Új hozzászólás Aktív témák
-
dokanin
aktív tag
Egy kézi vezérelt országban, hogyan lehetne olyan cég, aminek nincs köze a hadsereghez?
-
szabi__memo
nagyúr
válasz bandigyerek #2 üzenetére
Azért a cikket is olvasd el. Nem hosszú
-
fatpingvin
addikt
pont ez jutott eszembe, nyilván tagadniuk kell de tök nyilvánvaló. a hadserehg állami entitás, a cégek meg automatikusan részben állami tulajdonban vannak, ergo szükségszerű a hadsereggel való asszociáció.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Azért az USÁban (demokrácia, megminden) eléggé meglepő, hogy ottani minisztériumi alkalmazottak igyekeznek elszabotálni a védelmi minisztérium "kérését".
Vagy csak ott is kilóg a lóláb, hogy a pénz mégis csak fontosabb az emberi jogoknál.A tej élet, erő, egészség.
-
Victorio
aktív tag
Ott a megvesztegetést úgy hívják: lobby. Így már nem törvénytelen
Olvastam már olyan véleményt is, hogy mint az autóversenyzőknél, a politikusoknak is ki kéne írni a ruhájára, hogy ki szponzorálja. Így rögtön lehetne látni ki mit miért mond.Hiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.
-
Kansas
addikt
Az egésznek semmi köze az emberi jogokhoz, nem azért akarja az amerikai védelmi minisztérium tiltólistára tenni a kínai cégeket, hanem kőkemény amerikai nemzetbiztonsági érdekből, ami nincs tekintettel se az európai se semmilyen más érdekkre.
Az meg megint nem meglepő, hogy a kereskedelmi minisztérium a nemzetbiztonsággal szemben az amerikai cégek kereskedelmi érdekeinek próbál érvényt szerezni.Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
Syl
nagyúr
Meg akarják gátolni, hogy Kína kritikus fontosságú amerikai technológiához jusson. Közben pedig mindent is Kínában gyártatnak.
[link]Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Kansas
addikt
Aki olyan technológiával foglalkozik, az majd kénytelen lesz elvinni a gyártást Kínából máshova.
Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
őstag
Ahogy #8-ban Kansas is említette, de én is külön felhívom rá a figyelmet: a két különböző minisztériumnak lehetnek eltérő érdekei; és így eltérő véleménye is. Aztán a kormány majd dönt. Tudom, szokatlan ez az itthoni helyzet fényében, ahol mindig az van, amit a vezér mond, és ahhoz alkalmazkodik mindenki; de hát nem lehet mindenhol ugyanolyan a vezetői rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Lenovo T470 Thinkpad 14 FHD IPS i5-7300U 8GB 256GB SSD Intel HD 620 W11 Pro 4G LTE Garancia
- Új Lenovo 15 Ideapad 3 FHD IPS Ryzen5 5625U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 WiFi6 Win11 Garancia
- Új Lenovo 14 Yoga 7 WQXGA 2in1 Touch i5-1235U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Aktív Toll W11 Garancia
- Új HP 17 FHD IPS LED Ryzen7 5700U 4.3Ghz 8mag 16szál 16GB 1TB SSD Radeon Vega8 Win11 Garancia
- Új HP 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 8mag 16szál 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 WiFi6 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen