Hozzászólok Aktív témák

 • sxxorp

  senior tag

  Végre van teszt -> topik, köszönöm, régóta figyeltem a típust, majdnem berendeltem Kínából, mikor fű alatt megjelent a Global: ütős kompakt a számomra egyetlen esztétikus notch típussal (khm, A2 Lite...). Mivel a flottánkhoz alig jár készülékkedvezmény, labdába sem rúgott nálam a páromnak vett Samsung A40 (neki 50 volt, nekem bolti ár: 90), amely elég jónak bizonyult. Vasárnap óta meg is van a 9 SE, de amíg nincs üvegfólia, addig marad napi üzemben a Redmi 4X (utána backup / hosszabb időt igénylő marhaságokra).
  Garancia: Örvendetes az új 2 éves garancia, de sehonnan nem kapok választ, hogy érvényes marad-e ez is, ha kinyitom a bootloader-t és/vagy rootolok... Ha valakinek van infoja ne tartsa vissza.
  INGJOKE: kifejezetten korrekt áron hozták itthon forgalomba a 2 év garanciával, nem hiszem, hogy akár 80-at is megérne a kerülőút, de a te dolgod.
  Üzemidő: nagyon elégedett voltam a 4X üzemidejével, ami 4000-es akksival de 28nm-es CPU mellett, a módosításaimmal volt nagyon jó (amikor még nézegettem megvolt a 10 óra feletti SOT is 100%-ra vetítve az én szokásaimmal). Egyelőre nincs elég info-m, de ezután enyhültek anno az akksis aggodalmaim: Mi 9 SE vs 4 másik (Note 7 is) [link], főleg, ha kicsit megkezelhetem majd.
  Reklám: 0.
  Kamera dudor: a gyári tokkal valóban kiáll pár tized millimétert...
  Lássuk a tesztet :D

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák