Hirdetés
- Tomato firmware
- Windows 11
- Túl környezetszennyező a modern chipek gyártása
- ASUS routerek
- Linux kezdőknek
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Béta iOS-t használók topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
(#36) moonman:
"igen, csak azt a hangadót Steve Jobs-nak hívják"
Az előbb még arról volt szó, hogy a vásárlók annyira ostobák, hogy holmi cégvezetőket nem ismernek.Egyébként Jobs pont jó példa. Még ha nem is fiatal, de laza és ha az iTunes üzletpolitikájából indulunk ki, akkor korrektnek mondható vezető.
"gondolom tudsz róla, hogy a Facebook stratégiai partnere [Tudok. Ezzel pótolták, hogy a legkevésbé sem közösségiek.], a Live Spaces-t átköltöztették a WordPress-re [Ennek lehet az az oka, hogy a LS felesleges költségekkel járt és meg nem térült, de ezt csak tippelem.], a Messenger beépítve támogatja a Yahoo! hálózatát [Ettől sem lett maga a MS közösségibb.][...], minden termékből van open beta [Ennek örül is jó pár IT irányultságú fiatal. Mondjuk, hogy egy 1pont a közösségiességre.], tolják ezerrel a nyilvános fórumokat [Ennyi erővel a PH! is indíthatna egy közösségi portált a FB ellenében.], stb."
Amiket felsoroltál, többnyire nem adnak alapot egy közösségi hálózat létrehozására. Ilyen téren komolyabb induló alapja egyedül talán a XLive lehetett volna, de az meg túl kicsi felhasználóbázist szólít meg."ott a Live portál, csak belátták, hogy fölösleges egy n-edik variációval nekivágni, ha egyszer ott a Facebook"
Elhiheted, hogy ha láttak volna rá esélyt, hogy egy n-edik szolgáltatással a Microsoft előre tud törni, akkor megtették volna. Nem csupa jófejségből álltak a facebook mögé."azért építették kvázi a Facebook (és egyáltalán a közösségi hálózás) köré az egészet, mert ez most a felfutóban lévő trend és ezzel tud nagy lendületet venni az új platform."
Én pedig azért írtam, hogy a WP7 kis tényező, mert így nem mérvadó, hogy a Microsoft mivel próbálja nyomni a platformot. Attól, hogy a Microsoft a Facebook-ban látja a jövőt, nem jelenti at, hogy abban is rejlik."hidd el, most már teljesen mindegy, mit csinálnak, a Facebook ellen esélytelenek lennének."
Ha a közösségi hálózat jelenlegi formáját nézzük, akkor ez még igaz is. De a Google-nek azért jelentősen átfogóbb termékpalettája van ahhoz, hogy némi ötleteléssel valami egészen újat tudjon a felhasználóknak nyújtani. A facebook is inkább egyfajta kommunikációs központtá igyekszik válni, ezen a piacon meg még a Google is nevezhet.A Wave meg túlságosan steril próbálkozás volt, ami addig inkább a Microsoft közösségi próbálkozásaira volt jellemző. Ezért volt halva született. A Buzz meg ott bukott nagyot, hogy nem volt átgondolt próbálkozás.
(#37) julius666:
"A Google töküres piacon indult, a Facebook pedig messze kiemelkedett a konkurensek közül már akkor is szolgáltatásban, elsősorban a fiatalok körében."
Hiába indult volna a Google tök üres piacon és a facebook is hiába nyújtott volna teljeskörűbb szolgáltatást a konkurenciánál, ha a felhasználók közt nem terjedt volna a híre."Ahhoz tényleg nagyon nagy különbségek kénének (a konkurens irányába pozitív különbségek természetesen), amikre nem igazán látok már lehetőséget egy új jövevény esetében."
Pár éve, ha a sebességtől eltekintünk, sokan nem tudtak elképzelni jobb közösségi hálózatot az iWiW-nél. Az óta jött a FB és a földbe döngölte. Komoly szolgáltatásbéli különbségeket én se tudnék annyira elképzelni, de apróságokat, átgondoltabb megvalósítást, teljeskörűbbséget igen. A Google-nek azért rengeteg szolgáltatás áll a rendelkezésére és nem kevés kreatív ember. És ne feledjük, hogy ha a mindennapokba beleilleszkedő szolgáltatásokról beszélünk, akkor a Google többnyire bele szokott találni. -
adwin
tag
kíváncsian várom, hogy a vezércsere változással is jár?
-
julius666
addikt
És de, pont a Google és a facebook jó példa erre az esetre, mivel nem komoly tőkével rendelkező nagyvállalat szolgáltatásai voltak, így nem kaptak $500 milliós reklámkampányt a nyakukba bevezetéskor.
A Google töküres piacon indult, a Facebook pedig messze kiemelkedett a konkurensek közül már akkor is szolgáltatásban, elsősorban a fiatalok körében.
És én ezt nem is cáfoltam. Azt írtam, hogy hiába forrt össze a Google a webkeresés fogalmával, a Microsoft így is tudott tőle jelentős szeletet lenyúlni.
Ja, igen, úgy hogy a szűz Win7-tel együtt jön kb., persze (nagyon helyesen) meg lehet az IE-ben változtatni, de az "egybites" user (akikből lényegében a piac áll) ezzel nem szarakodik, vidáman használja a Binget beépített keresőként. Lehet nem is tud róla, és továbbra is Google = internet a számára. Most nem "vádaskodni" akarok, a G is használ hasonló eszközöket (pl. a Chrome terjesztésére), de látni kell, a részesedés nagy része innen jön, nem tudatos választásból.
Namármost EZT a trükköt közösségi hálóknál nem lehet bevetni, kapásból kiszúrja a legsötétebb mucsaröcsögei fasszal pózoló gyémántos herczeg is, hogy más szolgáltatást kap. Vagy másképpen: nehéz az átállás, sok értékes információt tárolnak az userek az FB accountjaikban, amitől nem szívesen válnának meg. Ahhoz tényleg nagyon nagy különbségek kénének (a konkurens irányába pozitív különbségek természetesen), amikre nem igazán látok már lehetőséget egy új jövevény esetében.
Az az egy-két funkció ami még úgymond a közösségi háló tágabb bűvkörébe tartozhat (valamiféle webcam/hang alapú kommunikáció - lásd google talk - illetve hasonlók) 1-2 éven belül biztosan belekerül az FB repertoárjába, ha nincsenek máris benne. Így értettem hogy mindent tud amit egy közösségi hálónak tudnia kell.
-
moonman
titán
"Mindig egy-két hangadó személy vezeti a tömeget, ez IT körökben sincs másként."
igen, csak azt a hangadót Steve Jobs-nak hívják és nem vásárló. onnantól, hogy keynote-on, tévében-rádióban, óriásplakáton előadja, hogy mennyire revolutionary meg magical a cucc és holnaptól megváltozik az életed, máris beindul a csordaszellem és rohannak megvenni, mert mindenki más akar lenni. ha a szakértők irányítanának, lehet nem is létezne egy csomó termék, vagy kategória, nemhogy sláger lett volna belőlük..."pont a Google és a facebook jó példa erre az esetre, mivel nem komoly tőkével rendelkező nagyvállalat szolgáltatásai voltak"
viszont elsők voltak egy töküres piacon."A Bing pontosan ilyen esélyekkel indult a Google ellen."
és meg is lehet nézni, hol tart. nem véletlenül tolja mindenhol az MS, IE-ben, WP7-ben, Messenger-ben, Yahoo!-n, tévéfilmekben... nem megy az egyik pillanatról a másikra."az én szótáramban a Microsoft sajnos nagyon messze áll a közösségiességtől."
ez csak azt bizonyítja, hogy az elmúlt 5-6 évben barlangban laktál.a Microsoft ezerszer közösségibb, mint sok más "szimpatikusnak" kikiáltott cég, csak sokan megragadtak a '90-es években. gondolom tudsz róla, hogy a Facebook stratégiai partnere, a Live Spaces-t átköltöztették a WordPress-re, a Messenger beépítve támogatja a Yahoo! hálózatát (a Yahoo! pedig Bing motort használ), minden termékből van open beta, tolják ezerrel a nyilvános fórumokat, stb.
