Hirdetés
- F-Secure Internet Security/Safe (17.9 és újabb)
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- Bitcoin topic
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Mozilla Firefox
- VOIP telefonálás
- [Re:] Erdogan megfegyelmezi a közösségi oldalakat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- [Re:] UPC Connect Box: jó-e a szolgáltató csodaroutere?
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [zone:] Újra divatba jöhetnek a billentyűzetes telefonok?
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hozzászólok Aktív témák
-
Keem1
addikt
válasz
gyurkikrisz #17 üzenetére
Ja, arról nem is beszélve, hogy a programozást sok tanulás és gyakorlás és rengeteg utánaolvasás után lehet elsajátítani, de ha az alapokat megismerted, utána is folyamatosan tanulsz. Site builder vagyok, de így is rengeteget olvasgatok és folyamatosan teszek szert új ismeretekre úgy, hogy már közel egy évtizede sajátítottam el a teljes alapokat (nem, nem csak a kódolásét, hanem a CPU, regiszterek, utasításkészletek, RAM stb. működésétől kezdve a modellezésig), de aki kolléga, az úgyis tudja, miről hadoválok
Samsung Galaxy S10 | Nexus 7 (2013) | Dropbox reg: https://db.tt/2QEPVJVS Mindketten +500 MB-ot kapunk. Te is, én is.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
it A webes felület letisztult és egyszerűen kezelhető, az alkalmazásboltba pedig pár kattintással regisztrálható az elkészült program.
- BMW topik
- Robotporszívók
- [Re:] ASUS zenbook ux305f
- Napelem
- [Re:] Nacon revolution pro
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Tippmix
- AMD FX
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] NACON Revolution Pro Controller Unlimited Garanciával 20 Éve Működő Konzol Üzletből
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Polygence
Város: Budapest
Cég: Andrews IT Engineering Kft.
Város: Budapest