Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • nuke7

  veterán

  válasz Bandit79 #45 üzenetére

  az miért tesz jót ha
  1) egy magáncég működésébe beleszól egy állami szerv úgy, hogy semmilyen alapvető szolgáltatást nem nyújt a cég, kicsi a piaci részesedése és van alternatívája

  2) megpróbálják elvenni az eddigi munkával elért eredményeiket (mert ők építették ki az ökoszisztémát ami ilyen jól működik és ilyen jó felhasználói élményt ad)

  3) kötelezővé tennék az olyan alkalmazások beengedését a felhasználói élménybe amiknek a felhasználói élménye rontja a készülék használatának élményét.

  :F

  neked van vállalkozásod, boltod? Jogod van nem kiszolgálni valakit, esetleg olyan terméket árulni ami szerinted jó? Mit szólnál, ha megmondanák neked, hogy ezt a terméket is kell árulnod? És nem döntheted el, hogy kinek nyújtasz szolgáltatást, kinek adod el az árud? Biztos örülnél neki a csőlátásod alapján... ;]

  #47 Tajrexi : pontosan.

  [ Szerkesztve ]

  https://youtube.com/user/nuke7

 • Tajrexi

  tag

  válasz Bandit79 #45 üzenetére

  "miközben pont a felhasználókat tenne jót az Eu-s törvénykezés."

  Főleg, ha nem ilyen nevetséges perekkel töltenék a drága idejüket, hanem mondjuk árfixálás ellen harcolnának, amivel tényleg a fogyasztót védik.

 • twofatcat

  addikt

  válasz Bandit79 #45 üzenetére

  Gyerekkoromban imádtam a dédi almás pitéjét, az volt a legjobb, ha anyu sütötte nem volt pont olyan, a cukrászdai végképp. :) Nem csőlátás dédi elfogultság, hanem tény.

  Igazából bármilyen funkció kapcsán lehetne perelni szépen éveket, vagy hagyni is lehetne mert végül is van választási lehetőség: Apple és nem Apple. Jobban örülnék európaiként, ha az EU inkább azt ösztönözné legyen jó európai okostelefon és számítógép és ne USA és Távol-Kelet között kellene problémázni az egyiket bíróságra, a másikat kitiltani, mert akkor nem számítana annyira a függés. Amúgy száz dolgot tudnék mondani Apple userként ami nem tetszik és változtatni kellene, de az alapvető zártabb üzleti és működési modelljük számomra inkább előny, mint hátrány. Az erővel törvényileg userekért jót tesznek dologgal én óvatosan bánnék, nem mindig szimpatikus nekem, mert nem kérdeztek engem és 1 milliárd másik usert biztosan akarom harcoljanak ebben és abban az ügyben? Az Epic vs Google és Apple perben is vicc volt az előadott színjáték értünk a nevünkben szabadságharcolnak. Hát, felőlem pusztuljon az Epic. ;]

  Amit az EU-nak és USA-nak tényleg fel kellene bontani, szabályozni az a Facebook birodalom. Fb, Messenger, Instagram, Whatsapp a social media nagy része az övé és botrány botrány után. A Google és a Facebook negatív hatása sokkal nagyobb a társadalomra, mint hogy az iPhone-on milyen port van és hogyan működik a fizetés.

 • joey04

  titán

  LOGOUT blog

  válasz Bandit79 #45 üzenetére

  Droidon döcögött a mobilos fizetés, mert szabadon lehetett mindenkinek sajátt appba erőszakolni a fizetést. iOS-en nem döcög, mert csak a jól megcsinált Apple Pay használható. Ha ez törvény hatására változik, az nekem rossz. Amúgy meg van a piacon szabadabb rendszer, sokkal több user használja, van arra is minden. Aki bezárva érzi magát, menjen át oda.

Hozzászólok Aktív témák