Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
twollah1976
őstag
Ennyi pénzért már komolyabb hardver is belemehetett volna.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Peter13
senior tag
Fura egy madar, az biztos. Nekem az akku nem hianyzik, es azt sem hinnem hogy a negy darab A17-es magonc lesz a szuk keresztmetszet (eleg erosek azok...), viszont kerdes hogy mire kell? Mert ha jatekra, akkor a nagy kerdes nem a CPU, hanem a GPU resz, amirol emlites sincs (ha meg "csak ugy", akkor a negy a17 is boven overkill, eleg lenne ketto is)
Illetve a 300 lumen sem nagy szam, de ha azt legalabb tenyleg tudja, akkor mar legalabb sotet szobaban lehet vele boldogulni (a LED meg a HD felbontas meglete nalam pirospont).Az igazi kerdes nekem tovabbra is az "ezmiez" lenne: meg mindig vakarom a fejem hogy tulajdonkeppen mire is talaltak ezt ki...
"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."
-
Orcsi
aktív tag
Igazi hiánypótló termék .... végre megérkezett ... még szerencse hogy olcsó!
[ Szerkesztve ]
Same shit, different day!
-
.DLL
veterán
Számomra csak a tablet kijelző része tűnik kicsit feleslegesnek, hiszen ott van közvetlenül vele párhuzamosan a vetített kép. Oké tapizni könnyebb úgy ha látjuk mire bökünk rá, de pl. egy lézeres távmutatóval a vetített képen is lehetne "tapizni", úgy is ott egy kamera az elején... Ami remélem nem a videóhívások miatt került oda, mert az hülyeség lenne elé állsz, közben pofánvilágít a projektor... nice.
1m-ről 100inch szerintem túl nagy, nem életszerű, ekkora képet 2-3m-ről kényelmes nézni, de ha ilyen távolságra vagyunk a vetített képtől, akkor állandóan oda kell menni a géphez, ha kezelni akarjuk. Átgondolatlannak tűnik.(P.H.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Vallás
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Biztosan maradnak a hagyományos tápkonnektornál az ASRock új Arc VGA-i
- Revolut
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest