- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Excel topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Synology NAS
- Milyen program, ami...?
- Bittorrent topik
- AliExpress tapasztalatok
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
A végeken meg úgyis nekem kell mentegetőznöm a felhasználóknál (és ostobábbnál ostobább magyarázatokat adnom), hogy miért kell állandóan újratelepíteni a Windows-t, pedig nemrég jártam náluk, és nem csináltak semmit, csak neteztek
be kell allitani rendesen es soha tobbet nem kel ujratelepiteni csak mikor elfustol alola a gepEnterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
moonman
titán
"Csak az bosszant ebben a biztonsági résben, hogy még az igyekezetet se látom a javításra"
honnan is kéne látnod?"De amikor egy ilyen programot felteszek, hogy helyettem megkeresse a biztonsági hibák javításait, és azt írja, hogy jelenleg nincs elérhető javítás (magyarul sz@rtok rá), az a minimum, hogy szóvá teszem."
az, hogy még nincs elérhető javítás az azt jelenti, hogy még nincs elérhető javítás. kicsit messzire mész ezzel a szarunk rá megállapítással, nem?egyébként miért beszélsz folyamatosan többes számban rólam? mintha én fejleszteném a rendszert...
"A végeken meg úgyis nekem kell mentegetőznöm a felhasználóknál (és ostobábbnál ostobább magyarázatokat adnom), hogy miért kell állandóan újratelepíteni a Windows-t, pedig nemrég jártam náluk, és nem csináltak semmit, csak neteztek."
miért kéne már újratelepíteni? komolyan, csak végletekben lehet gondolkodni? -
JohnR
aktív tag
Ne érts félre, nem vagyok az. És nem kívánok utánanézni a többi böngészőnek se. Most biorobot módba kapcsolva tesztelem a bolondbiztosnak mondott oprendszereteket. Minden automatikusan frissül, azt csináltok a központból vele, amit akartok. Hiszen ebbe az irányba halad a világ. Vonal végén bégetnek és tejelnek a birkák (de ne nagyon bégessenek, ahhoz nincs joguk).
Csak az bosszant ebben a biztonsági résben, hogy még az igyekezetet se látom a javításra, mert ugye aki dolgozik, az hibázhat. De amikor egy ilyen programot felteszek, hogy helyettem megkeresse a biztonsági hibák javításait, és azt írja, hogy jelenleg nincs elérhető javítás (magyarul sz@rtok rá), az a minimum, hogy szóvá teszem. Ehhez nem kell megmondóembernek lenni.
A végeken meg úgyis nekem kell mentegetőznöm a felhasználóknál (és ostobábbnál ostobább magyarázatokat adnom), hogy miért kell állandóan újratelepíteni a Windows-t, pedig nemrég jártam náluk, és nem csináltak semmit, csak neteztek. -
JohnR
aktív tag
Nagyon kilóg a lóláb...te vagy itt a Microsoft beépített kommentelője. Le se tagadhatnád, hogy nekik dolgozol. Persze nem baj, valakinek meg kell védeni a mundér becsületét, azért nem kéne sértegetni (a poén sem új, már mások elsütötték, csak felfrissítettem, mert pont ide való )
Peace -
-
L Balázs
tag
Én a Microsoft helyében nem tökölnék a régi verziók javítgatásával, kiraknám a 8-ast kritikus frissítésnek, és még a webfejlesztőknek is jót tennék vele
Egyébként meg aki még a 6-os Explorert használja, annak nagy valószínűséggel a Windows Update is ki van kapcsolva, szóval sokra mennek egy hibajavítással. De azért ma már illene ennyire tisztában lenni az informatikával, hogy a FRISSÍTÉS JÓ
-
joey04
titán
válasz Depression #4 üzenetére
túl sok filmet nézel.
van valós veszély, de amit tőled olvasok szinte mindenhol, az már kicsit beteges. -
-
törölt tag
+Narxis: mert szerettem, kényelmes volt számomra. jobban kedveltem, mint az FF bármelyik verzióját, vagy az IE7-et, 8-at. Persze fő böngésző az opera már régóta, vagy tíz éve igyekszem azt használni ahol lehet, de utána bizony az IE6 jön. Egyszerűségével, sallangmenteségével. Ja, és ott a processzek el voltak különítve, ha jól emlékszem, nem kellett a spanyolviaszt feltaláni később.
-
Narxis
nagyúr
Miért ragaszkodsz/ragaszkodtál hozzá? Én is csak azt használtam jó pár évvel ezelőtt, akkor még Firefox-ot és Operat se ismertem. Mostanában találkoztam újra vele Win 7 XP módban, de ott is gyorsan telepítettem a Windows Update által felkínált új verziót. Nem is tudom mit lehet azon szeretni, legjobban a lapfülek hiányoznak belőle, szvsz csak muszájból vagy tájékozatlanság miatt használják ma már.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Depression
veterán
Tessék! Itt van: kerüljük a gyanús oldalakat, miközben a hivatalok, és bármely áltag oldal fertőzött lehet.
Tipikus mondat: nekem nincs vírusírtóm, nem is kell, mert okosan netezek. És még sohasem volt vírusom.[ Szerkesztve ]
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Narxis
nagyúr
Frissítés...frissítés.....frissítés! Én alig használom az IE-t de XP-n, és nem rég még Vistan is fent volt az IE 8. Most már Vista helyett Win 7 van.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
5h4rK
tag
Azért jó volna, ha nem várnának vele két hetet ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X eladó
- Dell XPS 9305 13.3" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjolv gar
- T495 27% ÁFA 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar