Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • litvitcsak.a

  tag

  Az a baj veletek, hogy magatokból indultok ki. Nem mindenki HC gémer.
  Ismeretségi körömben eddig a wii elsöprő sikert aratott azok között, akik csak muszályból használnak számítógépet és idegenkedtek a konzoloktól.
  Ők rákattantak! Vesznek kiegészítőket és játékokat. Megveszik, fizetnek érte és nem a feltört konzolt használnak másolt játékokkal. Ők a fizetőképes célközönség.
  Unoka tesómék megvették az xbox-hoz a kinect-et a gyereknek, azóta már kikerült az xbox a napaliba mert ők is játszanak.
  Ez a réteg instant játékokra fogékony, amivel nem kell napokig szenvedni. Ez egy más réteg, akik közül szerintem erre a fórumra nem igazán jár senki. Tehát az ő nevükben nehéz lenne állást foglalni. A gémer lapok és portálok pedig nem az ő igényeik szerint értékelnek.
  A kontroller nélküli irányítás pedig szenzációs. Nekem a wii is nagyon bejött, de a kinect szuper!
  Az idősebb korosztály (nagymamák, nagypapák) is könnyen elboldogul vele és ez ráadásul meg is mozgatja őket! Ők pedig egy nagyon széles réteg az óceán másik partján, és itt az unióban akik szintén nem fognak konzolt hekkelni és játékot másolgatni.
  MS jó érzéssel találja meg a HC gémerek mellett a többi csoport igényét és szerintem ez nagyobb piac mint a HC gémer tábor. Néha ilyen irányból is lehetne nézni a dolgokat. Szerencse, hogy vannak akik megteszik és innovatív dolgokat igyekszenek kihozni a piacra.

  [ Szerkesztve ]

  iMac 27" | Nexus4 | Kavics a magyar vizsla

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés