- Linux kezdőknek
- Sweet.tv - internetes TV
- Amazon Prime Video
- Windows 11
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- OpenWRT topic
- Docker konténerizálás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci laci
addikt
-
laci laci
addikt
válasz Alonso69 #1217 üzenetére
Èn tudom,hogy régóta ismerjük egymást.🤝A telegrammon papp54 a face-n pedig csumpala Anno a minimode-d volt a neve a hangerő panelnak,onnan szerkesztettük át,most többen is átvettèk..
[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
tookie
tag
válasz Alonso69 #1236 üzenetére
Köszönöm Szépen! Igen, 7 éve használok Xiaomit, de egyre nagyobb csalódások érnek. Három éve vettem a Mix 3 5g-t amit szépen kivégeztek és csak pár frissítés jött rá, most meg ez. Ennek meg a teljesítményét veszik vissza, hogy ne melegedjen. Közben én is felraktam, csak teljesítmény módban nem néztem, mert úgy gondoltam felesleges, mivel akár gyári akár xiaomi.eu rom ban bekapcsoltam, nem történt semmi, ugyan az volt az eredmény.......így leszedtem ezt a romot . Most akkor visszateszem és megnézem még egyszer. Azt had kérdezzem már még meg, hogy a fordított vezetéknélküli töltés neked megy?
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
válasz Alonso69 #1501 üzenetére
Az MIUI ROM, semmi köze a EMUI-hoz.
A hivatalos MIUI-ból vannak régió specifikus kiadások: EU (EEA), IN, CN, RU, ID, TW, MI (Global),
A képernyőmentéseden CN (kínai) MIUI ROM kiadás megosztása látható.
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Karavik
veterán
válasz Alonso69 #1508 üzenetére
Legfrissebb TWRP-t fel kell telepíteni először, majd kínai MIUI rom.zip install, aztán format data, végül reboot to system. Teló bebootol és a TWRP recovery is megmarad
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Karavik
veterán
válasz Alonso69 #1519 üzenetére
Chian MIUI-t már rég tettem fel, de most jut eszembe, hogy ROM telepítés után közvetlenül kellett flashalni "DM-Verity Disabler.zip" fájlt máskülönben nem bootolt be a rendszerre a hivatalos ROM TWRP recovery telepítéssel. OrangeFox recoevry-k támogatták alapból a DM-Verity Disabler opciót a ROM telepítéssel
[ Szerkesztve ]
-
Alonso69
senior tag
válasz Alonso69 #1572 üzenetére
A Magisk (Root hozzáférés) telepítés, elrejtése az alkalmazások elől, csak saját felelősségre.
Legkönnyebben Twrp-ből lehet telepíteni , innen letölthető a legfrissebb [link]
Telepítés után/Magisk/Beállítások (jobb felső sarok fogaskerék) található ez a kettő menüpont,amit ki kell pipálni. [kép]
Ezután, alatta lévő menüpont [kép] kiválaszthatóak azok az alkalmazások , amiket el szeretnénk rejteni.
Majd ezt kell telepíteni [link] a Magisk-ból [kép]
Újraindítás, következő lépés, a magisk elrejtése,a Hide Magisk menüpontban kell adni egy tetszőleges nevet (Manager mondjuk)így nem "magisk"-nak fogják látni a többi appok. [kép]
Nem tudom megmutatni,mert már megtörtént a "Hide"
Röviden ennyi.Xiaomi 14
-
Yellow73_a
tag
válasz Alonso69 #1604 üzenetére
Bocs, az előbbit túl későn szerkesztettem, az alábbiak a problémáim van vele:
- maga az értestés ott világít folyamatosan a képernyő közepén, amíg meg nem nézem. Tehát egy messenger üzenet beérkezését követően egy pici messenger ikon. Viszont én csak azt szeretném, hogy folyamatosan pulzáljon a képernyő két széle.
- viszont a pulzálés csak akkor megy, amikor éppen megkapom az üzenetet, többször már nem, utána csak a kis ikon(ok) maradnak a képernyő közepén így is csak akkor villan fel az értesítés, amikor megérkezik az értesítés, utána többször már nem.
- én azt szeretném, hogy az értesítési ikonok ne látszódjanak, csak a pulzálás a két szélen. Már csak azért sem, mert a kis ikonok egészen addig egy helyben vannak, amíg fel nem oldom a képernyőt. A következő képernyőzárás után már más magasságban jelennek meg az ikonok, de ha sokáig nem oldom fel a képernyőt akkor sokáig egy helyen vannak, ami nem biztos, hogy jó a képernyőnek -
laci laci
addikt
válasz Alonso69 #1685 üzenetére
Ismerős valahonnan a minimode,magisk module-ben megcsináltuk,de ahhoz kell root..A Google korlátlan tárhelyes megoldás,sajna nem működik rendesen.Úgy írja,hogy nem teríti a tárhelyet,de mégis feltölti.Többször próbáltam,innen tudom.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Alonso69 #2064 üzenetére
A videó is megfelelő (bár én jobb szeretem az írott anyagokat az ilyen témákban).
Csak arra utaltam, hogy bőven elfér itt is az ilyen bemutató. Sokakat érdekelhet, mert az ilyen ROM-cserével megoldható pl. a sokak által hiányolt hívásrögzítés is[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
M-63
tag
válasz Alonso69 #2470 üzenetére
Arra még kérhetek egy megoldást, hogy miért nem hajlandó semelyik mobilszolgáltató hálózatára racsatlakozni?? Csak magától, ha kezire rakom, mert nem megy a mobilnet, akkor esélytelen, még egy szolgáltatón belül 2grol 4gre se akar, kiírja, most nem lehet csatlakozni aztán magától visszarakja amin volt.
-
gigabytman
tag
válasz Alonso69 #2510 üzenetére
Szia.
Emaillel is próbáltam belépni. Köszönöm a linkeket. Én az eredetit olvastam ezt fordította le Kornél: [link]
Viszont találtam általam nem ismert nagyon fontos kritériumokat: [link] [link] Ezeket te tudtad?
Bár én nem kaptam értesítést arról, hogy meghaladtam a 3 kód kérést 24 órán belül, szerintem az lesz. Most várok vagy 30 órát, holnap próbálkozom.
Az eredménnyel jelentkezem. -
gigabytman
tag
válasz Alonso69 #2516 üzenetére
Sajnos ma sem sikerült. Írtam a Global Szupportnak is. Mind a Xiaomi és a xiaomi.eu oldalon is ott vannak a hozzászólások, már nem tudnak BL-t nyitni. A jelenség az mint nálam nem kapják meg az SMS-t. Én ebből azt látom, a BL nyitás megszünt. Eddig tartott a mézes bödön.
-
scream24
senior tag
válasz Alonso69 #2663 üzenetére
Nincs. Itt a Xiaomi 12 telefonról megy az eszmecsere. Amit linkeltél pedig egy Redmi, ami mindenben sokkal gyengébb konstrukció.
@Alonso69
Párszor csúsztasd el a csúszkát (ki-be kapcs) és színes lesz az.
Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest