- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- Windows 11
- Videó stream letöltése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Disney+
- Google, Meta: el kellene halasztani a közösségi média betiltását a gyerekeknél
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pantal
senior tag
Boldog születésnapot a Wikipediának!
[ Módosította: Erasmus ]
-
addikt
Bár én nem adakoztam, de örömmel látom, hogy egy ekkora összeget sikerült összegyűjteniük az internet egyik legfontosabb és legelőremutatóbb melléktermékének/gyermekének fenntartására. Kicsit visszaadja az átlagember hitét az emberiségben.
[ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
hemaka
nagyúr
Boldogat
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Keem1
veterán
Boldog szülinapot!
Sokat használom a wikipédiát (mondják is hogy wiki a barátnõm), úgyhogy örülök a jubileumnak. -
L7wy
őstag
Happy BD WIKI
Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
-
idkfaiddqd
tag
nagyon sok boldog szülinapot a wiki-nek
Hibás-törött PS3,PS2,PS1,PSP,WII,DS,XBOXc,EEEpc-ket veszek reális áron!
-
Fadam
tag
Boldogat a Wikipédiának.
-
JetiRulez
őstag
Eddig nem is tudtam, hogy ilyen régi. Pláne, hogy magyar nyelven már 2003 óta van. Én kb. a szakiskola kezdetével találkoztam vele először 2006-7 táján.
Éljen soká!"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
törölt tag
Reméljük még sokáig üzemelni fog ez az oldal. Az internet egyik, (ha nem A) leghasznosabb oldala.
-
moha21
veterán
wow már 10 éve van, telik az idő.
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
Inv1sus
addikt
Tízéves O.o
Én csak néha használom, de Happy születésdayt! Design ügyileg fejleszthetnék picit az elkövetkezendő tíz évbe
[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
zazahoho
őstag
Boldog szülinapot,és még vagy 100 évet kívánok.
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
buherton
őstag
válasz JetiRulez #14 üzenetére
Mert már teljesen fölösleges a tartalom az átlag júzernek, csak a megjelenés a fontos... Ami nincs dízájnosítva az már nem is jó.
Boldog születésnapot Wiki.
[ Szerkesztve ]
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
-
-
HARDVERAPRÓD
Boldog szülinapot Wiki.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
fatal`
titán
Boldog szülinapot a Wikinek. Remélem még sok ilyen forduló lesz
-
Inv1sus
addikt
Egyébként miért jó beírni egy topikba, hogy boldog születésnapot, ah el se jut az illetőhöz?
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Tök jó a wikipédia, és örülök, hogy már a 10. születésnapját ünnepli. Viszont a mérhetetlen cenzúra és "polkorrektség" nagyon megérződik a magyar wiki-n, remélem eltakarodik a jelenlegi szerkesztői mag minél hamarabb.
-
bAtt001
addikt
már 10 éves? én még csak talán 3 éve ha használom de nagyon hasznos mindenféle felesleges tantárgyak beadandóihoz (copy -> paste -> print)
-
TOM-202
senior tag
Én is sok éve használom, de nem tudtam hogy már ennyi idős. A lényeg hogy Isten Éltesse a Wikipediát 10. szülinapja alkalmából.
-
-
Angel1981
veterán
Szerintem hatalmas találmány, nap mint nap használom, és már több tízezer forinttal támogattam!
-
rob400
csendes tag
Kívánok még sokszor ennyit!
Remélem a magyar részei is egyre nagyobb bővülést mutatnak hosszú távon.
Bazinga!
-
veterán
Nagyon gratulálok,és örülök,hogy a magyar oldal is ilyen ütemben bövül.Csak így tovább
duree54
Új hozzászólás Aktív témák
- Tényleg nekimegy a kínai félvezetőiparnak az USA
- Call of Duty: Black Ops 6
- Robotporszívók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen routert?
- Logitech G Pro X billentyűzet és egér tesztje
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Jelszókezelők
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium (ÚJ/Bontatlan) - natúr tok/szürke szíj M/L
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Érintős Laptop 13.3" -50% i7-1365U 10Mag 32GB 1TB FHD+ Intel Iris Xe
- Uhh! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Crucial X9 Pro 2TB Portable SSD USB 3.2 - Új, Bontatlan - Read-Write 1050-1050 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest