Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • XORANDOR

  kezdő

  "A tanulmány szerint a tagállamok közötti eltéréseket főként az egy főre jutó jövedelem szintje, az egyenlőtlenségek mértéke, az adott nemzeti piac jellemzői, a törvényes kínálat köre és elérhetősége okozza."

  Ismét feltalálták a spanyol viaszt.... Ennek kb annyi hírértéke van, mintha pl azt mondanám, hogy Nagy-Britannia éghajlatára jellemző a sok eső. Az én életkoromhoz tartozó generációnak még a Napster, és későbbi fájlmegosztók jelentették a "csúcsot", mert ezeken keresztül férhettünk hozzá olyan tartalmakhoz, mint amire nem volt pénzünk, vagy ahol élünk/éltünk ott nem jelent meg kazettán/CD -n,...Ez most sincs másképp, csak némileg átalakult. Aki tud rá áldozni az úgyis megveszi, a többi pedig megszerzi. +Még a mai napig sokan vannak, akiknek nem megy olyan szinten az angol (vagy nem szeretik a feliratokat) és ragaszkodnak a szinkronizált tartalmakhoz. És ahogy (#1) t72killer is írta, a minőségi tartalom egyre csökken.

  [ Szerkesztve ]

 • XORANDOR

  kezdő

  Jókat írsz. És ahogy mondod, kis hazánk valahogy mindig kimarad a jóból, vagy igen későn jut hozzá. Szóval, vagy mindenki megtanul társalgási szinten angolul, hogy egy 1,5 órás film megnézése se fárassza le agyilag, vagy (egyenlőre) minden marad a jelenlegi kerékvágásban. Artisjus -ről meg ne is beszéljünk, gusztustalan....

Hozzászólok Aktív témák