Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • bLaCkDoGoNe

  veterán

  Ez örvendetes trend. Én is imádom, hogy nem kell már vadászni, macerálni, másolgatni, akármi, csak klikk és néz/hallgat.
  De.
  Szerintem változni fog ez újra (és nem pozitív irányba), amikor mindenhol érezhető lesz a már most látható erőfeszítés arra, hogy elkezdjék szétszedni pl. a streamelhető filmkatalógusokat hatvan féle szolgáltatóra (Netflix, HBO Max, Disney, Amazon Prime, anyámkínja), persze mind külön-külön előfizetési díjért, plusz megfejelve itt a gyarmatokon az idióta geokorlátozásokkal is. Mert 2-3-4 ezer forintot kifizet az ember mondjuk havonta egy Netflixért, vagy HBO Go-ért. Ha viszont elkezd aprózódni a katalógus, akkor ennek a többszörösét már nem biztos, hogy megteszi.

  Amit viszont nem értek, hogy ez az örvendetes trend hogyhogy nem igazán érte el az e-könyvek piacát? Sokszor olcsóbb az Amazonon egy-egy fizikai példány az adott könyvből (néha jelentősen), mint a digitális változat.

  [ Szerkesztve ]

  "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] http://www.flickr.com/photos/blackdogone [+] 

Hozzászólok Aktív témák