Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • #54072192

  törölt tag

  válasz Cifu #50 üzenetére

  Ezt mondd azoknak, akiknek segített a support, meg sikerült megoldani a problémát a fórumon.

  A Reddit marha jó, kivéve amikor nem. Melyik subredditre gondolsz amúgy? Mert az r/windows10 csak arról szól, hogy mi minden nem tetszik, minden szar, esetenként meg rajzolnak valamit, hogy hogyan nézzen ki a következő build szerintük. Meg vannak az ehhez hasonló posztok, ahol az emberünk a kérdést sem érti. Mindig minden gyári app szar, aztán ajánlanak helyettük 3 másikat, mert miért ne.
  Ja, meg sok sikert az aktiválással kapcsolatos gondjaidnak megoldásához a Reddit népével.

  Játékokról beszélünk, amik nincsenek Steamen, szóval tökmindegy. Más szolgáltatások, más árakkal. Az Xbox appot a mazsolázásaidból kihagytad, pedig az is sokaknak hasznos.

  Az Edge 26MB memóriát fogyaszt, miután már futtattad. A felfüggesztett alkalmazások gyorsabban indulnak a többinél, szükség esetén viszont a rendszer bezárja azokat.

  Ugye nem kell elmagyaráznom a különbséget a csoportosítás és az ömlesztés között? :) Mert úgy tűnik, hogy kevered őket.
  Külön van az adatvédelem, az alkalmazás, és a Defender. Nem egy hosszú listában 25 kapcsolóval. A mikrofon letiltásához nem az alkalmazásokba mész. A Defender mintaküldését nem a telepített alkalmazásoknál keresed. Annak, aki nem ért a gépéhez, a feladatütemezőben semmi keresnivalója, az alapszintű telemetria pedig hasznos, mert kézzel nem jelez vissza szinte senki. Ez azért csak nem annyira bonyolult. :)

  Mintha ez most nem arról szólna, hogy általánosságban hasznosak-e a dolgok, hanem hogy kifejezetten neked azok-e, ezért söpörsz félre minden érvet. Tényleg hagyjuk.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák