Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Az SP-m már több mint 4 éves, és az 1 GB ram borzalmasan kevés már, szóval ehhez képest tuti felüdülés lenne. :DDD Nem mondanám azt, hogy hardcore módon használnám, RR3-al játszok csak mobilon, az meg mindenen fut. A lényeg inkább, hogy ne kelljen várni az appokra, férjen be memóriába jó pár app.
    Kamera jó ha jó, és persze a videók hangja fontos lenne, de az se gond, ha root után javítható házilag. Ilyen mintavideókat láttam már, a mobilaréna teszt is kiemeli ezt a vízalatti hang effektet. Mély hangoknál jobban is kijön gondolom, amiért nagy kár. Láttam azt az xda oldalt ahol javítás van hozzá, de azért az se teszi 100%-ossá. Hátha lesz hivatalos javítás rá.
    Amúgy a LED nekem is nagy szívfájdalmam. Az SP elég nagy és erős értesítője amúgy is hiányzik majd, akármit vennék, de ez az egy színnel még inkább fájó. De gondolom megszokható. NFC pedig egyszer volt kb. használva, szóval az pont nem fontos nekem. :U

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák