Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • bambano

  titán

  LOGOUT blog

  figyelmetlen olvasók kedvéért: ez nem cég, hanem cégek szövetsége. az a neve, hogy Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége. A nevében nincs jog, ügyvéd, bíróság, stb.
  a szövetség szakmai, érdekvédelmi szövetség.

  én meg felismerem az alaptalan hozzászólásokat...

  lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

 • gliskard

  aktív tag

  IVSZ nem cég...

  Vinnai megitélése szempontjából érdemes külön választani a jókor volt jó helyen és a vezetői skill-eket...
  Tudomásom szerint – anno az IND weboldalkat készített majd az egyik tulajdonoson keresztül elkezdtek dolgozni a stutgarti Borkat-nak. Velük ültek fel a pénzügyi sw vonatra. Amikor a Brokat letérdelt, az IND-nek bent ragadt egy rakat pénze – tulajdonképpen ebből a követelés ellentételezéseként vették meg a Brokat termékeit és a jogokat. Ezt vitték tovább.
  Késöbb amikor az IND-t felvásárolta a Misys majd amikor a Vista Equity "egyesítette" a Misys-t és a D+H-t létrejött a Finastra. Tudomásom szerint a Misys-ben nem húzták bele Vinnai-t stratégiai dolgokba, persze kapot pozit mint ahogy ilyekor lenni szokott, de semmi több. Misys és a D+H összeborulásakor pedig nem is kapott semmi komoly lehetőséget (nem akart vagy nem tartották alkalmasnak?)

  Az biztos, hogy jókor volt jó helyen és nem b@szta el a lehetőséget (ez már magában tisztelendő és komoly eredmény). Ettől függetlenül nem hiszem, hogy jó vezető lenne (akik vele dolgoztak azoktól sem ezt erősítették)
  Gondolom az IVSZ-nek csak arc kell...

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák