Hirdetés

2018. június 22., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#29) bkercso válasza kayaman (#14) üzenetére


bkercso
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pacemakerrel nem engedik be az embert ilyen helyekre. Gyárlátogatások előtt is meg szokták kérdezni, ha olyan az adott terület.

imibogyo: A rákkal kapcsolatban azt már megsejtették, hogy a sejtnek mint rendszernek a betegsége. Azon az időskálán, amin bizonyos gyengén rákkeltő hatások rákot idéznek elő, más is változik (éelemiszeripar, átlagos élettartam stb.). Ezért nehéz elkülöníteni a hatásokat egymástól.
Amúgy meg nem biztos, hogy az iulyen terekben embereknek kell huzamosan tartózkodniuk. Raktárak pl. jól robotizálhatóak.

A fejletlenebb országokban kevesebb ideig élnek, és ugyanakkor kevesebb "műkaját" esznek. Valamint kisebb a pörgés, emiatt nem csak a GDP kisebb, hanem a stressz is.

A lokátorral meg poénból egymást lövöldözik tökön a katonák, így ezen sem kell sokat csodálkozni. Aztán röhögnek, hogy egy hétig nem áll fel a másiknak... :W

Japánok: nálunk minél kevesebbet keres valaki, annál jobb telefonja van és annál többet nyomkodja. Hátha kint is ez a helyzet, a gazdagok mással is el tudják tölteni az idejüket.

[ Szerkesztve ]

Audio termékek (és Tápszűrő adapterhez): http://hardverapro.hu/tag/mkercso

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.