hardveren meg az nfc kihagyásán spóroltak Kínában, hanem a gyári minőségellenőrzésen is.

    Egyébként fórumokról rájöttem valószínű mi okozta a wifi hibát: új tokot tettem rá, és ez zavarhatta meg az antennát. Műanyag tok, mégis, levéve újra régi minden.

Új hozzászólás Aktív témák