"Nekik a piac megközelítéséhez az egyetlen lehetőség volt a facebook megkörnyékezése."
ott a Live portál, csak belátták, hogy fölösleges egy n-edik variációval nekivágni, ha egyszer ott a Facebook, amiben már amúgy is könyékig benne vannak, úgyhogy nagyon okosan a közösségi funkcióknál áthelyezték oda a hangsúlyt."A WP7 jelenleg nem egy meghatározó szereplője a piacnak."
biztos nem esett le, de pont erre céloztam.azért építették kvázi a Facebook (és egyáltalán a közösségi hálózás) köré az egészet, mert ez most a felfutóban lévő trend és ezzel tud nagy lendületet venni az új platform.
"Az Apple/Nokia/HP valószínűleg nem állítana akadályt egy új SN bevezetésének, az Android meg ugye nem túl kérdéses, hogy ilyen esetben kinek a pártján állna."
hidd el, most már teljesen mindegy, mit csinálnak, a Facebook ellen esélytelenek lennének. jó példa a Google Wave, ennél szebb nyakleves nem is kellhet senkinek, az is szépen vissza fog szorulni vállalati megoldássá. -
leviske
veterán
"egy szűk réteg nem diktálhat semmit"
Rosszul látod.
Nem gondolhatod, hogy csak úgy egységesen elindul a csorda, személyenként saját meggyőződéssel azonos irányba. Mindig egy-két hangadó személy vezeti a tömeget, ez IT körökben sincs másként. A geek megnevezést meg ne keverjük a tájékozott fogalmával.
És de, pont a Google és a facebook jó példa erre az esetre, mivel nem komoly tőkével rendelkező nagyvállalat szolgáltatásai voltak, így nem kaptak $500 milliós reklámkampányt a nyakukba bevezetéskor.
"név minden. de ha nem is minden, félig eladja a terméket"
És én ezt nem is cáfoltam. Azt írtam, hogy hiába forrt össze a Google a webkeresés fogalmával, a Microsoft így is tudott tőle jelentős szeletet lenyúlni. Ennek köze nincs ahhoz a témához, amit Te erre válaszul felhoztál. Például attól, hogy a Microsoft a WLS nevét átváltoztatta Bing-re, még nem forrt össze a Bing neve a webkeresés fogalmával, mivel a piacon a Google-nek jelentősen nagyobb a neve.
"de a Facebook már irányító pozícióban van. senkit nem érdekel, ha egy huszonharmadik próbálkozás bevezet valami új, amúgy remek funkciót, csak akkor lesz visszhangja, ha már a Facebook is tudja. ez egyszerűen így működik."
A Bing pontosan ilyen esélyekkel indult a Google ellen.
"amikor olyan cégek állnak be a FB mögé, mint az MS"
Biztos, hogy rosszul látom, de az én szótáramban a Microsoft sajnos nagyon messze áll a közösségiességtől. Nekik a piac megközelítéséhez az egyetlen lehetőség volt a facebook megkörnyékezése.
"vagy egy komplett mobilplatformot úgy terveznek meg, hogy egyik fő irányvonal a FB-támogatás"
A WP7 jelenleg nem egy meghatározó szereplője a piacnak. Az Apple/Nokia/HP valószínűleg nem állítana akadályt egy új SN bevezetésének, az Android meg ugye nem túl kérdéses, hogy ilyen esetben kinek a pártján állna. Szóval a mobilokba való integrálás, vagy annak hiánya nem lehetne gond egy esetleges új megoldás számára. A lényeg csak annyi, hogy ne lokális legyen, hanem globális, ebben pedig a Google-t nem kell félteni.
