Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
Alapos...
Ezt még egyszer el kell olvasnom, hogy képbe kerüljek.....
[ Szerkesztve ]
www.refujvaros.hu
-
siva
aktív tag
Én, úgy hiszem, hogy akár már ma is, 2011-re már biztosan tart ott a technika, hogy egy helyen (szándékosan nem egy szervert írtam) el lehessen látni ezt a feladatot, a környezet meg lehet akár virtualizált szerver farm, vagy felhő. Nem kell fölöslegesen drágítani decentralizált környezettel, plusz az adatok szinkronban tartásával sokkal sérülékenyebb lenne a rendszer.
A másik úgy tudom, hogy más (fejlettebb) országok már sokkal előbbre járnak a témában (valahol talán már be is vezették?), mért kell nekünk ingoványos utakon saját rendszert kitalálunk, venni kell egy viszonylag jól működő rendszer alapnak, lemásolni, átültetni magyarra, és kész. Persze a dolog nem ilyen egyszerű, jól tudom, de akkor is sok a rágódás.
Már előre látom félti, a sok jól fizetett írás szakértő a munkáját, mert nem lesz mit szak érteni. -
törölt tag
Nem értem a központi, állami kezeléssel mi a gond: van több állam, akinek az ügyeit intézük? Vagy miért kéne egy állami feladatot szétpakolni különálló, egymásal akár versengő cégekre? Akik innentől már nem állami cég lennének, hanem versenyszférában működők, akik a mi bizalmas dokumentumainkhoz férnének hozzá, férhetnének hozzá. hogy lehtne megbízni az ilyen időbélyegekben?
-
bambano
titán
ott domborodik az eb hantja, amikor azt idézi Pali, hogy a hitelesítésért díjat szedhet a szolgáltató. Ez az alkesz vagy mi. Aki a melasznak nem tetszik.
Szóval ez egy alkoholista törvényjavaslat.
Ha nincs piaci ellenfél, akkor mi határozza meg a valós piaci értékét ennek a szolgáltatásnak, ami alapján valós díjat lehet szedni? Ez így csak valamelyik havernak (súgok: kopint datorg) biztos piac kikavarása és lepasszolása, mint a kórházi széfek kiadása.
Takarodjon az állam a francba ebből a szegmensből. Pláne, hogy én küzdök mint állat a phising spam ellen, ők meg azt mondják, hogy ilyen nincs??? Noooormális?
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
WonderCSabo
félisten
Amíg ennyire instabil az Ügyfélkapu, addig nem sok értelme van ezeket bevezetni.
-
pereces
tag
"a hivatalban dolgozók manipulálják az iratot, s mivel nem védi hitelesítés, ezt minden további nélkül megtehetik" - téglák mindíg lesznek
Új hozzászólás Aktív témák
it Az e-tértivevényről szóló törvénytervezetet gyakorlatilag csak kritikák érték, s ha megnézzük az érveket, azt kell mondanunk, hogy megérdemelten.
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest