Hirdetés

2018. június 22., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#18) imibogyo válasza bkercso (#13) üzenetére


imibogyo
(PH! kedvence)

Ennél sokkal erősebb mágneses terekkel már évtizedek óta dolgoznak laborban, nem beszélve a rádióadókról. Ott is dolgoznak emberek.

Erről azért azt hiszem a rengeteg (azóta már) rákos lokátoros más véleménnyel lenne. Egyszerűen nem lehet, pláne egy ilyen alig pár hónapos, maximum éves technikai megoldásról kijelenteni (úgy, ahogy azt az illető tette most ebben a cikkben), hogy "áhhh, ne aggódjatok, nincs gáz". Persze annyi időt amennyit ő töltött benne biztosan nincs is, de hosszútávon sem lesz? Biztosan?

Félre ne értsd, nem ellened írom, amit írok, csak valahogy jó lenne már valami 100%-osan biztosat tudni ezen "sugárzó technológiák" (WiFi, RF, mágneses mezős stb.) pontos élettani hatásairól, mert mindössze csak annyi látszódik a statisztikákból, hogy ha az összes rákos betegség típust egy kalap alá vesszük, hogy évről évre emelkedik az "esetek" száma.

Ez még akkor is nagyon aggasztó, ha a túlélési arányok viszont szinte folyamatosan javulnak (mert ez nem olyan mértékű, mint az esetek számának növekedése).

És nem mondom, hogy biztos a technika az ördög, vagy akármi ilyesmit, de szinte biztosra veszem, hogy segíteni egyáltalán nem segít, ha olyan komoly elektro-szmogban élünk, mint amilyenben. Ezt mutatja (szerintem) az is, hogy a fejlődő országokban (vagy az olyanokban amikben a "sugárzó technikai eszközök" nem hatják úgy a mindennapokat, messze sokkal-sokkal alacsonyabb a rákos megbetegedések százalékos aránya, pedig ugye ott az egészségügytől kezdve szinte minden sokkal rosszabb, DE és itt jön megint az én kis összeesküvés elméletem, a technikai ellátottságuk alacsonyabb színvonala miatt (is) vélhetőleg ezen a területen mégis csak egészségesebbek...

Persze ha a nagy világméretű összefoglaló táblázatokat megnézzük azért vannak kakukktojások (Kína, Japán, Oroszország pl.), de az jól látszódik, hogy általánosságban a nagyobb és technikailag "fejlettebb", vagy a technológiát a mindennapokban sokkal nagyobb mértékben használó országokban (USA, Kanada, Franciaország, Németország stb.) arányaiban sokkal több a rákos megbetegedés, mint mondjuk Pakisztánban, Egyiptomban, Tájföldön stb...

[ Szerkesztve ]

Olyan kétségbeesetten néztünk egymásra, mint Noé a harmadik tehénnel...

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.