-
moonman
titán
"A közösségi háló című film érdekelte legjobban a hétvégén az észak-amerikai mozizókat"
jah, kíváncsi vagyok, "Mark Zuckerberg életrajza" címmel hány embert érdekelt volna.meg most komolyan, filmet csinálnak olyan trailerrel, amiben "Facebook"-ot emlegetnek és csodálkozunk, hogy rákattannak? ettől még az átlaguser segghüje az egészhez.
-
moonman
titán
"divatot diktáló szűk réteg"
ez a kifejezés paradox. egy szűk réteg nem diktálhat semmit. se a Facebook, se a Google nem attól lett nagy, mert párezer geek azt azt használja és tudja, kik az alapítók."Az, hogy melyik cég minek a fogalmával forrt össze, részlet kérdés."
ezt is nagyon rosszul látod. a név minden. de ha nem is minden, félig eladja a terméket, ezért is haragszom sokszor a Microsoftra az idióta névválasztásaik miatt. nagyon ritka, hogy rövid, könnyen megjegyezhető, ütős nevet adnak a termékeknek, mert bizony a siker egyik igen fontos összetevője, hogy a vásárló be tudja azonosítani azt, emlékezzen rá, használja gyakran. mennyivel jobb már a "Bing" ahelyett, hogy "Windows Live Search"..."A FB nem tud mindent, ha tudna, nem volna hova fejlődnie."
de a Facebook már irányító pozícióban van. senkit nem érdekel, ha egy huszonharmadik próbálkozás bevezet valami új, amúgy remek funkciót, csak akkor lesz visszhangja, ha már a Facebook is tudja. ez egyszerűen így műküdik.amikor olyan cégek állnak be a FB mögé, mint az MS, de olyan szinten, hogy a Messenger - és lényegében az összes Live program - integrálva támogatja, vagy egy komplett mobilplatformot úgy terveznek meg, hogy egyik fő irányvonal a FB-támogatás, de említhetnénk akármelyik mobil OS-t, simán elsők között van mindegyikre a FB app, akkor azt már nagyon nehéz megfogni.
-
leviske
veterán
(#28) moonman: A divatot diktáló szűk réteg tisztában van a nevekkel és meg van a véleménye az adott cégekről. Az, hogy a 98% mit tud és mit nem, az már ezek után édes mind1. Erre csak még rátesz, hogy azért az USA-ban gyakrabban veszi elő a média ezeket a neveket.
(#29) julius666: A FB nem tud mindent, ha tudna, nem volna hova fejlődnie.
Az, hogy melyik cég minek a fogalmával forrt össze, részlet kérdés. A Google is egy a webkeresés fogalmával, azóta mégis elnéztek más piacokra és a Microsoft pedig a saját pályájukon lecsippentett 26, vagy 36%-ot a keresőmotorjával.
-
julius666
addikt
Nem értem miért hiszi mindenki a facebook-ot megfoghatatlannak. Nincs még 5 éve se, hogy mindenki azt vizionálta, hogy a Google átveszi a világ fölött a hatalmat, most meg már arról beszélnek, hogy behozhatatlan hátrányban van. Ez annyit jelent, hogy egy új ötlet kell, ami a felhasználók életébe jobban beleillik. A FB sem tökéletes, csak jelen pillanatban a legjobb.
Két fő oka van: egyrészt a Facebook lényegében tud mindent amit egy közösségi oldalnak tudnia kell és azt annyival jobban tudja más oldalaknál, hogy jelenleg nincs igazi konkurenciája. Nagyon "új ötlet" nem igazán látom mi lehetne, vagyis pontosabban ott volt a wave, ami sokaknak csábító lehetett volna (hogy egybegyúrja a különböző kommunikációs csatornákat és akkor az FB-t is sokan a Google szolgáltatásán keresztül használták volna), de nagyon úgy néz ki, miután kukázták G-nél majd az FB lecsapott a koncepcióra, ezt a szerepet is Zuckerberg szolgáltatása fogja elnyerni.
A másik fő ok, hogy a Facebook igazi nagy "brand" lett, a közösségi háló és a FB neve lényegében összeforrt. A Coca Cola - üdítő, McDonald's - gyorsétterem vagy akár a Google - kereső, Microsoft Windows - operációs rendszerhez hasonlóan. Ha nem hiszed, tessék megnézni mennyire belekoptak bizonyos FB-hoz kapcsolódó kifejezések már a nyelvünkbe, szinte mindennapossá váltak. Egy multicég ennél többet nem is kívánhat, amikor már csak a név maga eladja a terméket.
Ennek a közelébe sem sem jutott sem az iwiw (bár az ez irányba haladt a kezdetek kezdetén), sem a MySpace és a Google is hiába van tele pénzzel, egy ilyet nevet megdönteni szinte lehetetlen feladat.
A McDonald's-nak sincsen igazi kihívója, pedig ha megnézed, ott a konkurencia nem ritkán még jobb is az említett cégnél. -
moonman
titán
szerintem a Facebook-felhasználók 98%-ának (hú de keveset mondtam) fingja sincs, ki az a Zuckenberg. menj már ki, azt kérdezz meg pár embert, ki a Google vezérigazgatója. vagy a Microsofté. még mindig Bill Gates-t fognak mondani, ha egyáltalán tudni fogják, mi az a Microsoft - a mai napig (vagy talán épp a fiatalok körében) "Windows"-nak hívják a céget.
sose becsüld le az emberek tudatlanságát.
-
leviske
veterán
Nagyon valószínűnek tartom, hogy a facebook is annak köszönheti nagy részt az otthoni sikerét, mert Zuckerberg abba a korosztályba tartozik, mint a fő felhasználók. Ezzel a facebook egy fiatal arcot kapott, ami dinamikusabbnak hat, mint egy nyugdíj felé haladó, a felhasználókat nyíltan le se sz_ró öregember. Véleményem szerint pont erre, egy dinamikusabb arculatra, egy fiatalabb vezetőre van most szüksége a Google-nek.
Az, hogy ma az embereknek a Google-ről nem a "menő", "merész", "fiatalos", "újító" jut eszükbe, nagyrészt Schimdt-nek köszönhető.
MÁS: Nem értem miért hiszi mindenki a facebook-ot megfoghatatlannak. Nincs még 5 éve se, hogy mindenki azt vizionálta, hogy a Google átveszi a világ fölött a hatalmat, most meg már arról beszélnek, hogy behozhatatlan hátrányban van. Ez annyit jelent, hogy egy új ötlet kell, ami a felhasználók életébe jobban beleillik. A FB sem tökéletes, csak jelen pillanatban a legjobb.
-
rob400
csendes tag
Nálam még jók a Kezdőlap-ra.
-
julius666
addikt
Azért csinált egy-két olyan buktát, ami pont közösségi szinten fájhat a Google-nek (ld. Buzz), meg azért tett olyan erős kijelentéseket, ahol szerintem a PR osztály fogta a fejét rendesen (pl. Streetview kapcsán), hogy akkor most hogyan fogunk mosakodni.
Szerintem is ez az egyik fő ok, én a szerencsétlen nyilatkozatok mellett remélem a wave bukásához hasonló esetekre sem kell számítani a jövőben (hogy a G kukázta, majd más cég meg várat épít belőle).
bár szerintem az FB befogásával délibábot kergetnek. Van, amikor meg kell tanulni lenyelni a békát, még egy olyan úthengernek is, mint amilyen a Google.
Azért az FB mint személyes üzenetküldő szolgáltatás, a kieső reklámfelület illetve feltételezhetőleg a jövőben komolyabb appokkal is bővülni fog a "szolgáltatásboltjuk" igencsak húsbavágó lesz hosszútávon a Google-nek. Bár most már valóban nehéz velük versenybe kelni, 2-3 éve (vagy még korábban) kellett volna nagyon rászállni a dologra.
-
moonman
titán
én valahogy akkor sem hiszem, hogy ettől most 180 fokos fordulatot fog venni a cég (Pali is leírta, miért nem várható ez) és hirtelen mindenhová bekopogtatnak, hogy csókolom, szabad-e fényképezni, hogy kevésbé fogják erőszakosan tolni a Chrome-ot és letiltani a népszerűbb szolgáltatásaikról a konkurrenseket, stb.
egyszerűen egy multinál teljesen mindegy, ki ül a kormánynál, akkor is a leggátlástalanabb módon fognak a pénzed (adataid, stb.) után loholni, mert valójában a részvényesek vezetnek. és ez ugyanúgy igaz a Microsoftra, az Apple-re és az összes többire is.
annyi igaz, hogy a nyilatkozatoknál nem mindegy, hogy ki és mit mond, de ha holnaptól Uri Geller venné át az Apple vezetését (végülis szakmába vág), akkor sem lennének sokkal "szimpatikusabbak", mint most.
-
edward2
addikt
"google-nál" ???
ez elég parasztul hangzik sőt úgy mintha azt mondanád gugolnál....
Google-nél jobban hangzik nem?
-
domi007
őstag
A Google részvényei estek a hírre:
-
Penge_4
veterán
Na végre Schmidt ügynök lelép. A Google talán már nem is lesz annyira gonosz.
-
dajkopali
addikt
azért túlzásokba nem kell esni
valójában nem bontották fel a személyes jó kapcsolaton is alapuló triumvirátust, "mindössze" annyi történt, hogy Eric Schmidt leköszönt a legfelső vezető pozíciójából, most már "csak" az igazgatótanács elnöke, s gyakorlatilag egy személyben felel az üzletpolitikáért, míg Page átvette tőle a napi ügyek intézésének egy részét - bizonyos szempontból ugyanazt csinálják, mint eddig, de kifelé más módon
annyiban fontos lehet, hogy Larry Page-nek most talán nagyobb szerepe lehet a stratégiák kidolgozásában és menedzselésében, bár valószínűleg továbbra is Sergey Brin lesz az innováció motorja -
Erasmus
őstag
moonman cikizését akkor itt abba is lehet hagyni, egyrészt semmi köze a topikhoz, másrészt semmivel nem adott itt okot rá.
-
gombsadi
aktív tag
Kedves Moonman!
Engedd meg, hogy kifejtsem, miért írtam az első hszben azt, amit írtam.
Szóval, amikor még a két alapítója aktívan részt vett az irányításban(igen, többségi tulajdonosokként volt beleszolasuk, hogy milyen irányt vegyen a google), akkor volt a leg innovativabb a cég, szárnyalt. Mikor le koccoltak az alapítók, és Schmidt átvette az irányító szerepet, kicsit aggodtam. Közben bég is bizonyosodott, hogy a vezetői tapasztalatai jók. Ericnek, de szerintem, hangsúlyozom, szerintem kezdett rossz irányba fordulni a cég. Jó pénzügyi eredmények, voltak közben jó ötletei, de azért nézzük már meg, hogy 1-2 éve milyen innovativ termékkel jelentek meg, az androidon kívül. Ami megmozgatta a piacot. Semmivel. Közben a konkurencia szépen kezdett felzarkozni, sőt, némelyek le is hagytak a céget. Ezzel a vezető cserevel remélem, hogy újra lesznek olyan innovativak, nepszeruek, mint korábban. Ráadásul még több hasznos terméket keszitenek.
Tehát, itt nem konkretan a személy iránti rajongasom, szeretetem váltotta ki az első hszt(holott, ahogy olvastam az itteni hszeket, elég sokan örülnek ennek, ki azért, mert utalja, mert olyan amilyen Schmidt, ki csak szimplan azt várja amit én, a vezető cseretol). Csak Te nem értetted meg. A nekem címzett hozzaszolasodban, Te trolkodtal, én csak vissza kérdeztem. De ha ez sértő számodra, toroltetem azt a részt!
Remélem ez korrekt volt számodra.[ Módosította: bwoay ]
-
Namelesske
addikt
Kicsit érdekes, moonman személye már összeforrt a Microsoft flammel? Szerencsétlen nem csinált semmit, de már hozzá kell vágni a fejéhez, fu hülye ms bérenc. Csak feltett egy költői kérdést, mitől lenne olyan szép a google világa, mikor információkkal kereskedenek, a dont be evil mögé rejtve. Szerintem csak arra célzott, hogy kutyából nem lesz szalonna.
-
erdoke
titán
Vannak dolgok, amiket nem lehet tanulni. Szerintem továbbra is az öreg fogja vezetni a céget, csak kell egy fiatal, divatos, lehetőleg informatikus pojáca a kirakatba.
Mellesleg az Apple nem csak sokkal nagyobb számokkal dobálózik, hanem gyorsabban is növekszik (!), ha valamihez hasonlítani akarjuk (70,5 % bevételben, 77,7 % nyereségben).
-
Morden24
nagyúr
Azért csinált egy-két olyan buktát, ami pont közösségi szinten fájhat a Google-nek (ld. Buzz), meg azért tett olyan erős kijelentéseket, ahol szerintem a PR osztály fogta a fejét rendesen (pl. Streetview kapcsán), hogy akkor most hogyan fogunk mosakodni.
Nem tudom, mennyire tett jót a cégnek, mert nem követem különösebb közelséggel a Google pénzügyi mutatóit, főleg nem 10 évre visszamenően, de részemről azt tudom mondani, hogy egy halál antipatikus faszi ez, nem zavar, ha nem látom többet a képét a cikkek mellett.
Amúgy sok sikert Page-nek az elkövetkező években, talán nem lesz olyan arrogáns és irritáló, mint Schmidt - bár szerintem az FB befogásával délibábot kergetnek. Van, amikor meg kell tanulni lenyelni a békát, még egy olyan úthengernek is, mint amilyen a Google.
(#6) moonman: Egészen addig, ameddig nem dumál nyilvánosan. Utána már nagyon nem mindegy.
-
moonman
titán
biztos én vagyok hüje, de ez a "szimpatikus a főnök" dolog szerintem annyira gyerekes felfogás egy multinacionális vadkapitalista vállalat esetében...
#5: és? még mindig nem értem, trollkodáson kívül mire volt jó megemlíteni.
-
WonderCSabo
félisten
Schmidtnél arrogánsabb és unszimpatikasabb kevés ember lehet, szóval csak jó lesz ez...
-
ntomka
nagyúr
Nemtom hogy vagy vele, de habár Schmidt nem szimpatikus teljesen nekem sem, de vezetőként bizonyított rendesen a Googlenál. A cégnek nincs oka semmi panaszra. Remélhetőleg Larry minimum ennyit fog produkálni, csak szimpatikusabban.
Amúgy meg akármit mondanak, a mai közösségi divatban egy fiatal cégvezető dinamikájára van szükség. Ez Schmidtből valóban hiányzik. Szóval szerintem simán helytálló az a feltételezés, hogy csak szimplán fel akarják venni a versenyt a fáccse terjedésével.
-
gombsadi
aktív tag
Végre!
" A Google újra szép lesz , méltó régi nagy
híréhez! "Amúgy szép pénzügyi eredmények.
[ Módosította: bwoay ]
Új hozzászólás Aktív témák
it Áprilistól Eric Schmidt helyett Larry Page áll majd a tavaly is kiemelkedő növekedést produkáló vállalat élén.
- PC kongfig - Intel i5-10400 - DDR4 16GB - SSD 1TB - GTX 1050Ti
- VXE MAD R Major+ Fehér
- HP 230 vezeték nélküli billentyűzetek és szettek - Kiváló ár, magyar matrica opcióval!
- 1TB Samsung 990 Pro M.2 NVMe SSD meghajtó (MZ-V9P1T0BW) eladó (bontatlan, szűz új)
- LENOVO THINKPAD E14 G6 - Intel Core Ultra 5 125U 512 GB, 16GB, 14" kijelzővel 1 hónapos
- Újszerű Asus TUF Gaming FX707VI - 17.3" 2.5K 240Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4070 - 3 év gari
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest