Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • macilaci78

  veterán

  válasz Polllen #4 üzenetére

  A milyen idő van és milyen idő lesz este nem ugyanaz. Az előbbi csekkolásához bármelyik hülye ki tud nézni az ablakon.
  Az utóbbihoz:a mindenféle appok, de akár az időjárás előrejelzés is csak egy adott valószínűséggel mondják meg a várható időjárást. Tehát ha azt mondja nekem reggel bármi, bárki, hogy este esni fog, akkor esernyővel, kabáttal megyek el otthonról. Persze ettől még nem biztos, hogy szükség van rá.

  Lehet sejteni, hogy tavasszal változékony az időjárás, aki ennek ellenére mindenféle óvintézkedés nélkül megy otthonról egy fél napra, annak egy okos eszköz egész hosszú checklist-et kell felsoroljon, ahol nem a kabát/esernyő lesz az első helyen, hanem lakáskulcs, cipő, személyi okmányok, indulás előtti fogmosás. Már ha érted, mire akarok utalni.

  Chrys_: az a fejlődés, hogy egyre erőforrás-igényesebb szoftvereket "fejlesztenek", mert az újabb hardverek elbírják? Ki merem jelenteni, hogy egy jól optimalizált szoftverkörnyezet a mai igényeket is maximálisan kielégítené egy 5-8 éves hardveren, legyen az mobil, vagy PC. De nem, tolják orrba-szájba a Java-t, flash-t és kétvállra fekszik egy pár évvel ezelőtt high end eszköz is. ;]

  Polllen: az időjárás rossz példa, valóban. De mondjuk háziállat helyett valóban jobb lenne egy tamagocsi. Itt az új VR, semeddig nem tart emulálni egy kutyát.

  [ Szerkesztve ]

  Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

 • arnyekxxx

  addikt

  válasz Polllen #4 üzenetére

  Reggel amikor 6-7 körül kinézek az ablakon, nem tudom megmondani, hogy esni fog-e este.

  Miért, egy időjárásapp rendelkezik időgépfunkcióval?

Hozzászólok Aktív témák