Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
troller
senior tag
Aliens-ben Rebecca Jordan /Newt kapott egy ilyet Ripleytől (ő meg előtte Hicks-től), hogy megtalálja, ha elveszne/eltévedne. Hipp-hopp elszállt 28 év és már kereskedelmi forgalomba kerül...
Szülőként azt mondom, hogy egyáltalán nem hülyeség.
Anno a '70-es években, mikor kisgyerekként egy időben folyton nekem kellett este a környékről begyűjtenem tesómat, mer nem volt képes időben hazajönni, tökre jó jött volna egy ilyen.Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
ViZion
félisten
ahol nincs GPS ott hogy találja meg? Adótornyok alapján?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
anulu
félisten
erről az ugrott be, mikor South Parkban hasonlót adtak Cartmanre (csak egy hatalmas sisak képében), és tiltakozott, hogy ki fogják röhögni, és mit fognak szólni a többiek, stb. másnap a buszmegállóban Kennyéken is rajta volt már...
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
saelin
veterán
válasz remington2 #5 üzenetére
Egy bizonyos korosztálynál működik is, de azokra ígyis-úgyis figyelni kell. Ha egy gyerek ezt nem akarja hordani, akkor nem fogja, mert leveszi/eltöri/megeszi stb. Ti örültetek volna gyerekkorotokban egy ilyennek a csuklótokon? Lefogadom, nem.
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
BlackDevil
aktív tag
válasz remington2 #5 üzenetére
Ez beválhatna
Azzal úgy sem tudna mit kezdeni!
Milyen szép színekben pompázik»OΛKΞN« √ ツ Toborzás: https://goo.gl/bO5GhH <--- Star Citizen ---> https://goo.gl/ptspnT ¤ Steam ---> shorturl.at/NSVW1 | Social Club ---> http://goo.gl/nPIu51 | Hackthat: http://goo.gl/kAJnpV
-
Kékes525
félisten
Mi van ha leveszi a gyerek, például cikizés miatt? A bőr alá ültetett chip hasznosabb lenne az aggódó szülőknek, ráadásul a többi gyerek ezt nem látja és nem is cikizheti ez miatt. Ha már mindenáron mindent szeretne tudnia a gyerekéről. Persze ez is kijátszható. Akkor viszont nyomozóirodához kell fordulnia.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Szatyor95
senior tag
Lehet kapni fogom az ívet, de az se lehet szülőnek való, aki ilyet akar a gyerekre aggatni. Meg kell tanítani a gyereket rendesen, mint eddig, és kellően figyelni kell rá. Ha meg nincs ott a szülő, egy felnőtt biztosan van normál esetben.
Egy olyan változatát még támogatnám is, ami egy gagyi karórának van álcázva, és van rajta egy gomb. Ha ezt a gyerek megnyomja, a szülő azonnal kapja a koordinátákkal ellátott riasztást, ami x időnként frissül mindaddig, míg nem deaktiválják az órát.
Legalábbis én így látom a dolgot.
Nyugodj békében Integra!
-
Zsidakabra
újonc
Szerintem az a brutális, hogy bárki jobb ötletnek tart egy beépített csipet, mint egy viselhető eszközt.
Szerintem ez jó kezdeményezés. -
Kékes525
félisten
válasz Zsidakabra #11 üzenetére
Akkor nem voltál gyerek. Azok cikizni is szokták egymást, mégpedig erősen. Ezt látják a többiek és cikkizés tárgya lehet. Ha már mindenáron ezt akarja, amely abszolút értelemben szerintem is felesleges, akkor inkább a beültethető chip.
-
weres78
senior tag
Ez véleményem szerint ad a gyereknek és főleg a szülőknek egy (részben) hamis biztonságérzetet. Amit nagyobb problémának látok az a termék hosszútávú üzenete a gyerek felé: nem bízom benned, átnyúlok a fejed fölött, nincs magánszférád!
-
Fritz Teufel
addikt
Van ahol az iskola kór, de talán nálunk nem.
A témához: szerintem kellenek az ilyen eszközök. Ha egy szülőt ez megnyugtat, akkor uccu neki, ha perkáljon. Munkát is ad vele. Minden esetre én is a nevelés híve vagyok. Lakótelepen voltam kölök a '70-es években és volt, hogy én is kergettem az öcsémet, volt, hogy én kerültem elő órákkal később. Némi nevelés hatására úgy jártam haza mint egy svájci vonat. Azóta sem vesztem el. De, mint írtam nem kötelező a kölköt nevelni, az utca is megteszi digitális felügyelet mellett.
[ Szerkesztve ]
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
Kékes525
félisten
válasz Fritz Teufel #17 üzenetére
Nyelvtan tanár vagy?
-
Kékes525
félisten
válasz Fritz Teufel #19 üzenetére
Elütés volt. Annyit még tudok, hogy mi a különég a kor és a kór között.
-
cskamacska
addikt
"az a termék hosszútávú üzenete a gyerek felé: nem bízom benned, átnyúlok a fejed fölött, nincs magánszférád!"
Azon már rég túl vagyunk. Ha láttál már harmincas anyukát magát holtra izgulni, mert az elsős csemetéje nem hívta fel mobilján rögtön iskola után, hanem egyszerűen haza gyalogolt a barátaival, akkor tudod mi megy mostanában. Még egy kis riogatás(no meg a közbiztonság szándékos elhanyagolása), és a paranoid lakosság könyörögni fog a bőr alá ültethető chipekért, és hozzá való fincsi kis rendőrállamért."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
hrothgarx
újonc
hol lehet kapni nem tudja valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóhifi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- ZIDOO médialejátszók
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Nintendo Switch
- Tavasszal jön PC-re a The Last of Us Part II Remastered
- 3D HD filmek lejátszása
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Thrustmaster t lcm pedál
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8600K 6mag 6szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest