- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Mozilla Thunderbird
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hálózati / IP kamera
- Milyen routert?
- Microsoft Excel topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Domainekkel kapcsolatos kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeslieG Jr.
őstag
Eddig sem volt az Adobe Flash a biztonság etalonja de, lassan minden nap kapunk egy olyan hírt hogy megint sebezhetővé váltak a gépek az áldásos Adobe Flash miatt. Szerintem ezt az Adobe Flash már nem kéne erőltetni. Kukázni kéne.
[ Szerkesztve ]
CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
nghost
tag
válasz LeslieG Jr. #1 üzenetére
Ebben inkább az a szomorú, hogy ezeket a hibákat már egy ideje kihasználták (használják). Ahhoz képest, hogy "csak" egy plugin, eléggé.. khm, problémás.
A mai nappal (részemről) beszüntetem a Flash használatát.. Sajnos a krómban benne van by default, de legalább nem nyivákol a frissítésért hetente (arról nem is beszélve, hogy a McAfee förmedvényt se tolja az arcomba). oh wait..[ Szerkesztve ]
Script Kiddies Do What They Do Best: Infect Themselves / The only man who gets his work done by Friday is Robinson Crusoe..
-
hemaka
nagyúr
Nem ártana, onnan lehet a legtöbb mocskot összeszedni.
-
macman507
aktív tag
Az Adobe bekaphatja!
Firefox-on egyszerűen nem bírom frissíteni a flash-t, Chrome-on meg.. ki tudja mit csinál a Google, ha jól tudom ott ugye nem nekünk kell telepíteni.
Úgy szar, ahogy van a flash, nem igaz, hogy ennyi idő után sem tudják rendesen megcsinálni, de hát úgy látom nem csak teljesítménybeli gondok vannak a flash-el, szóval így már érthető, hogy miért ilyen szar az egész.A flash kukázásával csak annyi a gondom, hogy sok flash játék hirtelen nem fog működni, na nem mintha annyit játszanék, de van 1-2 klasszikus amikkel nagy ritkán játszik az ember, de lehet csak én.
[ Szerkesztve ]
1hs,.2HS,.3HS, yay! ;)
-
lev258
veterán
Az Adobe is már régen unja a flash-t, csak az internet népe nem akar átállni. A Google is ezért tesz erőszakosabb lépéseket az utóbbi időben. Csak mások meg a HTML5 miatt panaszkodnak már most is.
Ubuntu MATE 20.04, hobbi cayenne termesztő
-
camillus
tag
Nem érdekel, ha valaki a játékok, a bankok miatt meg a webes videókra "kell" a flash. Ezeket át lehet hidalni. Az az igazán gáz, amikor a flash munkaeszköz.
Ha ennyire nyűg a kód karbantartása, akkor dobják be a gyeplőt és nyissák meg a kódot. Legalább a gnash kompatibilitása feljavul és talán jobb kezekben lessz a fejlesztés is.[ Szerkesztve ]
http://i.imgur.com/Ea58ASu.jpg
-
Bavid Dowie
csendes tag
Én úgy használom a Chrome-ot, hogy a plugineket alapesetben tiltom, és ilyenkor minden flash elem csak egy szürke négyzet a weboldalakon. Ha pedig mégis úgy döntenék, hogy egy elemre mégis szükségem van, akkor jobb gomb rajta és engedélyezem arra a rövid időre.
Az exceptionök közé egyedüliként beírtam a [*.]spotify.com-ot.
-
DithenS
senior tag
Nekem is rákérdez hogy bekapcsolja e,mert amúgy inaktív.
Amúgy én csak online filmeknél meg sorozatoknál használom mert némelyik lejátszónak kell. -
Kékes525
félisten
Már rég el kellene felejteni. A HTML5 sokkal biztonságosabb. Comparison of HTML5 and Flash, Flash vs HTML5
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Dezsike
tag
Én a HTML5-el sem szimpatizálok, egy 12 éves gépet pillanatok alatt lerohaszt. Inkább a natív programokat támogatom, azok a régi gépeken is minden további nélkül futnak amennyiben nem erőforrásigényesek, a munkához használt szoftverek néhány kivételes esettől eltekintve (pl. CAD, videószerkesztés) nem szoktak azok lenni. Az irodában ahol dolgozok is üzemel egy 12 éves gép, 1,8 GHz CPU, 2 GB RAM, Win 7 - a munkához használt szoftver (természetesen natív program) minden további nélkül fut rajta, de amint megnyitnak egy böngészőt megadja magát (legalább arra ösztönzi a népet, hogy ne netezzen munkaidőben).
-
-
törölt tag
Hát, sosem a biztonság volt egy-egy szoftver széleskörű alkalmazásának legfőbb kiválasztási szempontja. Ha az lenne, akkor a legismertebb és legtöbb ember által használt néhány szoftvert sem kellene használni.
-
macman507
aktív tag
Ez volt a problémám: https://forums.adobe.com/thread/1814562
A 3. válaszban van a megoldás számomra, amit linkelt fájlt kell letölteni Firefox-hoz, hogy tudja telepíteni.
[ Szerkesztve ]
1hs,.2HS,.3HS, yay! ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- T14s Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 4750U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- 4MP 4G Solar Power Network PT Camera
- DJI Air 2s drón (Fly More Combo)++ FMC - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 4 akku
- HP EliteBook x360 1030 G4 i5-8365U 16GB RAM 512GB SSD világító MAGYAR bill érintő képernyő LTE modul
- AKCIÓS áron Dobozos ÚJ Asus Tuf FX506LHB /I5-10300H/16GB/512 GB SSD/GTX1650 4GB/FHD/IPS/144Hz/Gari
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen