Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecow
aktív tag
Nem teljesen értem ezt a "heuréka" jellegű felfedezést a privát móddal kapcsolatban. A privát mód sosem arról szólt, hogy szerver oldalról nem lehet azonosítani a felhasználót. Tudtommal azt kliens oldali "védelem" miatt hozták létre, tehát, hogy a többfelhasználós gépeken minimalizálják az adatszerzés lehetőségét.
Persze, mindenképp érdemes vizsgálni a problémát, hogy ilyen "nyomok" alapján mennyire lehet azonosítani a felhasználót.
Egyébként tesztelgettem kicsit, tényleg ugyanazt az ujjlenyomatot kapom azonos gépen, böngésző és böngésző módtól függetlenül, viszont észrevettem egy dolgot, akkor is ugyanazt az ujjlenyomatot kapom ha más Windows felhasználói fiókból próbálom ki. Tehát így ebben a formában a felhasználó követés csak egy erős becslés lehet ilyen módon. Persze tudom, hogy ma már egyre kevésbé használnak többen egy gépet, sőt inkább egy embernek van több gépe.Nyergeld meg a nagyot
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy ruhás topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Telekom mobilszolgáltatások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s