Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • litvitcsak.a

  tag

  Az a baj veletek, hogy magatokból indultok ki. Nem mindenki HC gémer.
  Ismeretségi körömben eddig a wii elsöprő sikert aratott azok között, akik csak muszályból használnak számítógépet és idegenkedtek a konzoloktól.
  Ők rákattantak! Vesznek kiegészítőket és játékokat. Megveszik, fizetnek érte és nem a feltört konzolt használnak másolt játékokkal. Ők a fizetőképes célközönség.
  Unoka tesómék megvették az xbox-hoz a kinect-et a gyereknek, azóta már kikerült az xbox a napaliba mert ők is játszanak.
  Ez a réteg instant játékokra fogékony, amivel nem kell napokig szenvedni. Ez egy más réteg, akik közül szerintem erre a fórumra nem igazán jár senki. Tehát az ő nevükben nehéz lenne állást foglalni. A gémer lapok és portálok pedig nem az ő igényeik szerint értékelnek.
  A kontroller nélküli irányítás pedig szenzációs. Nekem a wii is nagyon bejött, de a kinect szuper!
  Az idősebb korosztály (nagymamák, nagypapák) is könnyen elboldogul vele és ez ráadásul meg is mozgatja őket! Ők pedig egy nagyon széles réteg az óceán másik partján, és itt az unióban akik szintén nem fognak konzolt hekkelni és játékot másolgatni.
  MS jó érzéssel találja meg a HC gémerek mellett a többi csoport igényét és szerintem ez nagyobb piac mint a HC gémer tábor. Néha ilyen irányból is lehetne nézni a dolgokat. Szerencse, hogy vannak akik megteszik és innovatív dolgokat igyekszenek kihozni a piacra.

  [ Szerkesztve ]

  iMac 27" | Nexus4 | Kavics a magyar vizsla

 • litvitcsak.a

  tag

  válasz Cathfaern #34 üzenetére

  bocs, igazad van! MS jó ráérzéssel másol másokat. :)

  iMac 27" | Nexus4 | Kavics a magyar vizsla

 • litvitcsak.a

  tag

  válasz hack69 #36 üzenetére

  "Mi az a HC gamer?" - bocsi az erős általánosításért és némi túlzásért! Azokra gondoltam, akik legalább heti 8-11 órát játszanak és képben vannak az általuk favorizált platform játékaiban és csípőből tudják fikázzák a másikat (bocs ez tapasztalat, de kinek nem inge az ne vegye magára). Tudom, hogy ez igy elég tág és az igazi HC gémer ennél összetettebb fogalom...

  Akikre a hozzászólásomban céloztam, azok néha-néha játszanak, nem látogatnak játék portálokat és alapjában véve a technikához való kapcsolódásuk az okostelefon használatával le is van fedve. Őket nem érdekli milyen processzor dolgozik a laptopban, milyen szabványú a wifi adapter, melyik dirver verzióval lesz még 5-10 fps-sel gyorsabb az adott játék. A lényeg a könnyű és egyszerű használat!
  Ők nem állnak neki órákat játszani, nem fognak 10-15 óra tiszta játékidejű játékot végig vinni. Ellenben bevásárló központokban betévednek konzol boltokban és ott tájékozódnak és vásárolnak. Letöltenek ingyenes és fizetős játékokat az okostelefonjukra. PSP-t vagy DS-t nem vettek mert nem igazán értették mi a jó benne. Ellenben az iphone-nal vagy jobb androidos telefonjukkal vidáman eljátszanak utazás közben vagy a kávézóban. Ha nagyjából fel akarom osztani a játszó embereket, akkor erősen sarkítva ez jön ki: a "HC gémer" és az utóbb említett "Instant gémer". Elemzők szerint ez utóbbi nagyobb piac...

  iMac 27" | Nexus4 | Kavics a magyar vizsla

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés