Új hozzászólás Aktív témák
-
PitLee
őstag
-
tgbrfv
tag
Szerinted ki az, aki nem engedhet meg magának egy 100 dolcsis szart?
Itt nem arról van szó, hogy ájfon vagy samsung, hanem egy túlárazott szar, amire előre befizethetsz, és majd megkapod.
Egyáltalán nem fáj, csak röhögök rajta. Mint azon, akit zavar, hogy egy étteremben a pincérnek drágább telefonja van.
Nekem ezek helyett inkább Warren Buffet a példaképem, akinek a házát a magyar felvágós-vitorlázós-beképzelt körökben kinéznék.
Mellesleg bizonyos körökben az ájfon és a samsung is gagyi, mert egy felsővezető Blackberryt használ.
-
mike710
aktív tag
Továbbra is minden egyes hozzá szólás odáig jut hogy ő megteheti én nem akkor oltsuk le. Mondd már el miért fáj,hogy mire költi a pénzt?
-
törölt tag
válasz
FazekasOS #54 üzenetére
Rengeteg példa van arra, hogy felső osztálybeli emberek relatív puritán, inkább középosztálybeli életet éltek, és mégsem nézték ki őket emiatt, mert valamiben sokkal jobbak voltak másoknál. A középosztályban meg rengeteg ember van, aki kerüli a rongyrázást, mégsem nézik ki. Szvsz csak kifogás, hogy azért veszel meg valamit, mert kinéznének, mert kinézni nem amiatt fognak, ez max. ürügy lehet.
Ami az üzletet illeti, azt más tényezők alapján könnyen fel lehet mérni, hogy az illető komolyan vehető-e, és ha a szintjéhez képest extra autóval érkezik, akkor az inkább csökkenti a bizalmat.
-
kelly416
veterán
válasz
FazekasOS #54 üzenetére
De itt vitorlázásról volt szó, és ritkán "tárgyalnak" vitorlázás közben. De mindegy. Amúgy meg egy ilyen vagy hasonló kulcstartóval több telefon is süllyedhet egyszerre, van belőle olyan, ami 1-1,5 kilót megtart a felszínen.
Az álláspontomat tartom, akit emiatt lenéznek a "barátai", az keressen másik barátokat vagy fogadja el az üres életet. Az üzlet meg más, mint ahogyan az is más téma, hogy ott a cégnek illik adni a megjelenéshez szükséges tárgyakat, nem a dolgozónak önmagának megvenni.
Én részemről befejeztem. Pápá téma.
-
KohuthUr
csendes tag
A slussz poén az ha kiadnak hozzá 50 $ért foglalatot és pingpong ütő lesz belőle
a szett neve pedig PONG lesz
-
FazekasOS
csendes tag
Emberek, emberek...
A modern társadalom problémáiról kezdtek el beszélni, amikor ezek a jelenségek több száz éves múltra tekintenek vissza. Ezt tekinthetjük a modern etikett részének. Régen, azt az iparost, akinek nem volt arany zsebórája, ezüst végű sétapálcája, vagy épp nagy hintója, lenézték. Bizonyos körökben (és hangsúlyozom, hogy nem baráti körökben, mert többen adtak magánéleti tanácsokat) a mai napig fontos, hogy az embernek jó órája, jó autója, jó ruhája legyen, mert ha ezek nélkül érkezik például egy tárgyalásra, már hátrányból indul.
Ami pedig a vízálló telefonokat illeti, felesleges, mert ha vízbe esik, már úgysem lesz meg.
-
_Atesz
addikt
válasz
FazekasOS #23 üzenetére
Nem ég le a bőr...
Lol, mert a telefon tesz téged igaz? Teljesen jellemző a mai társadalomra, hogy egy sz*ros kütyü alapján van megítélve egy ember. Gondolkozz el kicsit mik az igazi értékeid és ha ez egy telefon, akkor csak sajnálni tudlak.
Amennyiben az ismerőseid csak egy "valamirevaló" telefonnal fogadnak el, akkor pedig keress más haverokat, csajokat. -
mike710
aktív tag
Értem, nem szeretnék reagálni semmire rengeteget tanúltam tőletek köszönöm a reakciókat esetleg majd egy pár hónap múlva olvassátok vissza,hátha más jön vissza belőle
pápá
-
-
törölt tag
És ezzel sikerült egyesíteni az okostelefonok és a butatelefonok hátrányait...
-
Mister_X
nagyúr
Gyerekek, erről nekem mindig ez a reklám jut eszembe [link]
Váltsatok ti is Lumia 735-re
-
kelly416
veterán
Oh, köszi, hogy felhívtad rá a figyelmem, túl is léptem első körben a személyeskedésen.
Szóval, kedves mike710: Nem tudom, Te honnan veszed a falú végi kocsmát, meg, hogy nekem kilóg a kapanyél a számból, miközben a gumicsizmám trágyaszagú, mert ugye ezt sugallod, de mivel mindenki magából indul ki, így nem veszem sértőnek a mondatodat. Csillogjál csak a telefonoddal, engem nem zavar. Amúgy sem tudom, mi közöd az egészhez, minek kellett beleszólj, amikor nem szólítottunk meg, és főleg nem értem, minek kell személyeskedni. De nem gáz, nem alacsonyodom le a szintedre, mert még legyőzöl a rutinoddal.
-
tgbrfv
tag
"ahol gáz ha a pincér jobb telefont húz elő mint pl én aki egy céget képvisel. Vannak voltak és lesznek is elvárások úgy ahogy nálatok a falu végi kocsmában úgy más körökben is "
Elég szar neked, ha a telefonod alapján minősítik a céget. Egy kamu MLM-es átverős cégnél dolgozol, mert azoknál ilyen fontosak a külsőségek.
Pont a full csóró prolik azok, akik drágának tűnő telefonnal próbálnak felvágni. Ezek azok, akiknek aztán a bank viszi a kocsiját.
-
kelly416
veterán
Tévedés, nem az a bajom, hogy Ő vitorlázik. Hogy pontos legyek, egyáltalán semmi bajom nincs. Csak sajnálom, hogy egy noname telefont nem mer elővenni, mert a saját "társasága" kineveti. Ő maga írta, arcpirító egy noname.
Nem nézek ki senkit, akinek pénze van, főleg, ha megdolgozott érte. Az olyanok általában tudják, milyen lent, milyen fent, és azt is, hogy nem egy I6 vagy egy bármi egyéb jelenti a gazdagságot. Akik viszont ez által ítélnek meg, felszínes, kicsinyes semmitérők szerintem.
Nagyon sajnállak, hogy Te is csak a céged által jutsz el ilyen helyekre, ahol "meg kell jelenni, és nem mindegy, hogy", mert egy sima nyaralás esetén engem fikarcnyit sem érdekel, hogy a sarokban lévő csótánynak is jobb telefonja van-e, mint nekem, vagy én rendelkezem az egész környéken a legmenőbb kütyüvel. Ugyanakkora nyugalommal veszem elő a B2100-át is, mint akármi más telefont. Elvégre én vagyok a fizető vendég, nehogy már megkülönböztessenek.
Amúgy meg, ha vitorlázás közben akar telefonozni, vegyen egy Xperia Z-akármit és problem solved. Márkás is, elő is kaphatja, jól is néz ki, nem igazán kell félteni sem.FazekasOS:
Te is vicces vagy, de ha szabadidőhöz keresel telefont, főleg esetleg vizes időtöltéshez, ne olyant vegyél, amit minden alkalommal el kell dobj a tevékenységed után, hanem vagy vegyél egy igazi strapát akár a buták közül is az okos mellé, vagy vegyél egy Xperia Z szériás akármit minden alkalomra, meló/szabadidő. -
FazekasOS
csendes tag
válasz
Quasi_modo #39 üzenetére
Az a mókás, hogy csak ő értette meg, mi a lényeg... Szabadidőhöz tényleg kiváló ez a telefon, de az üzleti életben nem rohangálhatok kínai csodákkal.
-
mike710
aktív tag
válasz
Quasi_modo #39 üzenetére
Sajnos de, szeretnétek megmondni kinek mi a jó.
-
mike710
aktív tag
Te atya úr isten
Mókás mennyire kinézitek azt akinek pénze van még mit bele fantáziáltok a dologba.Leírta hogy neki tetszik mert jól jönne vitorlázáshoz. Jól jönne? Igen. Akkor neked mi a gondod? Mi közöd hozzá? Tudod vannak helyek,külföldi 5csillagos szállodák (ahova gondolom te és a hozzád hasonló gondolkodásúak soha nem fognak eljutni) ahol gáz ha a pincér jobb telefont húz elő mint pl én aki egy céget képvisel. Vannak voltak és lesznek is elvárások úgy ahogy nálatok a falu végi kocsmában úgy más körökben is
-
snecy20
nagyúr
Pedig már elgondolkodtam azon, hogy butatelefon kéne nekem, korszerű kinézettel.
-
Sebhelyes
senior tag
Ha divatba jön, előkeresem a SONY Z5-öm 2000-ből, az még kisebb is mint ez, és megint én leszek a király a bivalybasznádi diszkóban!
-
kelly416
veterán
Én jó pár éve vettem egy Samsung B2100-át, asszem oda-vissza veri ezt a "hatalmas ötletet". Nem csak SMS-képes, de még ébresztő és zenelejátszó is van benne, eléggé strapa a kialakítása, volt már több órát egyfolytában vízben és semmi baja, és még telefonkönyve is van.
FazekasOS:
Én alapból elkerülöm az olyan felszínes társaságokat, ahol kinézik az embert mert "nem ismert márkájú" akármit vesz/hord. Ezeknek általában csak és kizárólag a takarítónőjük tud otthon rendet tenni, ha van egyáltalán. Jártam már olyan lakásban, ahol a konyhában egy kévés csészét nem lehetett letenni, pedig nem volt kicsi a konyha, csak ennyire igénytelen a papa-mama, és az akkor fél éves kicsi sem lesz igényesebb, ha felnő...igénytelen egy nép, csak csillogni tud a pénzével (vagy legalábbis igyekszik a pénzes látszatot fenntartani, mert van, akinek már a gatyája is rámegy erre, de még erőlködik, ahelyett, hogy beismerné, egy szinttel lejjebb még élhetne is), lenézi az egész világot (igen, még a "barátait" is, akármit is mond a szemedbe), és közben csak az érdekli, hogy a semmiből még több pénze legyen. Sajnállak, hogy ilyen társaságod van. -
Gaga
tag
válasz
liquidgold #27 üzenetére
Szívemből szóltál!
-
Teljesen jó állapotú, szinte új mobilokat is lehet kapni a francia lekki.fr portálon. Van Nokedli, Motorola StarTAK és Ericsson t28 is. De nemrég volt Siemens is.
Természetesen lehet kapni Blackberry-t is.
-
Akidobos74
aktív tag
Ez volt az első mobilom ( 1998-ban ) és most újra elkezdik feltalálni. Nemsokára elkezdenek jönni az egyre nagyobb butatelefonok, egyre drágábban. Muhaha
-
RazorShark
csendes tag
Nézzétek így: ha elhagyod/vízbe dobod, stb., nem megy vele együtt a sim kártyád is
ettől még persze szépen túlárazták
-
-
-
ctvagyok
őstag
Lehetett simet beletenni? minőségi anyagból volt? olcsó volt? Tudott tölteni. Asszem nem.
Nem állítottam, hogy én találtam ki, de attól még én egy ilyet képzelnék el.
Max 20k forintért szálcsiszolt alu hátlappal lenne a dolog. Kijelző full alap lenne, de menne rajta snake 2. -
-
ctvagyok
őstag
Én egy kiegészítő telefont adnék ki vágódeszkákhoz. Párosítani a mobilhoz, és akkor arról menne minden hívás. Ha a tepsi lemerült akkor meg befogadására akár a SIM-et is.
Minőségi anyag semmi cicó. Olcsó legyen de ne ciki.
Esetleg lenne egy nagyobb változat is ami hordozható aksiként tölteni is tudna. -
FazekasOS
csendes tag
Nekem tetszik. Tényleg jó ötlet, sokszor jól jöhet egy bulin, nekem például vitorlázáshoz ideális lesz, be is fizettem a közösbe. Olvasva a kommenteket nem igazán értetek egyet velem. Megnéztem a belinkelt kínai csodákat, de szerintem 1. Egyik sem néz ki olyan jól, mint ez. 2. Egyik sem ismert, ez pedig most eléggé híres, szóval elő merném venni fogadni egy-két hívást, nem ég le az arcomról a bőr vele.
Szerintem annak tökéletes, akinek szüksége van egy divatos butatelefonra.
-
-
forgonati
őstag
Jézus. Azért az emberi leleményesség határtalan, aki ezt kitalálja, megszedi magát. Viszont az emberi hülyeség is határtalan, mert fix hogy megveszik majd csomóan 100$-ért
Akkor már inkább valami aliexpresses cucc, mondjuk 20$-ért ez komolyan nem néz ki rosszul:
Nekem mindenképp jobban bejön mit az amelyikről a cikk szól.
Amúgy meg ha butafon kell, Nokia 3210 ebayról, 10€ és még az 5-6 napos üzemidő is megvan.
-
Dragan merik a hulyeget...
Lehet nekem is kene vmit feldobni kickstarteerre...
Legyen slimPhone a neve...
-
szemy94
senior tag
Bevásárlóközpontban/szupermarketben 2000FT lebeszélhetőséggel butatelefon (bluetooth, rádió, kamera, bővíthető memória azért van)
-
törölt tag
Ha tényleg le akarják szoktatni a népet az internetről, akkor kezdjék el újra gyártani a 3310est, mindenki dobná el az okosmobilt
-
Cannabis7
senior tag
nekem tetszik, igaz a belinkelt kínaiak is bejönnek, leheth az ótvar 100 éves céges nokiát lecserélem valamelyik kínai csodára, ennyi pénzért ajándék
-
azbest
félisten
-
Csapoati
nagyúr
So hipster, much innovation! 20 dollart esetleg adnek egy ilyenert, focira vagy bulikba nem lenne rossz. Tudom, most is vannak butafonok, de ez jol is nez ki.
-
Elpresidente
tag
A cél megfogalmazása is csodás: Ez a bankkártya méretű telefon arra hivatott, hogy az apró kijelzőkre tapadt emberek újra a valóságban éljenek, ne pedig az interneten.
Ha tényleg erről van szó, akkor már régóta van többféle (ingyenes, vagy sokkal olcsóbb) megoldás:
1. akaratrerő
2. Ha az első hiányzik, akkor adatforgalom és wifi lekapcsolása a meglévő telefonon
3. már piacon lévő buta telefon megvásárlása sokkal olcsóbbanNagyon kiváncsi lennék rá, hogy aki ezt tényleg meg akarja venni, az mégis miért teszi ezt. Szerintem keserves magyarázkodás lenne a dologból, gyenge érvekkel.
-
Matada2.3
veterán
Gratulálok hozzá, biztos sláger termék lesz.
-
haxiboy
veterán
Az ilyennek 10$ körül kéne hogy legyen az ára, mondjuk feltöltőkártyás sim kártyával túristáknak, kb ennyi az értelme.
-
agi128
csendes tag
Újra feltalált ötlet ezzel együtt a papír-ceruza számcserélős módszer?
-
rudi
nagyúr
Számomra ez egy külön kategória a Kickstarteren, az újra feltalált ötleteké. Ezer és egy ilyen van, és ahogy írod, a kevésbé tájékozott emberek meg is veszik azt, ami alapvetően jó, csak ők nem tudják, hogy vótmá. Tény, hogy ez az százdolláros dizájn messze szebb a kínaiaknál, a használhatóság meg hát...
-
azbest
félisten
Egyébként maga a profit nem baj, csak a mese, hogy feltalálták a spanyol viaszt. Bárki tud venni ilyet, ha akar és utánakeres. Ők meg talán a tájékozatlanságot szeretnék kihasználni. Egyébként vész telefonnak teljesen jó lehet egy ilyen például (autóba, vagy szimplán telefon nélküli lakásba). Arra jó hogy mentőt hívjon baj esetén
És a kemény, hogy kb 1300 darabot el is adtak már 100+ dolcsiért a 20 dolláros telefonból
Ráadásul az elé tett műanyag lap miatt napfényben valsz nem láthatóak a gombok és a kijelző szövege sem
Ja és itt egy régi mobilarénás hír a 3000 ft körüli eldobható telefonról [link]
-
Mister_X
nagyúr
Ha én csinálnék egy ilyen telefont, akkor az alábbiak lennének az irányelvek:
- strapabíró (bizonyos mértékben)
- szép, letisztult design
- mondjuk e-Ink kijelző, az olyan karaj, bár este érdekes lenne
- benga aksi
- beleraknék egy olyan cuccot, amivel megy a HD hívás
- FM rádió, led, SMS, akár microSD és MP3, BT legfrissebb
- és még én is lefejlesztenék valaki kukadroidos appot, hogy lehessen menőzniHa én ezt adnám 100$-ért, még lehet el is szégyenleném magam. Bár ki tudja. Lehet tényleg azt kellene csinálnom, hogy pár millió forintból elmenni Kínába és az első gyárral leülni tárgyalni. Ha befuccsol, buktam pár milliót, ha nem, akkor lesz egy életképes butafon
De van egy olyan érzésem nekem is, hogy mondjuk a reklám drágább lenne.
-
rudi
nagyúr
Abszolút! A kínaiak Alibabán 8-13 dolláros árban adják ezeket a cuccokat. Ha odamész egyedi dizájnnal és befizetsz 5-10 000 darabra, szerintem lazán le tudsz menni 5-6 dolláros darabárra, rászámolsz még a csomagolásra, logisztikára és a 30 dolláros cuccon kb. 200%-ot keresel, amit ráadásul a közösség előre ki is fizet. Legjobb üzlet.
-
Quasi_modo
nagyúr
Hát ez nagyon juj
-
azbest
félisten
tuti, hogy átverés a projekt és csak valamelyik kínai telefont akarják magas felárral eladni balekoknak [link]
-
Béééla
őstag
Buksisimi a javából. Unatkozó romkocsmás jólmegmutatjuk műértelmiség-szagot érzek a pénzlehúzás mellett.
3000 birodalmi váltó környékén vettem anno szolgáltatós nagyon buta telefont kártyástul, ami annyira filléres volt, hogy csak került bele egy kamera meg MP3 mert mégis belefért. Egy baja van, hogy piszok halkan szól, miközben jó hangosan tud csörögni. De a hosszú üzemidő belefért.
Ez színtiszta villogjunk-telefon, csak a másik véglet.
Új hozzászólás Aktív témák
it A Light Phone kiváltaná az apró számítógépeket a zsebünkben, cserébe még SMS-t sem lehet rajta olvasni. Vissza a valóságba!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest