- Már George R.R. Martin is az OpenAI-t pereli a ChatGPT miatt
- Rátört az Amazonra a trösztellenes félelem
- Sok a Huawei-meglepetés, de az USA szerint nem tudnak fejlett mobilt gyártani
- Így oldaná meg a hallucináló chatbotok problémáját a Google, közbeszól az Intel
- Hatalmas a verseny a Tesla új gigagyáráért, Musk nagyon elfoglalt
Új hozzászólás Aktív témák
-
siriq
őstag
Errol egy reszletesebb leirast lehetne kerni?
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
dajkopali
addikt
hát, a legrészletesebb, amit én ismerek, ez a prezentáció, illetve ennek egy része
"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
Integra
titán
jó hir, bárcsak még több ilyet lehetne olvasni.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Kekmen
aktív tag
HBONE+ 2009 és 2011 közötti projektjeinek átadási időszakát éljük...
"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
daninet
veterán
Mi az a folyamat amire 40Gbps kell? Mire használják a kutatók a tudásbázisok elérésén kívül ezt a hálózatot? Vagy konkrétan a hálózat a kutatás tárgya?
Bocs h nem fogom fel csak keveset aludtam
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
Új hozzászólás Aktív témák
it A ma átadott hibrid hálózat tovább emeli a magyarországi kutatói hálózat tekintélyét, arról nem is beszélve, hogy kiemelkedő lehetőségeket nyújt a hazai egyetemek és intézetek számára.
- Új Dobozos Acer Aspire 5 Laptop 15,6" -25% Brutál AMD Ryzen 5 5650U 6Mag 8/512 FHD IPS
- Új Acer Aspire 5 Erős Multimédiás Laptop -35% 15,6" Bivaly AMD Ryzen 5 5500U 6Mag 8GB 256GB SSD FHD
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Újszerű állapotban eladó
- APPLE IPHONE 12 Pro Max 256 GB Független
- High-End Gamer PC 4090 R9 7900X
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest