- Most már tényleg keményen lesújt a jelszómegosztókra a Netflix
- Linux kezdőknek
- Gmail
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI internet
- DIGI kábel TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kivágtak egy darabot a Metából, Zuckerberg pedig folytatta a kirúgásokat
- Windows 10
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
"...mindenféle hatósági jóváhagyás egy jókora..."
Nem hiányzik a "nélkül" szócska?
"...Az elő kommunikációt valamint a még meg nem nyitott leveleket..."
Ez is furi, minimum egy vessző hibádzik nekem...
[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
"kérelmet adott be Lucy H. Koh bírónőhöz"
Amerikában ez az egy bírónő létezik?
(A Samsung-Apple pereknél is mindig az ő neve volt említve, és most itt is.)
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
Snoop-y
veterán
Lassan en teljesen kivaltom a gmail-levelezest ( kb a chat miatt tartom meg de nemsokara kitalalok valamit hogy elkoszonjunk egymastol )
Paranoid vagyok nem kicsit. Kar hogy szolgaltatokkal nem lehet PGP alapon levelezni.
A nekem fontos ismerosoket mar raszoktattam.
Sajat szerver sajat domain levelezes titkositva. Ha el is kapjak utkozben a csomagot akkor is lejar a szemelyije mire megfejti. Azert szanalom, hogy idaig jutottunk. Sajnos az allami szervek meg mindig nem tamogatjak az ilyesmit es hivatalokkal sem lehet igy levelezniNew level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Dj Sügi
őstag
Google minden adatot/infót tárol, ami az ő szolgáltatásán megy keresztül. Nem ez az első ilyen hír, ami megjelent.
Sztem a Chrome-ból meg az android rendszerekből is gyűjtik az adatokat ezerrel.
🚗 FORD - First On Race Day 🚗
-
Dj Sügi
őstag
Nem hinném, hogy csak a reklámok miatt értékelik/figyelik az adatokat. Mondjuk ezzel csak a "kolléga" hsz-ére szerettem volna válaszolni, hogy én is próbálom kerülni a google szolgáltatásait, ahol lehet. Persze egyáltalán nem biztos, hogy a másokéval sokkal jobban járunk.
🚗 FORD - First On Race Day 🚗
-
Snoop-y
veterán
Ezert probalom a sajat dolgaimat a sajat iranyitasom alatt tartani.
Igazabol mindent meg lehet oldani ha nagyon akarom. ( igaz ez penzbe kerul ) Szerencsere ez a hobbim is valamint tudom ezeket finanszirozni is.New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Xmodule
őstag
Az ilyen hireknél mindig elgonolkodom egy kicsit. Én már nagyon nagyon régóta tudom, hogy a google, apple stb stb.. cégek nézik a leveleket uzeneteket smseket. Mondjuk megmondom öszintén nekem nincsen semmi takargatni valom senki elöl szóval felölem egész nap olvashatják a leveleimet engem nem zavar. Ha olyan a téma akkor azt személyesen beszélem meg az illetövel. Nem is értem hogy hiheti bárki is azt hogy az interneten van anonimitás. Persze mindig érdemes feltenni a kérdést, hogy vajon miért pont a te leveledet olvasnák? Persze elhiszem hogy sokan fontosnak érzik magukat.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Penndragon
tag
Elég szar élete lehet annak aki az én leveleimet olvassa, elemzi és értelmezi, remélem legalább jó fizetést kap érte!
A kreativitás csak a tudás pótlása improvizációval.
-
válasz
Penndragon #14 üzenetére
Vagy majd neked lesz, amikor a jövőben rád húzzák a vizes lepedőt azért, amit most leírtál a leveleidben.
-
-
Tökmindegy, mit írsz, mert felhasználható lesz ellened.
Egy nagyon szélsőséges és sarkított példa: megírod cimborádnak, hogy hozzon Neked kék színű bizbaszt onnan, ahol nyaral. Később jön egy hatalom, amelynek fixa ideája kipusztítani a kék színt és mindenkit, aki szereti.
-
Panthera
őstag
Valaki meglepődik még az ilyen híreken?
Ahol csak lehet, ezt csinálják.
De őszintén szólva, nem nagyon izgat. Ami annyira személyes, azt úgyse ott küldözgetem / beszélem meg. -
Baltásgyilko
csendes tag
Akkor azért is rád húzzák a vizes lepedőt, mert van egy kék pólód. Persze értem mit akarsz mondani, de szerintem ne szenvedjünk üldözési mániában. Továbbá nem hinném hogy emberek olvassák, valószínűleg számítógépek keresnek kulcs szavakat és az alapján tolják a reklámokat. Szerintem eléggé túl van lihegve ez a téma, becsületes átlag emberként szerintem nem kell tartani ettől.
-
Silentfrog
veterán
válasz
Baltásgyilko #20 üzenetére
Ha így lenne akkor nekem csak szivar és sör reklámok jönnének,de ezek nem ,hanem csak női táskák,sálak,és ruhákat reklámoznak,és a netes böngésző alapú játékok hirdetései jönnek ezerrel!
-
válasz
Baltásgyilko #20 üzenetére
És a kulcsszavak fixek, vagy cserélhetők szerinted?
-
Baltásgyilko
csendes tag
Hát... ha én készítettem volna én statisztika alapján próbálkoznék (pl.: gyakoriság) vagy szövegkörnyezet figyeléssel (pl.: szeretnék egy... és hasonlók figyelésével).
Gondolom a rendszerből származik az is, ha gmailben az e-mailben azt írjuk hogy mellékelem/mellékeltem valamit és nincs becsatolva melléklet akkor figyelmeztető üzenetet dob fel miután a küldés gomba kattintunk.Szerintem inkább azon aggódjunk, hogy a kacsák előtt mindig legyen víz és ne ezen.
-
Lomha 8V
addikt
Egy Rommel nevű ügyvéddel megállíthatatlanok lesznek.
-
Sofian
őstag
Ez régen is így volt... ha zsarolni akartak akkor a 18. században is megoldották.. nem kell ehhez a Google.
Másik pozitívum, hogy egy nem USA állam hatósága az állampolgára otthon tárolt adataidhoz hamarabb hozzáfér mint a Google-nél lévőkhöz..A paranoia nem jó dolog. Ha valós okod van félni tőle hogy fel akarnak használni ellened információt akkor aggódj. Minden más esetben max a gyógyszeripar malmára hajtod a vizet.. Konteó MÓD OFF
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
it Minden gmailes tudja, hogy az ingyenességnek ára van: a Google egy automata rendszerrel elemzi a leveleket, majd ez alapján (is) megpróbál célzott reklámokat megjeleníteni. Az úgynevezett Content Onebox működését azonban a vállalat továbbra is igyekszik titokban tartani.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad A475 - AMD A12 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i5-6.Gen I 8GB I 500GB SSD I 15,6" FHD I Magyar I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 i5-8250U I 8GB I 128-256GB SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 650 G2 - i5-6.Gen I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6.Gen I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest