Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
És a nemzetközi légügyi biztonsági ajánlással, miszerint Li-x akkukat ne poggyászként adjunk fel mi lesz? Ha a csomagok között robbanhat valami, az mennyivel job, mint ha az utastérben teszi?
Tényleg ennyire elmentek otthonról usákiában? -
Snoop-y
veterán
Ez kb ugyanaz az elmebeteg korlatozas hogy csak 100 ml folyadekot vihetsz fel mert lehet hogy bomba alapanyag/sav akarmi. Az meg sem fordul a fejukben hogy ha akarok akkor groupkent utazva tobb liter akarmit fel tudok vinni ugy hogy minden abdullah felvisz 100ml-t
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
MageRG
addikt
Eljött a csomagokat dézsmáló rakodómunkások aranykora.
"What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
Snoop-y
veterán
Na ez meg a masik mikor a kezipoggyaszt fel kellett adnunk mert hogy megsem volt annyi hely a kabinban (ilyenkor ugye repulo mellett sorakoznak a csomagok) akkor a stewi szolt hogy ha van benne ertek akkor szedjuk ki mert 100% hogy el fog tunni ott ugyanis mar nincs kamera es gyakorlatilag atkutatjak a kis enyveskezu kocsogok! Szoval ott alltam mint a karacsonyfa ramaggatva fenykepezo/tablet ket laptop meg az osszes kutyu (ez mitol volt jobb maig nem ertem ugyanannyi helyet elfoglaltam igy is csak legalabb ha gaz lett volna minden repult volna szerteszejjel a gepen)
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
t72killer
titán
Ha nem lopják el, akkor összetörik, lehet választani. Mind1, USA-ba nem utazunk.
Nem veszik észre, hogy ezek a látszatintézkedések SEMMIRE nem jók, csak napi tízmilliónyi békés utas szivatására? A tenorszervezetek is olvasnak híreket és azonnal kapcsolnak - holnaptól a delikvens agyába építik a dinamitot.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
leslieke
Jómunkásember
Őrület. ami ott folyik!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
bzolika10
aktív tag
Ilyen méretű telefonok mellet nem hiszem hogy ez baj lenne valakinek.😈
-
Enigma1945
őstag
Had találjam ki.. 9/11 mi?
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Formaster
addikt
Hagyjuk már ezt az egészet. Mennyi ilyen terrotámadás van? Mindennapos? Ha akar úgyis fel tud vinni azt amit csak akar. 100ml folyadék meg egy digitalis karóra is elég, h egy gépet darabokra szedjen. 1 esetet emelnek ki? Lassan az lesz h az utas sem mehet fel, mert mindig utasok az elkövetők.
-
DummyBoy
senior tag
Erre tuti rárepül most majd minden fapados légitársaság... Lehet majd feladni mindent. Kíváncsi vagyok hány légitársaság fogja majd ezeket a csomagokat biztosítani. De nem baj, nincs veszély, nézzük csak mi van a kezipoggyászban egy átlagos nyaralásra menet: laptop, tablet, 2 Kindle, fényképezőgép, objektívek, pótakku, power bank, elektromos cigihez pótakkuk... A kisebbik gond az ha ezek elpukkannak, akkor úgyis mind meghalunk, és akkor nem tudna annyira szétvetni az ideg, mintha megérkezéskor kiderülne, hogy kiraboltak... Gratulálok...
[ Szerkesztve ]
Life is shor...
-
t72killer
titán
"akkor nem tudna annyira szétvetni az ideg, mintha megérkezéskor kiderülne, hogy kiraboltak..." - ja, mindezt kemény jegyárakért cserébe. Elég vicces, hogy az utast lassan pucérra vetkőztetik a reptéren, a dolgozók meg szabadon csemegéznek a csomagokból. És nem közép-afrikai vagy kolumbiai repterekről beszélünk, hanem UK-ről, Franciaországról, stb.
Alap lenne, hogy az ellopott cuccok értékének dupláját vernék ilyenkor a légitársaságra AUTOMATIKUSAN, nem feljelentgetés, rohangálás, esélytelen pereskedés után. (miért a dupláját? adott a kedvenc kamerád, lencsékkel: kétlem, hogy a nyaralás első napján kapsz olyat bármilyen nyugisabb nyaralóhelyen)
[ Szerkesztve ]
-
-
t72killer
titán
"Ha szomjas vagyok tudok venni magamnak en is vizet a repteren erre magam is rajottem" - ja, jellemzően jéghideget, 3€/fél literes kiszerelésben . Ahhoz képest, hogy régen 2 üveg borral szálltam fel az amcsiba induló gépre...
-
Snoop-y
veterán
válasz t72killer #17 üzenetére
Mondjuk a vip lounge-ban van kaja meg pia dogivel vagy ha eppen masik jarattal utazunk akkor sem gaz egyszer kiadni 3 EUR-t elvegre akkor vagyok szomjas. Az en bajom az hogy nem akarok nagybevasarlosat jatszani ha repulovel utazom
-
t72killer
titán
Egyszer kipróbálom a VIP-t. Víz kérdésben mondjuk dubai-ban és szingapúrban rémlik, hogy van normál ivókút a váróban. Persze ez Bp-en, ahol régebben még az üres üvegeket is elszedték, nehogy a wc-ben feltöltsd, nehezen elképzelhető.
-
Snoop-y
veterán
Na fasza ez UK-re is vonatkozik mar
Ezzel az infoval esetleg lehetne boviteni a hirt is
[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
Nem jó semmire, de legalább sokak agyára megy, gratulálok az usákoknak!
-
t72killer
titán
Elméletben még csak pár országból induló gépekről van szó, de az idiotizmus gyorsan terjed + valamelyik agytröszt elkottyintja magát, hogy a tenoristák java nem is ezekből az országokból származik, hanem született "francia"-"belga"...
-
Snoop-y
veterán
-
t72killer
titán
Szuper, Egyiptomba jártam búvárkodni, alap, hogy vittem a jó drága ultrabookot esténkénti képfeldolgozásra - ja+ott a kamera, vízalatti tokjával, akkus-horribile dictu henger alakú(!!!!) tartozékaival . Nagyon remélem a németek nem állnak rá erre a hülyeségre, szerencsére UK nekem nem esik útba.
Valaki igazán a körmére nézhetne az egész repülősdi-iparnak, kvázi jogfosztottan, egyenruhás bűnözőknek kitéve utazunk. Egy normál utcai igazoltatásnál a rendőr feleannyit nem engedhet meg magának, mint amit alkalmasint a nem is hatóság reptérbiztonságiak művelnek.
[ Szerkesztve ]
-
nuke7
veterán
Nekem a stiftes deo-val meg fogkrémmel se volt semmi gondom idén még
(tizenkettőt repültem amerikába / ban)(#19) t72killer : minden normális reptéren van manapság ivókút (legalábbis amerre én jártam) - az igaz, hogy az rohadt hideg...
[ Szerkesztve ]
https://youtube.com/user/nuke7
-
Formaster
addikt
Szerintem nemsokára megszületik az értékbiztosított csomag fogalma. ez is csak egy plusz lehúzás lesz a légitársaságok részéről. Az árverseny miatt évek óta nem emelkednek a jegyárak, majd most lesz mivel emelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest