Hirdetés

2019. március 26., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8) nihill válasza dajkopali (#6) üzenetére


nihill
(senior tag)

Köszi, hát ez tényleg nem sokat mond el, mondjuk ha más nem az izraeliekből kinézem hogy kifejlesztik a mindent realtime feltörő és bekonnektáló eszközt, csakhát akkor is hihetetlen kategória.
Amikor az USA harci drónt hasra tették valahol keleten, akkor is a GPS jelet hackelték meg, és nem magát az irányítást szerezték meg a cuccos fölött.
Meg hogy a DJI-nek is van ilyen rendszere... lehet a saját drónjaikra működik, de azok eleve nem mehetnek be védett légtérbe, a másik meg az, egy tenorista nem biztos hogy a sarki DJI boltban fog drónt venni, hogy keziccsókolom melyik bír el 2 rúd dinamitot?
+Ha én tenorista lennék, nem is irányított drónt használnék, hanem otthagynám valahol kirakva mondjuk egy lapostetőn, fixen előre programozva hogy X órakkor szállj fel, repülj el Y koordinátára, kolbászolj ott 5 percig, majd szállj le Z koordinátán (vagy zuhanj le és robbanj). Ezen mit hekkel meg Izrael? Persze benne van a cikkben hogy B verzióként lelövi, szóval végülis így vagy úgy de megoldja a problémát...

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.