H​irde​t​é​s​

2018. április 22., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#34) Rover623 válasza imibogyo (#23) üzenetére


Rover623
(PH! félisten)

"És egyébként egy dolog biztosan nem számított a statisztikában amit írtál, az pedig a népesség száma, mivel ezek az adatok 100.000 emberre vannak vetítve pontosan ezért, hogy egy 10 milliós Magyarország és egy 1000 milliós lakosságú másik ország is összehasonlítható legyen."
A te általad berakott kép abszolut számokat tartalmaz, nem pedig valahány főre vetített értékeket...szerintem.

Ellenvélemény?
Mihez képest?

Én nem fogalmaztam meg véleményt, se pro, se kontra...mert nem ismerem az összes körülményt, nem láttam hiteles mérési eredményeket sem ebben az esetben, sem más vezeték nélküli technológia esetében.
A feltalálók, a gyártók, de főleg a kereskedők minden új technológiára azt mondják, csak haszna van, veszélye semmi!
A fóbiások, a nép egyszerű gyermekei, főleg akik nem engedhetik meg maguknak az új technológiát, minden újra azt mondják: rákot kapsz, meghalsz tőle!
Az igazság valahol a kettő között van...de ezt megfelelő (független) kutatások nélkül eldönteni szinte lehetetlen, pláne úgy, hogy sok környezeti hatás csak hosszú évek, évtizedek, vagy generációk alatt fejti ki a hatását.

Azzal, hogy te egyből a rákkal riogattál, anélkül hogy a konkrét eszköz működési paramétereit, a környezetre, az élő szervezetekre gyakorolt hatását ismernéd, nem igazán voltál konstruktív, viszont roppant hangulatkeltő!
Csak erre reflektáltam! ;)

primus inter pares

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.