Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kérem kapcsojja ki
-
-
bambano
titán
az alapprobléma az, hogy nullát ér, ha Európába telepítik az adatfeldolgozást. nyilván ezt a politikus elfekvőben nem tudják.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Busterftw
nagyúr
Dolgozzak fel itt az adatokat.
-
Czeky
Arcképgyáros
És vajon lesz ebből valami? És ha igen, az Európaiaknak lesz-e alternatíva (VK-n kívül)?
So you think it's really good, yeah? You should try making the bloody thing up; it's a real pain in the arse.
-
Chaser
legenda
nekem hiányozna az fb ha leállna
regelve ugyan nem vagyok, de olyan gyöngyszerm hirdetések esnek be róla a hülyétkapok' topikba, hogy hiányozna ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
bambano
titán
"A Meta azóta is állítja: visszafordíthatatlan és pusztító következményei lesznek az üzletére nézve, amely a felhasználói adatok feldolgozása révén szolgál ki mindenkit célzott online reklámokkal.": én ezt elhiszem, illetve magamtól is erre jutnék.
a meta problémája, hogy én ennek örülnék.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Thrawnad
senior tag
"
A német és francia vezetés szerint azonban senkinek nem hiányozna a Facebook, ha leállna az EU-ban.
"
Egy SciFiben olvastam, hogy a Föld összeomlása, és anarchia kezdete a facebook leállása volt. Amikor pár órát állt is tömegek sipítoztak.Thrawnad
Hardver hibára ritkán van jó szoftver...
-
cyberkind
félisten
És szopattyúkká alakíthatják a Cukikukiverzumban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Titanium besorolású Thermaltake táp érkezett az 1 kilowattot átlépő szegmensbe
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- Óra topik
- Digitális Állampolgárság Program
- OTP Bank topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Akciós! PC , i7 10700 , RTX 3060 Ti , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Samsung Galaxy S24 +512GB, fekete 2027/02/28-ig garanciális
- iPhone 16 Pro Max 256gb, független,bontatlan
- Apple iPad Mini 7, Blue, 128Gb., Wifi, új, 2 év garival + Pencil 2, karcmentes
- Lenovo ThinkPad P51,15.6",FHD,i7-7700HQ,24GB DDR4,512GB SSD,M12000 4GB VGA,WIN10