Hirdetés
- Több mint 600 millió dollárért talált új gazdára a Wattpad
- Járványhelyzet és kormányablak
- Jól alakultak az Intel dolgai tavaly, és sínen a 7 nm-es node is
- A Cruise és a GM partnere lett az önvezető autók piacán a Microsoft
- 7,8 millió eurós bírságot szabott ki videojátékok kiadóira az Európai Bizottság
Hozzászólok Aktív témák
-
-
Kopi31415
félisten
Nemrég mentem bérautóval Köln-Damp távot. 540km körül van, sose jártam még Schleswig Holsteinben. A beépített Navi szerintem ilyenből RDS alapon szedte az infót, két kurva nagy dugót meg is úsztam neki köszönhetően, még jóval a kezdete előtt terelt másfelé.
Part to Part | Status:122% completed | Estimated time remaining:1193hr 2min 30sec ----- Converting Data | Status: 425% completed | Estimated time remaining: 1193hr46sec
-
-
johnywalker
őstag
-
azért politikai téma, mert az, hogy az országos terjesztés, mint távközlési fogalom, szolgáltatás, mennyibe kerül, azt az állami hatóság határozza meg. mivel sikerült nekik olyan ár-elvárást megállapítani, amit nem lehet kigazdálkodni, ezért már az analógra se volt jelentkező. így lett országos terjesztésű a mária rádió, és így nem lett semmi igény se, a digitális lehetőségekre. erre beszántották.
ugyanúgy, ahogy nem volt érdemi igény a mobil digitális tévére se, azt is beszántották.lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.
-
dabadab
titán
Közös megegyezéssel akár már a felmondás másnapján is dolgozhatsz az új helyeden, nincs felmondási idő meg ilyenek, tudod.
Nem közös megegyezés volt, hanem felmondtak, kollektívan, ha ez még így rémlik és a tulajdonosok kifejezetten ragaszkodtak a többség esetében ahhoz, hogy kitöltsék a felmondási időt (illetve Dullnál volt még egy féléves versenytilalom is).
DRM is theft
-
arty
addikt
2.) az fideszes agitprop. de tippre az indexet finoman hangolják át habonyosra, érzik hogy ott nagy földbeállás lenne az azonnali és direkt migránsozástól.
sajnos, teszem hozzá
még a végén linkelhető/figyelembe vehető híroldal marad sokak szemében
[ Szerkesztve ]
stadion, kisvasút, freemail
-
Tikakukac
titán
Hogyne. Gerjedt, de mocskosul, fordulatszám arányosan egyre jobban. Mint kiderült igen, vannak autótípusok, ahol ezt max utólag lehetne megcsinálni. Bérelt kocsival nyilván én nem fogok kábelköteget bontani és zavarszűrőket feldobni.
Volt a saját autókban is. Az alap "hissing" az mindben ott lesz. Plusz helyfoglalás, állítgatás, no kormányvezérlés, ilyesmi. Azt hiszem 15k körül jött ki a 971BT ebayről leütve. 2 teló egyszerre lehet fent, állítható színek kedvedre, mindenféle csati, ennek a portja tölt is rendesen USB-n stb. Legjobb elköltött pénz volt.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
it Hosszabb távon ezzel lehet, hogy a teljes hazai rádiózást is kicsinálták, elvégre a világ többi táján pont az analóg műsorszórást lövik le.
- Cyberpunk 2077
- PlayStation 5
- Transferwise
- MyAudio Series 7 tablet
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] Jól alakultak az Intel dolgai tavaly, és sínen a 7 nm-es node is
- Xbox Series X|S
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- Könyvajánló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- RTX3070 Inno3D Ichill X4 - 3 èv garral
- HP ZBook 14u G6 (840 G6) workstation*i7 8565U/16GB/512GB/Radeon Pro WX3200/vil.MAGYAR bill.
- (VADONAT ÚJ) HP EliteBook 840 G6***gyári specifikáció***i7 8665U/16GB/512GB NVMe SSD/vil.MAGYAR bill
- Újszerű 4 polcos Rack Szerver Szekrény!
- Latitude 7200 2in1 - Max Config - 8.gen i7 - 16GB - 512GB - FHD
Állásajánlatok
Cég: Vector Kft.
Város: Kecskemét
Cég: ALPROSYS Célgépgyártó Kft.
Város: Győr