Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolesz967
aktív tag
Microsoft is szereti a pénzt.Attól,hogy bekerülnek a játékok Gamepassbe,a többi platformra meglehet majd venni őket teljes áron.
Ps5,s10+
-
cyberkind
nagyúr
Ez van, na tessék folytatni Bil Géc!
Paranormal Cocktivity
-
Még jó, hogy többször leszögezte a Microsoft, hogy nem lesznek exkluzívok a címek.
Bőven elég az is, ha GamePass-ba teszik őket, PS-en meg majd meg kell teljes áron venni. Nem baj, a Sony csak emelje az árait még jobban, hátha azzal előrébb lesznek..Homo Ludens
-
válasz
zsolesz967 #1 üzenetére
Azért ha a konkurenciával ki lehet tolni, azt lehet még jobban szeretik, lásd pl:
Elder Scrolls VI exclusive to Xbox, isn't coming to PlayStationsolfilo
-
Nem tartom jó megoldásnak, hogy mindent megvesz a Microsoft.
Viszont, ha már megvett. Akkor azzal azt csinál, amit akar szerintem. Hiába sír a Sony. Nintendo-n sincs COD, még is piacvezető konzol..Homo Ludens
-
Ribi
nagyúr
válasz
zsolesz967 #6 üzenetére
Nem a tábor mérete a kérdés, elvekről van szó.
-
AssAssynn
őstag
Na, el ne kaszálják már nekem, hogy a GPU-m még jobb legyen.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AxBattler
félisten
WoW mondjuk PC only, a többi Activision cím pedig mindig elérhető a többi platformra, soha nem volt Xkluzív. Ugyanakkor a csomó PS-ex éppen-csak hogy elkezdett átcsordogálni Steam-re, Xbox-ra meg kb. soha nem fogják kiadni.
Persze ott a Forza, Halo, Gears, de ezek ma már gyak. párhuzamosan jönnek ki PC-re és Xbox-ra.
Akkor most ki is korlátozza a felhasználókat a játékok elérésében?
Érdekes lett volna, ha az MS veszi meg az ND-t, ugye amerikai stúdió, és mintha lettek volna pletykák... hmm, ennek megint utána kell olvasnom.
[ Szerkesztve ]
Eladó: i5-7600, i7-7700, i3-10105, ASRock B560M-ITX/ac, Crucial 2x8GB 3200Mhz DDR4, Alföldi Bázis mosdó, IKEA Hemnes tükrös szekrény, stb. ....................................................... "Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Az egész arról szól, hogy a Sony talált (ki tudott fizetni) egy olyan lobbistát, aki Angliában érvényesíteni tudta a befolyását. Ez a része már politika. Nehogy azt higgyétek, hogy a hatóságokat valóban érdekli ez az egész. Ők csak várták, hogy a Sony részéről megkeresik e őket, és némi "díj" ellenében ők keszséggel álltak a rendelkezésére.
Az mondjuk érdekes, hogy itt a Sony-nak sikerült. Mert biztos a Microsoft is mozgósítótt pár lobbistát már az ügy érdekében.
[ Szerkesztve ]
Homo Ludens
-
Dißnäëß
veterán
Pont le**arom a brit hatóságokat.
Meg úgy a briteket általában.[ Szerkesztve ]
Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá
-
arty
veterán
Jah, csak azokat a sony belsős, kinevelt studiói fejlesztik, nem felvásárolták az "xbox elől".
#14 AxBattler
te is szezont a fazontól... a sony exek nem a piacról, mások elől felvásárolt címek. azokat a "sony" "építette fel".#17 Dißnäëß
meg hát te a fogyasztói jogaidat, érdekeidet is.
de persze nem is kell mindenkinek okosnak, tudatosnak lennie, ám inkább ilyenkor csak csendben sodródj, élvezd, hogy küzdenek érted (is)#19 kriszpontaz
nem volt elég nagy, nem látszott a trend (azaz nem ennyire, hogy ha így megy tovább, a végén 2-3 kézben lesz "minden")---
Én egyébként elvben értem az aggodalmakat, jogosak is, de az acti vezetés akkora kretén, hogy nehéz elképzelnem, hogy az eddigi gyakorlataikat az MS kezében alul tudnák múlni (erre értem az xbox exkluzivitást is).
[ Szerkesztve ]
stadion, kisvasút, freemail, digi, vodafone
-
kicsako
senior tag
A Sony is nagyrészben megvette a stúdiókat, csak nem mostanában, hanem régebben.. 5-10év múlva az MS-Actiblizz felvásárlásra is ugyanúgy fog mindenki legyinteni, mint ahogy a Sony vásárolt be 5-10-15 évvel ezelőtt a stúdiókból..
Xiaomi Mi 10T Pro, PlayStation 5, Gamer PC(Ryzen 5 3600+RTX3070), LG OLED 55C11LB
-
AxBattler
félisten
Jah, csak azokat a sony belsős, kinevelt studiói fejlesztik, nem felvásárolták az "xbox elől".
Kinevelt? Mi ez, valami inkubátor program?te is szezont a fazontól... a sony exek nem a piacról, mások elől felvásárolt címek. azokat a "sony" "építette fel".
Úgy érted, a stúdiókat felvásárolta a Sony, azok meg legyártották az ex címeket?Eladó: i5-7600, i7-7700, i3-10105, ASRock B560M-ITX/ac, Crucial 2x8GB 3200Mhz DDR4, Alföldi Bázis mosdó, IKEA Hemnes tükrös szekrény, stb. ....................................................... "Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
arty
veterán
Jah, "megvette", amikor kvázi alig létezett termékük a piacon
A mai uncharted, god of war, gran turismo nem egy a piacon, más platformokon is prosperáló frencsájzgyűjtemény......... felőled tényleg nem látszik, hogy mi a difi egy bejáratott COD kivárlása egy másik platformról és egy COD saját platformra "megteremtése" között?#22 AxBattler
hívhatod 1st,2nd,3rd party együttműködésnek, összedolgozásnak, avagy akár inkubátorprogramnak. azt nem mondhatod, hogy az ND kihozott két világsikeres Unchartedet mindenre, amikor a sony megvette őket és azt mondta, hogy a 3-4 már csak ps-re jön ki. ugye nem?"Úgy érted, a stúdiókat felvásárolta a Sony, azok meg legyártották az ex címeket?"
Megvásárolt, együttműködött ígéretes studiokkal és ennek gyömölcse ma egy Horizon.
Nem megvette a Guerillát a világsikeres Horizon 1-2 után és a 3. rész már nem jöhet ki semmire, csak PS-re.stadion, kisvasút, freemail, digi, vodafone
-
AxBattler
félisten
egy bejáratott COD kivárlása egy másik platformról
Ilyen nem fog történni, nem erről szól a felvásárlás, és senki nem írt ilyet.megvette a Guerillát a világsikeres Horizon 1-2 után és a 3. rész már nem jöhet ki semmire, csak PS-re.
Ilyet sem írt senki, de látom Te csak kötekedni akarsz.
Légy szíves, felejts el a továbbiakban.Eladó: i5-7600, i7-7700, i3-10105, ASRock B560M-ITX/ac, Crucial 2x8GB 3200Mhz DDR4, Alföldi Bázis mosdó, IKEA Hemnes tükrös szekrény, stb. ....................................................... "Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
arty
veterán
válasz
AxBattler #24 üzenetére
Dehogynem mondtál ilyet - próbálod összemosni a sony 25(!) évvel ezelőtti "felvásárlásait" a mostani MS féle kivásárlásokkal.
És bevágod a durcit, amikor valaki ezt a képedbe tolja?!Ne legyél már ovis.
ésmég:
"Xbox boss Phil Spencer confirms that Microsoft gave Sony a signed agreement guaranteeing Call of Duty on PlayStation "for at least several more years." "Ó-ó, finomodnak a kijelentések, formálódik valami konkrétumféle.
Tehát még néhány évig azé kihozzuk a codot péesre.... vajon mikör jön a "még 3 évig"?[ Szerkesztve ]
-
Joci10
senior tag
Szerintem nagyon nem. Csak nagyjából leírta (ellenpontokkal a korábbi állításokra), hogy a MS-féle mostani felvásárlás miért nem ugyanaz, mint amit a Sony csinált régebben. Hogy mi a különbség egy kis garázscég (amelyiknek még nincs húzócíme sem, és az adott felvásárló cég csinál belőle 'nagy halat', akár csak a saját platformján belül), és egy nagy, globális játékkészítő (amelyiknek már van neve is a piacon, és minden elérhető platformra fejleszt) felvásárlása között.
Szerk.: talán mondhatott volna példának Xbox exkluzív címeket is (talán jobb példa lett volna, mert akkor fel sem merülhetett volna senkiben az, ami most benned is felmerült), a hozzájuk kapcsolódó garázscégekkel, és szembe lehetett volna azokat állítani a felvásárlásnál a mostani Blizzes felvásárlással. Akkor jobban átjöhetett volna a mondanivalója. Legalábbis ha jól értelmeztem a mondatait, mert én is terveztem egy hasonló reagálást a korábbi felvetésekre, miszerint ez biztosan csak a 'gaz' Sony aknamunkája, és hogy nekünk milyen jó is lesz a MS felvásárlás.
((Btw, pl. ezért nem tudta felvásárolni az NVIDIA az ARM-ot, pedig ott is esküdöztek a zöldek, hogy nem fognak semmit sem másként csinálni. Aztán a hatóság mégsem hitt nekik, mert a 'bemondás' nem elég.))[ Szerkesztve ]
-
Ribi
nagyúr
Azoknak fáj akik mondjuk másik konzollal rendelkeznek és a következővel nem tudnak majd játszani, mert kisajátítják a saját konzoljukra. Elég sok helyen megy ez, hogy megvesznek valamit és onnantól csak a saját vackukon érhető el onnantól. Nyilván nem zavar ha pont olyan vackod van, de ha nincs akkor megcoptad.
Mondani meg bármit mondhatnak, majd elérhető lesz, csak mondjuk 1 évvel később, vagy hasonló turpisságok. Csak hogy mondhatják, hogy ők betartották az ígéretüket, de azért csak félig meddig. Vagy átnevezik a CoDot másra és háát a megállapodás csak arra vonatkozott.[ Szerkesztve ]
-
AxBattler
félisten
Szerintem bőven elég, ha megjelenéskor megy a CoD GamePass-ba, a többi platformon meg lehet megvenni teljes 30k+ HUF-os áron, nem kell ide semmi egyéb korlátozás.
Eladó: i5-7600, i7-7700, i3-10105, ASRock B560M-ITX/ac, Crucial 2x8GB 3200Mhz DDR4, Alföldi Bázis mosdó, IKEA Hemnes tükrös szekrény, stb. ....................................................... "Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
arty
veterán
Nem.
Joci10 kifejtetteKépzeld el, hogy a jövőben mindenki megvesz minden multiplatform kiadót-fejlesztőt és az általad szeretett cím nem jön az általad kedvelt platformra. Ha valaki ma COD-ozik, FIFA-zik, "versenyeznek" érte a platform holderek, ettől mindenki "jobb élményt" kap a saját platformján. Ha nincs verseny, monopolhelyzet van, akkor pl az MS-nek nem kell érted semmit tennie, a COD miatt xboxot veszel egyébként is (most azt hagyjuk, hogy a GYAKORLATBAN melyik mennyire játékosbarát... elvégre itt mégiscsak nyereségérdekelt cégekről van szó).
Annyi a lényeg, hogy "legalább ne tapsikolj örömödben, ha épp pofánvernek"
( és fentebb már kifejtettem, mit gondolok az activisionról és emiatt miért vegyesek az érzéseim és hiszek abban, hogy összességében mégiscsak jó ez a konkrét(!!!!) felvásárlás - VISZONT A TREND NEM JÓ, AZ NAGYON ROSSZ !!! )
[ Szerkesztve ]
-
floatr
veterán
Valószínűleg mást olvasunk ki a CoD-dal kapcsolatos "nem lesz exkluzív" tartalmú nyilatkozatokból. Én úgy értettem, hogy nem lesz exkluzív.
#31 arty
Nekem az nem tetszik PS5 tulajként, hogy a sony régóta csinálja ezt az exkluzív dolgot, és többek között a drakan esetében sem tetszett, hogy bezárták a folytatást még sok évvel ezelőtt. Álságosan értékként próbálják feltüntetni azt, ha a fejlesztő cégeknek fizetnek, hogy ne jelenjen meg a tartalom a rivális platformokon. Az általam kedvelt platform az XSX, amire sajnos véletlenül nem jelennek meg sony exkluzívak
Azt kifogásolod, hogy a ms befektetési céllal megvette az actiblizzt? Volt rá pénze, megtette, nagyon helyes. A fanboyok pár éve azon röhögtek, hogy xboxra nincs exkluzív tartalom - most majd lesz - és most megy a sírás, hogy nem teheti. Dehogynem.[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
"a sony régóta csinálja ezt az exkluzív dolgot"
mivan?
mondhatnám... he?szerinted ők fizetnek a polifóninak, hogy a GT7 ne jöjjön xboxra?
ha ennyire fogalmad sincs a játékfejlesztésről, kiadókról, platform holderekről, szerintem inkább ne nyilvánulj meg fórumokon....Azt kifogásolom, hogy az MS által megvett studiók és játékaik a nagy kezek közt fossáváltak, elhasználták őket, belekeverték őket a moslékba, oszt' egyed. Amikor lassan évtizede nincs egy MS által felvásárolt, korábban ígéretes studio nagy frencsájzal, jó címekkel, addig a Sony csodákat teremtett a vele összebútorozó studiókkal.
És erre annyi az MS válasza, hogy "akkor veszünk mégnagyobbakat, hátha azok exklizivitásával majd lesz több vevőnk" - miért nem próbáltak valami kezdeni pl a Bungie-val? Miért csak hélót gyártattak, futószalagon? Gears? Forza? Tényleg soroljam?
Persze tudom, hogy tök feleslegesen írok, nálad a szint "a sony régóta csinálja ezt az exkluzív dolgot" .... és ezen nem egy fórumvita fog változtatni
-
Joci10
senior tag
Te tényleg nem érted, hogy mi a különbség? Vagy nem is akarod, és csak trollkodsz?
Az, hogy valaki a saját konzoljára milyen exkluzív címeket hoz ki, az a saját dolguk - ugyanakkor nagyon nem mindegy, hogy ez a cím hogyan alakult ki. Úgy, hogy maga a gyártó építette fel az egész franchise-t egy kis stúdióval (és így hozzájuk, a konzoljukhoz is kötik az adott exkluzívokat), vagy megvesz egy már élőt, és hatalmas bázissal rendelkezőt, ami a versenytárs platformján is ott van, de azt meg akarják szüntetni. A kettő nagyon nem ugyanaz. És csak a súlyos vakságban szenvedő fanboyok szemében lehet pozitív, hogy egy stúdiót azért vesznek meg, hogy leépítsék a harmadát/negyedét, és versenyjogi/monopolhelyzeti előnyt szerezzenek. És ennek semmi köze ahhoz, hogy melyik cégről beszélünk épp. Ha a Sony tenné ezt, akkor is ez lenne a 'külsős' véleményem. Hiszen mindezt úgy mondom, hogy nincs konzolom, és nem is lesz, így nem is érdekelnek a konzolgyártók - a Blizz termékei közül meg a SC és a Dio meg így is-úgy is jönnek majd pc-re, akár a Microsoft a tulaj, akár az Activision, akár a Blizzard.Mellesleg...
1. "[...]ms befektetési céllal megvette az actiblizzt" - Nem vette még meg az MS. A vételi szándékát jelezte csak, és ha engedélyezik ezt a versenyjogi hatóságok, akkor veszi meg. De elképzelhető, hogy nem fogják tudni ezt megtenni, mert nem engedélyezik.
2. "Én úgy értettem, hogy nem lesz exkluzív." - A MS csak azt ígérte, hogy 2024 után (állítólag eddig tart a jelenleg érvényben lévő megállapodás) pár évig nem lesz exkluzív. Ez a pár év vélhetően tényleg csak minimális lesz, hiszen ha pénzt költenek a redmondiak, akkor annak hasznát is akarják, vagyis nagyon rövid távon be fogják zárni a PS fejlesztőrészleget. -
Joci10
senior tag
A 'nem lesz exkluzív' témához: PCGuru hír . Vagyis 3 évet ajánlott a MS.
-
floatr
veterán
1. igaz, előreszaladtam, de ettől függetlenül tartom, hogy befektetés az elsődleges cél. Az actiblizz fejőstehén, csoda h nem a tencent vette meg.
2. szerződést/megállapodást határidővel szoktak aláírni. Mivel nyilván függ minden a sony jövőbeni hozzáállásától, a korábbi exkluzív tartalmakról szóló szerződés lejárta utáni 3-4 éves ajánlat békejobb. Sokmilliárdos bevétellel nagyon erős pénzügyi indok kellene ahhoz, hogy a CoD-ot bezárják xboxra, különben a ms befektetői vágják ki a vezetőséget, nem a fanboiok elsöprő haragja.Sokan megeszik ezt a marketinges maszlagot a sonytól, hogy ők sokkalkülönbebbek, mert Ryan óvodás koruk óta nevelgeti a fejlesztőket, reggelire frissen sütött kakaós csigával ébreszti őket, este meg a buksijukat simogatja elalvás előtt... nemár. Pénz, kreatívok, szervezet és marketing kell, amiben sokáig jó érzékkel pörgött a sony, viszont baromira visszaél a pozíciójával, amihez a kilóra megvett gaming média bólogat.
Most is az a probléma, hogy lejár a tartalmi exkluzivitásra kötött szerződés, és marad a kőkemény verseny a szolgáltatásban, ezért megkentek pár döntéshozót. Ez nem a gamerekről szól, hanem a saját kis üzletükről, mint ahogy a ms is üzletben gondolkodik, csak jelenleg ők kínálnak kedvezőbb feltételeket a felhasználóiknak.
Azt sem értem, hogy ha már itt tartunk, hogy miért kezeljük egy franchise újabb darabjait kötelezően multiplatform entryként.
-
Wesder
félisten
Az a 3 év nem az exkluzivutásról szólt, csak îgy adják elő, mert erre megy a katt. Nem mellesleg, az ajánlat mèg januárban történt, most meg szeptember van. Most elsején lett kiadva egy nyilatkozat hogy a CoD Minecraft módiként mindenen is lesz továbbra is, úgyhogy meg lehet nyugodni.
In my final resting place, when I finally found my grace I'll be sure to ask about it on my final Judgement Day.
-
Joci10
senior tag
Egyrészt nem, itt nem csak a befektetés a cél. Az, hogy egy nyílt és sok játékossal rendelkező játék mögött álló céget megvesznek, azt nem azért teszik, hogy befektessenek. Itt a konkurenciát is akarják gáncsolni, hogy egy húzócímét elveszítse. Mert eddig a kiadó multiplatform címként tekintett a projektre; ezáltal maximalizálta a bevételét, mert mindenkit el tudott érni, aki ezzel a stílussal játszik. Most nem ez lesz.
Másrészt senki nem mondta, hogy a Sony különb. Ezt csak te hoztad be a vitába. Sőt, még arty is kiemelte, hogy látja a Sony 'másik' oldalát - és én is jeleztem, hogy semleges vagyok, vagyis nem húzok a Sony felé, így nem eszek meg semmilyen marketing-maszlagot; csak hasonlóan gondolkodom, mint az NVIDIA féle ARM-os felvásárlásnál. Vagyis nem a Sony-t védjük, hanem a MS felvásárlását támadjuk (és ezt vizsgálja is a hatóság). A kettő között nagy a különbség, bár a végeredmény hasonló (mint ahogy különbség van aközött, hogy egy csoportot támogatsz, vagy a csoporton kívülieket 'adóztatod' - mert a végeredmény ugyanaz lesz: a csoporton belülieknek jobb lesz; csak nem mindegy, milyen módon). -
Joci10
senior tag
De, a hírek szerint arról szól, amiről beszélnek, vagyis 'csak' 3 év nyíltságról, onnantól meg vélhetően exkluzivitásról. Ha nem így lenne, a MS már régen cáfolatot adott volna ki, hogy megnyugtasson mindenkit (hatóságokat, játékosokat). És az elsejei hírre lett tulajdonképp ez a reakció, ami.
[ Szerkesztve ]
-
floatr
veterán
Az activision éves bevétele 8,8 mrd dollár. Persze a sony szereti fűteni a fanokat, akik zabálják ezt a sztorit, de ha ms bezárja a játékokat, és d1 felpakolja gamepassba, akkor eltűnik a bevétele, amit nem kompenzál a gp sub növekedéssel. A konzolt meg most sem nyereséggel árulja. Ha gpben megjelenik, psre meg 70 dollárért adja, neki az is bőven elég, a ps júzerek azt kapják, amit eddig, a gp júzerek nyernek. Ez utóbbi nem tetszik a sonynak, meg a sony rajongóknak.
A sony viszont most is tele van exkluzívokkal, és újabbak is érkeznek, ami a saját meglátása szerint versenykorlátozó. Ahogy egy ms exec megjegyezte, hogy a release utáni 4 év hasonló léptékű, amennyi idő alatt eljutott PC-re a spiderman. Érdeklődve várom a ps store per kifejletét.
-
Joci10
senior tag
Neked tényleg elmentek otthonról?
NEM VAGYOK SONY FAN!
TELJESEN MÁS A SAJÁT ERŐBŐL FELÉPÍTETT EXKLUZÍV, MINT A TÖBBPLATFORMOS JÁTÉK MEGVÁSÁRLÁSA UTÁNI EXKLUZÍVVÁ TÉTEL!
Többször leírtam. Nem érted meg, mert valami nagyon beakadt nálad. És reagálod azokat, amiket. De direkt elmondtam, hogy csak változtasd meg az oldalakat! Ugye, hogy fel lennél háborodva, ha a Sony vásárolta volna fel az ActiBlizz-t és akarná exkluzívvá tenni a játékaikat? Akkor mi a különbség, ha a MS teszi ugyanezt? Ja, azt lehet, mert te tulajdonképp csak a Sony ellen vagy, akár van rajta sapka, akár nincs. Mellesleg megjegyzem, a MS-nak is vannak exkluzív címei (pl.: HALO), de ezekért te sem reklamálsz, csak a Sony exkluzívakat támadod. Ebből is látni, hogy csak úúúúúúúúútálod a Sony-t, és bármit is csinál, az neked 'szemétség, mocsokság, ...' .
De ez a téma nem a Sony-ról és a MS-ról szól, hanem arról, hogy egy ilyen felvásárlással túlzott előnybe (monopolhelyzetbe) kerül-e bárki. Ezt meg majd eldönti a hivatal. De én egyik nagyobb cégnek sem engedném az ilyen felvásárlásokat. Ismétlem: EGYIKNEK SEM (külön a kedvedért: a Sony-nak sem)! -
Wesder
félisten
Tökmindegy hogy más, attól még teljesen szabályos megvenni bármelyik kiadót. (természetesen a versenyjogi hivatalok jóváhagyásával)
Itt igazából az időt most pénzzel spórolják meg. Van ilyen. A Sony is szivesen venne kiadót, ha lenne rá keret.
In my final resting place, when I finally found my grace I'll be sure to ask about it on my final Judgement Day.
-
kriszpontaz
veterán
Én érte amit mondasz és 100%-ban egyetértek. Egyszerűen nem értem egyesek hogy a fenébe nem látják ugyanezt. Ezt mondtam már az ID felvásárlása után is. Meg is látszik a PS5 portja a DOOM Eternal-nak, Save Game transfer full hiányzik belőle. És nem is fogják megcsinálni. Csak mert.
Kíváncsi leszek a DOOM és Wolfenstein szériát mikor fogják exkluzívvá tenni.[ Szerkesztve ]
-
floatr
veterán
válasz
kriszpontaz #44 üzenetére
Tökre értem, amit mondasz. Egyes PS exkluzív, vagy eredetileg konzolra gyártott játékok PC-s portja katasztrofális. Szerintem ez egy trend. /s
Az a probléma a felvetéssel, hogy mint a legtöbb óriás, a ms is szereti a pénzt. Többet ad el, több bevétele van. Még ők is belátják azt, hogy mindig lesz egy vaskos réteg, aki inkább sony ökoszisztémában marad, minthogy váltson, ami nagyon sok pénzt jelent.
Ha most itt van egy PS5 és egy PC, akkor a doomot és a többi FPS-t eleve PC-n játszanám, bár ez egyéni preferencia. Viszont nem a platformok kisebb problémái fognak engem a GPbe terelni, hanem az, hogy pár dollárért játszhatok velük 80 euró helyett. Ugyanezzel játszik a sony, amikor kiadóknak inkább tejel, minthogy GP-be vigyék a játékaikat, bár ez gondolom teljesen rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
it A brit hatóságok szerint árthat a versenynek, ha a Microsoft kezébe kerül az Activision Blizzard.
- Adobe Creative Cloud All Apps Licenc kulcs
- Olcsó aszatli gépek - 1-3 generáció , i3 - i5..., számla, 1 év gari
- Sony A6400 MILC fényképezőgép + Extrák! + Sigma 56mm + Sigma 16mm objektív
- ASUS TUF RTX 3070 doboz, 3 hó magyar garancia
- Eladó Dell XPS 13" 9370 - I7 8550U/8GB/256GB/4K UHD IPS Touch kijelző
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest