Hirdetés
-
IT café
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kvojnovics
tag
Előre is elnézést, de a hyperos-t vissza lehet állítani miui-ra? Vagy ottt is ebbe a hibába futnék?
Lehet hülyeséget kérdezek, de már nem tudok másba kapaszkodni...
-
Toth_Jani
őstag
válasz
kvojnovics #3097 üzenetére
Ez a régi mobilod, vagy most veted a TEMU-n??
-
kvojnovics
tag
válasz
Black&White #3096 üzenetére
Igen, az is megvolt...
Nem értem... Ötletem sincs...
Köszönöm!
-
Black&White
addikt
válasz
kvojnovics #3095 üzenetére
Furcsa, igen...
Próbáltad a másik SIM slotban, esetleg angolra állítani a készülék nyelvét? -
kvojnovics
tag
válasz
Black&White #3094 üzenetére
Már több tucat készüléket nyitottam, szóval az adataim elméletileg rendben vannak...
Minden engedély mindenhol megadva...
Próbálkozom még, de már csak sim csere marad...
De azért köszönöm!
-
Black&White
addikt
válasz
kvojnovics #3086 üzenetére
i.mi.com-on nézd végig az adataid, ahol esetleg hiányos add meg.
Ha viseltes/régi a SIM, én cserélném.Yettelnél pl. 2 évente kérhetsz újat, ingyen.
Xiaomi SIM aktiválás app-nál nincsenek engedélyek megtagadva? -
kvojnovics
tag
SIM aktiválás sikertelen...
Leírásokat, videókat kipróbáltam... Eddig semmi sem segített...
Eddigi legnagyobb sikerem, hogy "elindul" az aktiválás, de sikertelen...
Kérlek segítsetek!
Köszönöm!
-
novinyul
veterán
válasz
Darellus92 #3089 üzenetére
2026 a támogatás vége a Xiaomi részéről. Nem rossz telefon, de ha vennék én, inkább a Xiaomi 13 venném.
-
kvojnovics
tag
válasz
Darellus92 #3089 üzenetére
Nem tudom meddig támogatott még hivatalosan, de a xiaomi.eu-val szerint még pár évig rendben lesz és más custom rom-ok is vannak/lesznek rá... Annak pedig aki kompakt telefont keres, szerintem még mai napig nagyon jó vétel lehet! Én használtan vettem, de nagyon vigyáztak rá, így teljesen újszerű állapotban van... Dobozzal, tartozékokkal... 70e forintért... Az egyetlen amibe esetleg bele lehetne kötni, az az, hogy akkuidő egyeseknek talán karcsú lehet... Ezen kívül viszont csak ajánlani tudom...
-
Darellus92
aktív tag
válasz
kvojnovics #3088 üzenetére
Sziasztok,
Látom hogy 150 ezer alatt már be lehet szerezni a telefont. Érdemes 2024 végén beruházni rá? Átlag user vagyok, főleg a kamera és a sebesség miatt venném.
Szerk.: nem válaszban akartam..
-
kvojnovics
tag
Közben eljutottam odáig, mintha próbálkozna az aktiválással, de ilyen üzenetet kapok a telefon újraindítása után:
Szolgáltatás aktiválása
A(z) "Hívásnapló szinkronizálása Üzenetek szinkronizálása" aktiváláshoz írja be a 0 SIM-kártya telefonszámát.
???
Ez az egész prócedúra korábban nem tartott 5percig a telefon beállítsától: csak beléptem a Xiaomi fiókba és gyakorlatilag már mehettem is a fejlesztői beállításokba engedélyt kérni és kész...
Most meg mindjárt felrobban a fejem... Lassan 1napja ezzel szívok... Mit csinálok rosszul?
-
kvojnovics
tag
válasz
scream24 #3085 üzenetére
Illetve, ha más H-os van a teló akkor némileg változott a nyitási folyamat
Ez mit jelent pontosan? Mert közben kipróbáltam más sim-mel is és ugyanaz a helyzet...
Köszönöm!
UI.: ha jól emlékszem, korábban úgy volt, hogy amíg beállítottam a mobilt az elején, mire a főképernyőre értem már aktiválva volt, mert a Google fiók után a xiaomi fiókot is be kellett/lehetett állítani... Most meg semmi... Mintha valamiért nem történne meg az aktiválás...
-
kvojnovics
tag
válasz
scream24 #3085 üzenetére
Rengeteg mobil ment már keresztül rajtam és a sim-en...
Szóval a sim is eléggé viseletes... Azon kívül már többször reseteltem a telót, mobilnet megy (tudom, hogy nem wifi kell), mindent frissítettem, de semmi... Azt látom valahol, hogy a xiaomi fiókom 100% kitöltött (bár már több tucat xiaomi-t nyitottam, szóval az sem lehetne gond)? Fogynak az ötleteim és már csak a sim-re tudok gondolni...
Köszönöm a segítséget!
Szép napot!
-
scream24
senior tag
válasz
kvojnovics #3084 üzenetére
Nem hinném, hogy a sim kártya lenne a hunyó, ha van rajt mobilnet. Ezeken kívül csak a szokásos dolgok kellenek, gondolom ezek megvannak: 100%-n kitöltött xiaomi fiók, oem feloldás bekapcs + usb hibakeresés bekapcs a fejlesztői menüben. Illetve, ha más H-os van a teló akkor némileg változott a nyitási folyamat.
-
scream24
senior tag
válasz
kvojnovics #3082 üzenetére
Mobilnet aktív? Wifi nem jó.
-
kvojnovics
tag
Tiszteletem!
Visszatértem újra a kis Xiaomi 12-höz... Már hiányzott ez a kompakt méret...
Haladnék is a romolás-belakással, de ami eddig mindig elsőre ment, azzal most problémába ütköztem:
SIM-kártya nincs behelyezve vagy aktiválva (természetesen a SIM benne van)... Így pedig nem tudom folytatni az UnLock-ot, mert a fiókot nem tudja hozzáadni...
Mi történt? Illetve, hogyan tudom ezt megoldani?
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
ludla
őstag
Sziasztok! Abban kérnék segítséget hogyan tudom a wifi kapcsolatot aktívan hagyni ha nincs internet? A globál romon feltett egy kérdést akkor is használom e, EU rommal sajnos egyfolytában eldobálja, ez autós OBD kapcsolatnál sajnos elég nagy gond. [kép]
-
scream24
senior tag
válasz
littlerock #3077 üzenetére
-
littlerock
aktív tag
Sziasztok.
Elment a rezgés a telefonról. Hívásoknál megvoltak, a Gamail már régebben kiesett a rezgők sorából...
Elvileg néma módban is rezeg a beállítások szerint.
Van valahol rezgés erősség állítási lehetőség, hogy ellenőrizzem a dolgot?
-
scream24
senior tag
-
Zoleee89
aktív tag
Sziasztok,
Nagyjából 2 éve vásároltam a 12-es készülékem, akkor felraktam az EU stabil romot egy fórumtárs segítségével. (13.0.41.0 SLCCNXM)
Jelenleg nagyon lecsökkent a kijelző időm és zavaró, hogy azóta sem működik az NFC-s fizetés.
Akinek újabb HyperOS van a telefonján mi a tapasztalata az akkumulátor használattal? Illetve lett-e azóta megoldás az NFC-s fizetésre? -
Lordus
senior tag
Ooo, eloszor azt probaltam, ami az osszefoglaloban volt. Utana jott a masik, harmadik, majd vegul en is megtalaltam ezt. De ugye senki sem mondta, hogy ez vagy az a modszer mar nem mukodik, sot az osszefoglalo mast ir... Tehat eleg nehez ugy donteni, ha egyik oldal ezt, masik azt irja tutinak es egyik sem mukodik...
-
Lordus
senior tag
letöltöttem.
parancssorból nyomtam egy "fastboot devices" parancsot.
látja a készüléket.
elindítottam a flash.cmd-t
pár másodperc után a telefon kikapcsolt, most magától végre újra is indult, DE nem lépett be recoverybe, hanem a rendszert indította.
Valami átok ül ezen... tuti... egyszerűen nem tudom, mit ronthatok el, ha korábban többször megcsináltam elsőre gond nélkül, most meg már legalább 3 emberke segített, és egyik módszerrel sem sikerülui: próbáltam egyből nyomni a hangerő fel gombot is, hátha akkor belép a twrp-be, de nem. akkor sem
-
ludla
őstag
Sziasztok! Ezt a frissítés miért adja be? Ez van fent nem frissebb
-
ludla
őstag
válasz
norbert1998 #3055 üzenetére
Akkor nem keresem a megoldást, marad így.
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Hol/hogyan lehet kikapcsolni, hogy a képernyő ne sötétüljön el telefonálás közben?
köszi
Hyper OS 1.0.10.0 UMXEUXM
Android 14UP1A.231005.007 -
ludla
őstag
válasz
bluemirage #3051 üzenetére
Igen a Mi Videó nálam hibával leáll a frissítés Eu rom van nálam fent. A titkok revanced azt azért nem tudja.
-
A Xiaomi Video-nak hívott az nem a "Mi Video"?
Annak frissülnie kell és szokott is, normál a Play áruházból.
2024103003 nálam az aktuális verzió.
Szoktam használni. Visz mindent. Nekem elég.A Xiaomi böngészőt én még kalandvágyból sem használnám... Ahhoz nem tudok hozzászólni.
-
ludla
őstag
Sziasztok! Van két app a XIAOMI videó és böngésző nem tud frissülni a play áruházból, hibával leállnak. Van valami xiaomi alkalmazás ami frissíti ezeket?
-
Lordus
senior tag
válasz
norbert1998 #3048 üzenetére
pedig onnan szedtem, amit a kolléga linkelt pár hsz-sze feljebb...
-
Lordus
senior tag
válasz
norbert1998 #3046 üzenetére
köszi a választ!
Az a baj, hogy a parancssorban lefut elvileg a "fastboot boot twrp.img" parancs.
kiír pár sort, eltelik kb. 2 másodperc és azt írja: "sikerült, most a telefon újraindul twrp-ben" - mindezt persze angolul.
DE csak annyi történik, hogy ebben a pillanatban kikapcsol a telefon (eltűnik a fastboot felirat és a windowsban hallani, ahogy a hang jelzi, hogy megszakad a kapcsolat), de a képernyő fekete marad. tehát NEM lép be recoverybe
És ilyenkor ugye kb. 10 másodpercig kell nyomnom a bekapcsológombot, hogy elinduljon a telefon.Az összes régi telefonomon (mi2s, redmi4x, mi9se) volt twrp. erre nem tudom rávarázsolni
ui: nem lehet, hogy a hyperos miatt van?! (utolsó xiaomi.eu rom van a telefonon, pontosabban az, ami átvált stabilra factory reset nélkül) 1.0.7.0.ULCCNXM - szerintem ez a chinese rom...
-
norbert1998
nagyúr
Azt tudod, hogy kell belépni, feltételezem.
Nem tudom, most épp hogy kell felrakni, amit viszont igen, hogy valamikor volt olyan variáns, amit úgy kellett felrakni, hogy
fastboot boot twrp.img
Majd ekkor a teló bebootol a fastbootos "telepített" twrp-be, ahol aztán rendesen telepíteni kellett őt - mert ez csak ideiglenes belépés volt, amit utána eldob a telefon.Ha flashelni akarod, akkor
fastboot flash recovery twrp.img
Ha nem recovery, akkor valami más - ezt most én nem mondom meg neked, de a leírások, ahonnan letöltöd őket, igen. -
Lordus
senior tag
Én is szeretném felrakni, de sajnos nem tudom, hogy kell (TWRP) az összes korábbi xiaomimon volt.
Itt meg nem tudom, hogy miként kellene telepíteni, mert anno, amikor megvettem a telefont, megpróbáltam, de hibát dobott, így nem kísérleteztem tovább. szóval én is kérdezem, hogyan tegyem fel a TWRP-t?
OrangeFox-Unofficial-diting.zip - ezt letöltöttem
ADB nálam működik (működött, mikor próbáltam régen)
papp54: köszi, ha segítesz!
ui: megint megopróbáltam, most is az van, hogy 2 másodperc alatt elvileg végez a parancssorban, de utána nem történik semmi, nem lép be a twrp-be. fekete képernyő 1 percig. hosszú bekapcsgombbal elindul a rendszer... -
ludla
őstag
Szia! Sikerült a rendszert felrakni köszönöm a segítséget
. Egyedül a twrp nem ment fel, ez fontos lenne vagy hasznos?
Van két app a XIAOMI Videó és Böngésző nem tud frissülni a play áruházból, hibával leállnak. Akkumulátor kezelés tényleg jobb csak 9% merült már az éjszaka. -
ludla
őstag
-
ludla
őstag
Szia! Bootloader sikeresen nyitva de az adb devices nem adja ki a telefont
Drivert raktam fel, de lehet valami még akkor hiányzik
PS C:\adb> devices
devices : The term 'devices' is not recognized as the name of a cmdlet, function, script file, or operable program. Che
ck the spelling of the name, or if a path was included, verify that the path is correct and try again.
At line:1 char:1
+ devices
+ ~~~~~~~
+ CategoryInfo : ObjectNotFound: (devices:String) [], CommandNotFoundException
+ FullyQualifiedErrorId : CommandNotFoundException -
ludla
őstag
Sziasztok! Xiaomi 12-re szeretnék EU romot letölteni de a hivatalos linkről 5- óra mire letöltené, nincs másik hely ami megbízható?
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
A tel. közelségérzékelővel nem vagyok felsülve. Amikor a fülemhez teszem a telefont akkor elsötétedik viszont amikor elveszem a fülemtől nem mindig kapcsol be a kijelző. Sokszor csak abban bízom, hogy a másik fél megszakította a kapcsolatot.
Valahol a beállításokban találkoztam vele, hogy ezt hol lehet be/ki kapcsolni. Most viszont sehogyan sem találom.
Hol keressem ezt a beállítást? Vagy mi lehet a hiba forrása?
kösziHyper OS 1.0.10.0 UMXEUXM
Android 14UP1A.231005.007 -
-
papp54
aktív tag
Kiprobáltam a 2.0-át. Nekem jobban be jött az 1.1.(L:/dl/upc/2024-10/31/341342_bz7gh1kdhlfz7d9z_1000000044.jpg)[kép](/L)
-
-
Üdv mindenkinek!
Másodjára fordul elő egy Xiaomi 12-esnel, hogy 1%ot mindössze az aksira...
Egyszer új korában csinált ilyet, akkor szerviz lett a vége, gondolom szoftverfrissítés vagy ujraflasheltek ..
Valakinek volt már ilyen baja és ha igen mi volt a megoldás?
Próbáltam a legutolsó romot újratenni, de maradt a hiba
-
Lordus
senior tag
válasz
Zsoleszhun #3021 üzenetére
köszönöm, megrendeltem, be is szerelik
remélem jó lesz, nem akarok telefont cserélni az elkövetkező legalább 3 évben...
-
Lordus
senior tag
válasz
Zsoleszhun #3019 üzenetére
Koszonom!
Figyi, segits lszi.
Nekem sotetszurke a telefonom. Kek, zold meg fekete kerettel latok kijelzot. De van vagy 15 fele... Melyik lenne nekem jo, melyiket rendeljem?
Illetve melyik szervizt keressem meg a csere miatt? En nem allnek neki...
koszonom! (Norbertnek is az ujjlenyomat infot is) -
norbert1998
nagyúr
Szerintem nem tudsz venni ebből akarva se LCD-t. Én valahonnan magyarból vettem amúgy, de fogalmam sincs, honnan.
Viszont mindenképp kerettel együtt van, ha mégse, akkor véletlenül se vedd úgy. Csakis kerettel.Egy apró hülyeség viszont létezik: Az ujjlenyomat olvasót újra kell kalibrálni a service menüben, egyébként még működés jelét sem lesz hajlandó mutatni. Háromszor szedtem szét miatta a szerintem elsőre még akár vízzáróan összeszerelt telefonomat
Nyílván most már lötyög a hátlap...
-
Lordus
senior tag
válasz
norbert1998 #3016 üzenetére
köszi!! 5 hónapos a telefon, szóval akku hibátlan. mást nem cserélnék. a keretnek sem lett baja, szó szerint esett úgy pofára a betonon, hogy 1 millióból 1x lehet így ejteni...
mindenképp új, gyári kijelzőt szeretnék. de köszi!
hol tudok bele venni kijelzőt? (nem lcd-t...) félek kintről rendelni, mert ha nem amoledet küld, akkor...
-
norbert1998
nagyúr
Nem olyan nagy ördöngösség cserélni amúgy. Körülbelül 20 pénz egy kijelző oldalkerettel. Az valójában csak egy legó egyik házból a másikba. Csináltam már.
Viszont jó eséllyel új hátlap is kell, s akkor már akkut is cserélnék. Viszont vigyázz, mert a kameralencsét nem adják a hátlaphoz a legtöbb esetbenVan egy ütött kopott oldalú, enyhén karcos kijelző/keret kombóm, ahol amúgy a kijelző jó, törve, repedve nincs. Ha érdekel esetleg. Egy percet sem volt tokban, sem fóliában, 2 évet ment azzal a telefonom. Aztán kapott új külsőt és akkut, azzal még két évet tervezek.
-
Lordus
senior tag
ba.... meg.
pofára ejtettem a telefont és hiába van rajta tok, az utált, kerekített kijelző szélén persze, hogy nincs és szarrátört a kijelzőm...hol találok szervizt, aki kicseréli gyári kijelzőre? sajnos a xiaomiszerviznél nincs
-
csferke
senior tag
válasz
norbert1998 #3013 üzenetére
Szerintem engedd el. Meg lehet csinálni, de inkább ne próbáld
Én is így gondoltam
Amikor egy névjegyről hívást indítottam, és a személynek a tel.számon kívül van Viber-e és Whtsapp-ja is, na akkor kínálta fel a True Phone Dialer & Contacts a saját tárcsázóját, a Google tárcsázóját, a Vibert meg a Whatsapp-ot.
Ott volt egy lehetőség kijelölni, hogy amit most választok az legyen alapértelmezett. Kiválasztottam. Most már nem kínálja fel a Googlet, Vibert, Whatsappot hanem tárcsáz. -
válasz
csferke #3009 üzenetére
Én is a True Phone Dialert használom... igaz 12X-en, amire csak a 13-as droid érhető el... De korábbi telefonomon és a True Phone-t használtam.
Nem értem amit leírtál.A True Phone felrak egy telefon ikont, egy névjegyzék ikont stb...
A hívás indításhoz a True Phone telefonikonját kell kirakni a kezdő képernyőre és akkor nyilván a tárcsázó is True Phone és nincs semmiféle kérdés. Ugyanígy a True Phone névjegyzékét is ki kell rakni a Google névjegyzék ikon helyére.
A hívásfogadásnál már nem emlékszem, hogy mit csináltam, de nyilván ott sincs kérdés, hogy melyik alkalmazást használom.
SMS-re pl. már régóta a Textra-t használom, mert az is jobb és okosabb, mint a Google saját üzenetkezelője.
-
csferke
senior tag
válasz
norbert1998 #3010 üzenetére
Nincs!
Csak egy ablak a következőkkel:
- Alkalmazásadatok
- Új névjegy
- és 3 utoljára hívott névjegy -
csferke
senior tag
Sziasztok!
Felrakta a True Phone Dialer & Contacts-ot. Kipróbáltam, bevált, marad.
Az picit zavaró, hogy hívás indításakor megkérdezi, hogy melyik app-ot szeretném használni. Az új True tárcsázót vagy a gyári Google-t.
Hogyan lehetne a Google tárcsázót kiiktatni, törölni a telefonról?
Próbáltam de amikor hosszan rányomok akkor nincs olyan opció, hogy törlés.
köszi -
papp54
aktív tag
Kiprobáltam Android 15 HyperOS 1.1.
-
Toth_Jani
őstag
válasz
csferke #3000 üzenetére
Ezek nagyon nagy elvárások főleg egy ingyenes program esetében, a hívás rögzítés pedig személyiségi jogi akadályokba is ütközik.
Én az alapot (sem) használom, de az árúházban rengeteg van, ha találsz ilyet légyszi oszd meg, hátha más is szeretné használni.
Bár a Xiaomi PocoF2 tárcsázója a képeket tudta teljes képernyőn.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi tophardvert, jó kijelzőt és remek főkamerát kínál kezes méretben – és ennyi.
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest