Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Cifu

  nagyúr

  válasz #54072192 #46 üzenetére

  Kap. Ha az MS-től veszed a rendszert, akkor ott az ügyfélszolgálat, vagy a fórum.

  A support nem tudott segíteni, a fórumon nem érkezett válasz. A redditen kaptunk választ. Reddit > MS fórum...

  Miért hatalmas előny a Store hiánya? Olyan rémes funkciói vannak, mint például az alkalmazások automatikus frissítése, vagy azok nyom nélküli törlése (amihez annyira sokan használnak CCleanert és hasonlókat).

  Játékokról beszélünk, ott van ehhez a Steam, amivé a Store szeretne válni, ha nagy lenne (de sose lesz)...

  A saját feladatkezelőm meg azt mondja, hogy az Edge-től kezdve az összes app fel van függesztve, ott a kis zöld levél mellettük. Amit nem indítottam el eddig, az ott sincs. Ezt kell keresni.

  Javíts ki, ha tévednék, de a screenshoton pont az látható, hogy a "felfüggesztett" Edge 26MB ramot foglal. Elárulod miért jobb ez, mintha nincs bent az Edge egyáltalán a listában? :F

  Nem kell órákat szöszölni a beállításokkal, a gépházban csoportosítva vannak ezek a kapcsolók. Az adatvédelemmel kapcsolatosak egy helyen. A Defenderrel és a minták küldésével kapcsolatosak szintén. Az alkalmazásokkal szintén ez a helyzet.
  A maradék feladatot pedig az aktív ütemezett feladatok között láthatod, ha annyira le akarod lőni mondjuk a kompatibilitási telemetriát (ami az alkalmazás összeomlásakor küld adatot).

  Szóval ott van egy-két-három-sok helyen, csoportosítva, hogy egyértelmű legyen? :C

  Hagyjuk... :U

  [ Szerkesztve ]

  Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

 • ceia

  őstag

  válasz #54072192 #46 üzenetére

  De memóriát azért foglalnak :U
  És azt is ott tudod kikapcsolni, hogy jelentést küld a kereséseidről, a látogatott weboldalakról, a letöltéseidről, a háttértárakon található fájlokról? Engem ezek irritálnak leginkább.

          it's more fun to compute

Hozzászólok Aktív témák