Hirdetés

2019. március 22., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#15) .mf válasza dajkopali (#5) üzenetére


.mf
(PH! kedvence)

"a Daily Mail minimális információkat ad meg, de valami olyasmi elven működhet a rendszer, hogy először lokalizálják az irányítót"

Ja hát így már világos. Ha megvan a jel forrása, odamennek, átveszik az irányítást (elveszik tőle a távvezérlőt), és biztonságos helyen teszik földre, miközben a tulajt félholtra verik. :DDD

A GPS-szel szerelt drónokban olyan védelem van, hogyha megszakad a kapcsolat, akkor bizonyos magasságba emelkedik (hogy fáknak ne ütközzön), és a kiindulási pontba visszarepül.

Amúgy már az első esetnél gyanús volt, hogy vagy egy napig ismét-ismét visszatértek a reptér no-go zónájába (normális GPS-es drónokban gyárilag benne vannak a no-go zónák, ahova nem repülhet be), nem csak egy játék vagy házi drónnal véletlenül betévedt. Az akku is kb 15-20 esetleg 30 perc repülést bír, aztán pár óra töltés, tehát akkuval is jól el volt(ak) látva. Az, hogy ez megismétlődött egy még nagyobb reptéren, vagy szabotázs, vagy valaki direkt akar törvényt kikényszeríteni - vagy valaki tényleg nagyon rosszindulatú mizantróp hülyegyerek szintjén ragadt meg.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.