Hirdetés
- Dollár-százmilliárdokat költ az NVIDIA amerikai chipekre
- Nagy áramkimaradásokat okozhat az adatközpont-robbanás
- Váratlan fékprobléma miatt hívták vissza az Amazon robottaxikat
- A Foxconn hamarosan többet keres a szervereken, mint az iPhone-okon
- Az NVIDIA szerint a humanoid robotok forradalma közelebb van, mint gondolnánk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Az NVIDIA szerint a humanoid robotok forradalma közelebb van, mint gondolnánk
- Bitcoin topic
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Windows XP
- Facebook és Messenger
- Túl környezetszennyező a modern chipek gyártása
- Milyen routert?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
A végeken meg úgyis nekem kell mentegetőznöm a felhasználóknál (és ostobábbnál ostobább magyarázatokat adnom), hogy miért kell állandóan újratelepíteni a Windows-t, pedig nemrég jártam náluk, és nem csináltak semmit, csak neteztek
be kell allitani rendesen es soha tobbet nem kel ujratelepiteni csak mikor elfustol alola a gep -
moonman
titán
"Csak az bosszant ebben a biztonsági résben, hogy még az igyekezetet se látom a javításra"
honnan is kéne látnod?"De amikor egy ilyen programot felteszek, hogy helyettem megkeresse a biztonsági hibák javításait, és azt írja, hogy jelenleg nincs elérhető javítás (magyarul sz@rtok rá), az a minimum, hogy szóvá teszem."
az, hogy még nincs elérhető javítás az azt jelenti, hogy még nincs elérhető javítás. kicsit messzire mész ezzel a szarunk rá megállapítással, nem?egyébként miért beszélsz folyamatosan többes számban rólam? mintha én fejleszteném a rendszert...
"A végeken meg úgyis nekem kell mentegetőznöm a felhasználóknál (és ostobábbnál ostobább magyarázatokat adnom), hogy miért kell állandóan újratelepíteni a Windows-t, pedig nemrég jártam náluk, és nem csináltak semmit, csak neteztek."
miért kéne már újratelepíteni? komolyan, csak végletekben lehet gondolkodni? -
JohnR
aktív tag
Ne érts félre, nem vagyok az. És nem kívánok utánanézni a többi böngészőnek se. Most biorobot módba kapcsolva tesztelem a bolondbiztosnak mondott oprendszereteket. Minden automatikusan frissül, azt csináltok a központból vele, amit akartok. Hiszen ebbe az irányba halad a világ. Vonal végén bégetnek és tejelnek a birkák (de ne nagyon bégessenek, ahhoz nincs joguk).
Csak az bosszant ebben a biztonsági résben, hogy még az igyekezetet se látom a javításra, mert ugye aki dolgozik, az hibázhat. De amikor egy ilyen programot felteszek, hogy helyettem megkeresse a biztonsági hibák javításait, és azt írja, hogy jelenleg nincs elérhető javítás (magyarul sz@rtok rá), az a minimum, hogy szóvá teszem. Ehhez nem kell megmondóembernek lenni.
A végeken meg úgyis nekem kell mentegetőznöm a felhasználóknál (és ostobábbnál ostobább magyarázatokat adnom), hogy miért kell állandóan újratelepíteni a Windows-t, pedig nemrég jártam náluk, és nem csináltak semmit, csak neteztek. -
JohnR
aktív tag
Nagyon kilóg a lóláb...te vagy itt a Microsoft beépített kommentelője. Le se tagadhatnád, hogy nekik dolgozol. Persze nem baj, valakinek meg kell védeni a mundér becsületét, azért nem kéne sértegetni (a poén sem új, már mások elsütötték, csak felfrissítettem, mert pont ide való
)
Peace -
-
L Balázs
tag
Én a Microsoft helyében nem tökölnék a régi verziók javítgatásával, kiraknám a 8-ast kritikus frissítésnek, és még a webfejlesztőknek is jót tennék vele
Egyébként meg aki még a 6-os Explorert használja, annak nagy valószínűséggel a Windows Update is ki van kapcsolva, szóval sokra mennek egy hibajavítással. De azért ma már illene ennyire tisztában lenni az informatikával, hogy a FRISSÍTÉS JÓ
-
joey04
titán
válasz
Depression #4 üzenetére
túl sok filmet nézel.
van valós veszély, de amit tőled olvasok szinte mindenhol, az már kicsit beteges. -
-
törölt tag
+Narxis: mert szerettem, kényelmes volt számomra. jobban kedveltem, mint az FF bármelyik verzióját, vagy az IE7-et, 8-at. Persze fő böngésző az opera már régóta, vagy tíz éve igyekszem azt használni ahol lehet, de utána bizony az IE6 jön. Egyszerűségével, sallangmenteségével. Ja, és ott a processzek el voltak különítve, ha jól emlékszem, nem kellett a spanyolviaszt feltaláni később.
-
Miért ragaszkodsz/ragaszkodtál hozzá? Én is csak azt használtam jó pár évvel ezelőtt, akkor még Firefox-ot és Operat se ismertem. Mostanában találkoztam újra vele Win 7 XP módban, de ott is gyorsan telepítettem a Windows Update által felkínált új verziót. Nem is tudom mit lehet azon szeretni, legjobban a lapfülek hiányoznak belőle, szvsz csak muszájból vagy tájékozatlanság miatt használják ma már.
-
Depression
veterán
Tessék! Itt van: kerüljük a gyanús oldalakat, miközben a hivatalok, és bármely áltag oldal fertőzött lehet.
Tipikus mondat: nekem nincs vírusírtóm, nem is kell, mert okosan netezek. És még sohasem volt vírusom. -
Frissítés...frissítés.....frissítés! Én alig használom az IE-t de XP-n, és nem rég még Vistan is fent volt az IE 8. Most már Vista helyett Win 7 van.
-
5h4rK
tag
Azért jó volna, ha nem várnának vele két hetet ...
Új hozzászólás Aktív témák
it A névtelen hacker által felfedett sebezhetőség a régebbi verziók esetében lehet veszélyes.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone 7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z390-A Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest