Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • joey04

  titán

  válasz floatr #158 üzenetére

  droidon akkor miért nem szelektálja ki? tele van a simple értékelése hibákkal, utálják is a userek mégis használják, mert azt kell használni. megnyitva az oldalát pont azt látom, amit én is felhoztam:

  2021 október 13: "Egész jól használható app lenne, de: 1. Rendszeresen kijelentkezik és ezzel csak akkor szembesül az ember, amikor fizetni szeretne."

  2021 október 11: "Régebben voltak szép napjai, de kb. egy hete megszünt az NFC-s fizetési lehetőségem, azt javasolták töröljem majd újra regisztráljam az OTP-s kártyát. Töröltem, de újra féltenni már nem tudom. Elég sokan írunk ilyesmit, talán észre kéne venni... "

  2021 október 9: "Majdnem minden frissítésnél újra kell aktiválni az érintéses fizetést? Az aktíválást nem lehet elvégezni sms kóddal, ha nincs aktiválva az sms szolgáltatás? (amit az új OTP bank app miatt inaktiváltam, persze feleslegesen, mert az értesitések nem érkeznek meg...) Végülis ez a természetes 2021-ben..."

  201 szempetember 27: "Ez a legutóbbi frissítés nem sikerült igazán jól. A pénztárnál különösen kellemetlen ezzel szembesülni, főleg ha tízen állnak sorban mögötted és csak az alkalmazásra hagyatkozol mert hat mi baj lehet..na meg mert azért van nem? Mondjuk nem tudsz fizetni mert a kártyád hirtelen nincs regisztrálva az érintéses fizetéshez és erről nem tudsz de nem is működik a regisztrálás és ugye idő se nagyon van rá..."

  Köszi, ez a nagy szabadság nem hiányzik ios-re...

  [ Szerkesztve ]

 • jerry311

  nagyúr

  válasz floatr #158 üzenetére

  A nyitott piac kiszelektált magának 26% iOS részesedést. Attól hogy az oprendszer zárt a piac még nyitott marad.

  League of Legends: spambox

Hozzászólok Aktív témák