Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gutriqper
tag
Hát, szerintem ez idén eddig az egyik legrondább csúcskészülék.
-
Atesz 666
aktív tag
-Ebben maximálisan egyetértek.
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
Spancho
senior tag
Az eleje már majdnem olyan szép mint egy iPhone 3
Biztos valami kamu kép ,650 dodoért elég gagyi lenne ekkora kávákkal.A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
törölt tag
Gusztustalan még mindig. Látszik, hogy HTC.
-
addikt
Hát ha tényleg így fog kinézni, akkor büszke vagyok rá, hogy az LG féle Nexus 5x tulajdonosa vagyok. Szerintem sokkal szebb, mint a képen látott készülék, ráadásul szerintem még mindig jobb vétel.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Obyboy
addikt
A formaterv lehet szinkronban van a kiszivárgott képekkel de a képeken még nem a Pixel Launcher van a kijelzőn.
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
kengyel
nagyúr
Elég érdekes a kinézete, viszont a " belseje " rendben van. Már várom a tesztet.
kengyel
-
Just_Reboot
addikt
Ronda telefon hülye pixel név, gratulálok google...
-
WhiteWalker
nagyúr
"Ilyen rusnya állat a kalendáriumba sincs"
-
BeastMode
őstag
A 6P is ocsmány volt a render képeken, aztán mégis szép telefon lett.
-
Obyboy
addikt
-
Atesz 666
aktív tag
válasz WhiteWalker #11 üzenetére
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
Nagyon csúnya.
Szememben az egyik legszebb nexus az a Moto 6 volt.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Graphics
Jómunkásember
Ez a fotó egy nagyon, de nagyon gyenge Photoshop...
Ennek hírértéke most nincs
A második fotón is egy szilikontokos kamukép van...
Ezt vki összebarmolta, és ennyi, nem több
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
leslien
nagyúr
mint minden évben most is mondom h tökmindegy h néz ki elölről úgyis csak a kijelzőt nézem hátul meg tok van minden tolomon... inkább spec. lesz az érdekes aksi legalább 3500 mAH és az ára is elfogadható legyen.. mit bánom én hogy hívják...
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Atesz 666
aktív tag
válasz BeastMode #12 üzenetére
-Szerintem ezen már nem sokat lehet szépíteni.
-Stílusos samus szappantartó forma és az igénytelen design profi kombinációja.Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
Mr.Silkó
veterán
Az a tok, de csúnya!
-
Atesz 666
aktív tag
"mint minden évben most is mondom h tökmindegy h néz ki elölről úgyis csak a kijelzőt nézem hátul meg tok van minden tolomon.."
-Jó neked.
-Nekem meg igenis számít mit tartok a kezemben olyannyira,hogy nálam a design van első helyen aztán jön,hogy mit tud a vas..Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
Draken
őstag
Nexus 5-t kellene valaminek váltania nálam. Meglátjuk, hogy fognak valójában kinézni az új nexusok. Az eddigi infómorzsák alapján nagyon úgy tűnik, érdemesebb egy 6P-t választani nyomottabb áron..
-
kakuk.tamas
addikt
Nézzétek a jó oldalát: csúnya telefon, azt hiszik majd a hozzá nem értők, hogy sz@r is, és nem lopják el.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Obyboy
addikt
válasz Atesz 666 #21 üzenetére
Háát nem is tudom, szerencsére nem vagyunk egyformák... Ha csinálok egy fotót akkor szeretem ha szép a kép. Nem tudom magamnak elképzelni azt az élethelyzetet amikor csinálok egy fényképet ami homályos vagy zajos lett és azzal nyugtatom magam, hogy semmi baj mert legalább jól néz ki az a készülék amivel a képet készítettem.
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
laci_csk
senior tag
Ez igazan ronda egy telefon.
(#24) Obyboy: az csak jobb eset, mint mikor csinalsz egy fotot, es a foto is ga'z es azzal is amivel csinaltad ocsmany. Na akkor mivel nyugtatod magad?
[ Szerkesztve ]
Xperia XZ3
-
A guru
addikt
6P-nél is ment a sírás hogy milyen ronda a kameránál az a plexi aztán élőben meg mindenkinek tetszett. Érdemes kivárni még a design véleményezésével szerintem.
-
Atesz 666
aktív tag
"Háát nem is tudom, szerencsére nem vagyunk egyformák... Ha csinálok egy fotót akkor szeretem ha szép a kép. Nem tudom magamnak elképzelni azt az élethelyzetet amikor csinálok egy fényképet ami homályos vagy zajos lett és azzal nyugtatom magam, hogy semmi baj mert legalább jól néz ki az a készülék amivel a képet készítettem."
-Hát nem is tudom miről beszélsz?
-Én még sosem készítettem homályos vagy zajos képet a telefonnal sőt..
-Mint tudjuk direkten szarúl bénán bármelyik telefonnal lehet fotózni ahhoz nem kell tehetség,engem ezért sosem érdekeltek a teszt képek.
-Az igazi meggyőző teszt képek azok amit én magamnak lövök optimális beállításokkal, amik mindig sokkal jobbak.
-És igen szeretek abban a tudatban lenni,hogy kezemben tarthatom a világ legszebb telefonját.
-Erről ennyit..Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
voodoo98
addikt
Szerintem jó lett! 650$ kicsit sok, várni kell vele max 1 évet és akkor annyi lesz mint most a 6p. Na majd akkor megveszem!
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
törölt tag
Ebben annyira sincs semmi vonzó, hogy a specifikációkat megnézzem..
Élőben csak szebb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
Felesleges pixeles (hehe) render képek alapján fikázni a telefont. Élőben kell megnézni és ott lehet véleményt alkotni.
[ Szerkesztve ]
Megyen!
-
Atesz 666
aktív tag
válasz CptAdamica #31 üzenetére
-Most komolyan,ezen a külsőn mit tudnának még pozitív irányban változtatni?
-Max a hardveren vagy a specifikációban.Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
embe
nagyúr
Íróasztal lába alá....ne billegjen. Mondjuk arra meg drága....
[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
tomboy0013
veterán
Pikszel Ikszel Nemár...
Nem tetszik a telefon, mondjuk nem is baj. Így legalább nem akarom lecserélni az alig fél éves 5X-em rá. Bár sok értelme amúgy sem lenne. Nálam a szép külső, jó kijelző és a mégjobb kamera a lényeg, na meg a rendszer sebessége. Az 5X ezekben elég jó. És pofátlanul olcsó is ráadásul. Hát ez biztos nem lesz az még egy év múlva sem, hála a HTC-nek.[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
ilyen kinézettel (a tok sem segít rajta) viccnek is rossz
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Atesz 666
aktív tag
válasz CptAdamica #35 üzenetére
-Oké,de külsőre vagy formára volt nagy változás,gondolom nem ?
-Amikor pld a SONY Z5-ről közöltek első képeket ,na ahhoz képest a fizikai készülékhez képest szinte semmi változás nem volt.Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
Fejvadi
nagyúr
Kimondottan nem tetszik a hátlap. Most ez valakinek ízléses?
-
Atesz 666
aktív tag
"Kimondottan nem tetszik a hátlap. Most ez valakinek ízléses?"
-Az ízlésficamosoknak igen.
-Sokszor csak azon múlik,hogy melyik gyártó design-át, formáját koppintják,de nem is lehet mindig olyan egyedi designt alkotni mint pld a SONY Z széria.Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
Den Hadnagy
senior tag
Szvsz a Motorola Nexus minden volt, csak semmilyen nem
Ez így elsőre valóban csúnya...
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
Oppenheimer
nagyúr
Kiváló telefon, ránézésre látom, hogy instant avoid! Idén kajak nincs az S7-nek ellenfele?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
embe
nagyúr
válasz Oppenheimer #45 üzenetére
Még házon belül sem.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Atesz 666
aktív tag
válasz Oppenheimer #45 üzenetére
" Idén kajak nincs az S7-nek ellenfele?"
-De van, SONY Z5.
-
Atesz 666
aktív tag
válasz Oppenheimer #49 üzenetére
-Miért lenne trollkodás?
-Te az s7-et fényezed én meg a SONY-t.Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- új, bontatlan, iPhone 15 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Iphone 15 PROMAX 256GB 2026. decemberig számla, jótállás, natúr titán, független
- Ulefone Armor 26 Ultra
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A25 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest