Hirdetés

2019. március 26., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) #81733120


#81733120
(törölt tag)

Látszik, hogy jönnek fel a többi gyártók.
Persze aki eddig is Apple-t vett, annak a nagyrésze most is azt fog venni, szóval Tim Cook nem fog éhen halni, max. süt magának valamit. ;]

[ Szerkesztve ]

(#2) joey04


joey04
(Jómunkásember)

Nem csoda, globálisan szarabbul megy a piacnak, pár kínai kivételével.2

Bazinga!

(#3) Lami66 válasza joey04 (#2) üzenetére


Lami66
(fanatikus tag)

Miért megy globálisan szarabbul? Kevesebb okostelefont adtak el a világban 2018-ban mint 2017-ben? Nem hinném (lusta vagyok rákeresni).
Arról van szó, hogy az a pár kínai márka akik növekedtek, elvitte a vásárlókat azoktól akik nem becsülték meg a vásárlóikat. Tehát nem globálisan szar a helyzet, hanem csak a piacvesztő cégeknél. És nem pár tízezer vásárlót vittek el....Növekedett ugyebár a Huawei, amely három év alatt 86 millióról 200 millióra növelte az eladásait, a Xiaomi is 100 millió felett jár és rohamléptekben növekszik. Oneplus is szépen növekszik.
Én azt látom, hogy nem megy szarabbul a mobiltelefon piac, csak a túlzásba vitt árnövekedést nem tolerálják a vásárlók. Kik vesztettek vásárlókat? Nagyjából azok a cégek akik drága telefonok eladására támaszkodtak, Apple, Samsung. Azok a cégek, akik az olcsóbb, de kiválóan használható termékekre helyezik a hangsúlyt, szinte mind növekedtek.

(#4) Gicz


Gicz
(őstag)

2009 óta használtam iphonet, de az új árazás nekem már betett, nem voltam hajlandó ennyit adni érte. Akartam a watch series 2 helyett 4-et, iPhone x helyett Max-ot, de mindegyiken emeltek egy jó 100 dollárt tavalyhoz, így vettem egy oneplus 6T-t. Jó, nem ezen a 200 dolláron múlik, csak úgy voltam vele h mostmár kapják be. Igazából a watch az ami rettentően hiányzik, végigpróbáltam (kézbefogtam nyomogattam) az android órák drágábbik részét, hátha azok bejönnek, de vagy vacak az egész, vagy bumszli mint a samsung watch.

[ Szerkesztve ]

(#5) nuke7 válasza Lami66 (#3) üzenetére


nuke7
(PH! kedvence)

17 -> 18 az apple növekedett a samsung esett vissza... meg a többiek nőttek :K

https://www.gartner.com/newsroom/id/3876865

én csak azt sajnálom / nem értem, hogy miért nem jön az SE 2 végre... :W

[ Szerkesztve ]

*** https://www.twitch.tv/nuke7 *** https://youtube.com/user/nuke7 *** https://discord.gg/5YP4edj

(#6) sheratan válasza Lami66 (#3) üzenetére


sheratan
(Jómunkásember)

Inkább szerintem arról van szó, hogy amióta kereskedelmi háború van az USA és Kína között, a hazafi kínaiak mozgalomszerűen próbálják bojkottálni az Apple termékeket.

(#7) Lami66 válasza sheratan (#6) üzenetére


Lami66
(fanatikus tag)

Természetes reakció a részükről.
Apple 2016-ban eladott 216 millió telefont. 2017-ben ismét 216 milliót. 2018-as adatokat sose fogjuk megtudni, mert közölték, hogy nem fogják nyilvánosságra hozni. Biztos nem azért mert túlszárnyalták a 216 milliót. Persze nem kell matekzseninek lenni ahhoz, ha a Huawei a második a maga 200 milliójával akkor a harmadiknak még annyi sem ment el....

(#8) sheratan válasza Lami66 (#7) üzenetére


sheratan
(Jómunkásember)

Szerintem nem természetes reakció, hanem kicsit túl van bennük nevelve ez a hozzáállás. Bármi ilyen külpolitikai dolog úgy tudja triggerelni ott a népet, hogy rossz nézni. Volt már rá sok példa, zászló égetésre, meg termékek összezúzására is.

Azért félelmetes ez a növekedés, emlékszem még amikor a Nokia volt első, akkor a 100 millió volt nekik a csúcs, de az butatelefonokkal együtt számolva. Most meg 100 millióval nem lennének top 5-ben kb.

(#9) balgab84


balgab84
(fanatikus tag)

Ezt az arazast mar, semmi nem idokolta, visszanyalt a fagyi, itt mar nem eleg az, h 2018- ba elkezdunk kiadni oledes kijelzoket es azt eladni mint valami uj technologia.....apple mar tenyleg csak a multbol el...de azert ne temessuk, nagyon jo telokat gyart, arazast kene kicsit kordaban tartani, kis veszteseget benyelni, szerintem van toke hozza😀

(#10) blablalajka válasza sheratan (#6) üzenetére


blablalajka
(újonc)

Miután leginkább Kínában és más feltörekvő piacokon vannak problémáik, ez könnyen megeshet. Azon az elemzők még vitatkoznak, hogy ez mennyiben köszönhető a kínai vásárlóerő általános csökkenésének, és mennyiben az Apple gyengélkedésének, de a piac egyelőre dönteni látszik. Azért 230 feletti árfolyamról csak leesett 150-re, elégett vagy 400 milliárd (!) dollár 3 hónap alatt, %-osan is durva.

Régen minden szebb volt, az öregek is fiatalok voltak

(#11) Quqesz


Quqesz
(PH! nagyúr)

Meg bukott is a tőzsdén nem kevesett(55 milliárd dolcsi). Az értéke is esett az applenak(ha jól emlékszem többet, mint a facebook értéke)......
És jönnek fel a kínaiak...

[ Szerkesztve ]

Szok kici occó.....többet veszel mégoccóbbb...helo koci

(#12) EclipseGT válasza sheratan (#8) üzenetére


EclipseGT
(PH! addikt)

Nokiának ez a 100 millió biztos forrásból származó adat?
Csak azért kérdezem, mert fénykorukban csak a komáromi gyárból ment ki heti 3 millió telefon. És azért volt még 1-2 gyáruk ezen kívül.

(#13) EclipseGT válasza sheratan (#8) üzenetére


EclipseGT
(PH! addikt)

Na. Közben utána gugliztam. :D
"Kicsivel" több volt nekik a csúcs, mint 100 millió. Legjobb éveikben több, mint 400 millió telefont adtak el.
Összesen pedig már 2006 körül is 1 milliárd telefon fogyott évente. Szóval a piac nem igazán nőtt, csak az árak.

(#14) nuke7 válasza blablalajka (#10) üzenetére


nuke7
(PH! kedvence)

tavaly májusban 160 volt az apple, ahhoz képest a 150 annyira nem gáz szerintem... :U

*** https://www.twitch.tv/nuke7 *** https://youtube.com/user/nuke7 *** https://discord.gg/5YP4edj

(#15) PreikeStoleN


PreikeStoleN
(PH! kedvence)

Na, még a végén olcsóbbak lesznek a termékeik a jövőben. Bár ahogy látom,inkább bezárják a boltot,mint hogy olcsóbban adjanak bármit is. BlackBerry ugyanez...horror áron árulták/árulják a telefonjaikat. Meg is lett az eredménye,nem nagyon veszik.

[ Szerkesztve ]

“...Ha meghalsz,Te nem tudod,hogy halott vagy,csak a többieknek nehéz....ugyanez a helyzet akkor is,ha hülye vagy...”

(#16) blablalajka válasza nuke7 (#14) üzenetére


blablalajka
(újonc)

Ezt annak mondjad, aki 232-ön vette. :D Nem így működik. Nem véletlenül ment fel, és most meg le.

Régen minden szebb volt, az öregek is fiatalok voltak

(#17) EclipseGT válasza PreikeStoleN (#15) üzenetére


EclipseGT
(PH! addikt)

Szerinted ha a HTC a csőd szélén sem hajlandó engedni az árból, akkor majd épp az Apple fog, mert egy kicsit kevesebb telefon fogyott? Nem túl reális forgatókönyv.

[ Szerkesztve ]

(#18) Stabi83 válasza EclipseGT (#17) üzenetére


Stabi83
(fanatikus tag)

Fentről lehet nagyot esni...
Ugyan még messze vagyunk attól hogy az Applet temessük de az tisztán látszik hogy az alapok repedeznek. Az innovációban már közel sem piacvezetők, egyre több a minőségi próbléma, a kommunikáció valami felháborító és ezekhez társul egy rendkívül magas árazás. A hosszú támogatási cikluson kívül már nehéz bármit is felhozni a cég mellett. Azon sem csodálkoznék ha azért hogy a fellendítsék az eladásokat rövidülne a támogatási intervallum is.

(#19) janeszgol válasza Quqesz (#11) üzenetére


janeszgol
(PH! kedvence)

Jól emlékszem, emiatt 2018ban már nem az évek óta vezető Apple lett a legértékesebb cég, hanem az MS. Úgy látszik itt nem igaz az a mondás, hogy a kevesebb néha több. Ez igaz volt tavaly és tavalyelőtt, mikor kevesebb készülék ment el bizonyos negyedévben, viszont az átlagbevétel meg nőtt (mivel drágultak a telefonok), de most már nem igaz, mivel a cég tőzsdei érétke is csorbát szenvedett.

[ Szerkesztve ]

A női nemnél csak a női igent szeretem jobban.

(#20) DaveNo1


DaveNo1
(PH! kedvence)

Azért nem kevés olyan embertől hallottam, akik simán megtudnák az Xs-t venni vagy az Xs Maxt, hogy ennyit nem hajlandóak egy telefonért fizetni, pedig végig iPhonejuk volt. Amúgy nem váltanak Androidra, csak nem frissítenek, mert a régi is jól fut. Majd jönnek a lassítások... :U

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#21) kali válasza Stabi83 (#18) üzenetére


kali
(Jómunkásember)

Mint kiderült, részben a készülékek szándékos és sumák belassítása miatt - amit azóta már beismertek, mert muszáj volt - adott az a hosszú támogatási intervallum, így az egy ördögi kör lehet.

[ Szerkesztve ]

(#22) Stabi83 válasza kali (#21) üzenetére


Stabi83
(fanatikus tag)

Telítődött az iPhone piac.
Új vásárlókat nem nagyon szereznek, a meglévők elégedettek a régebbi telefonokkal ezért nem rohannak váltani, az eszement árazás és az innovációk hiánya pedig a fanokat is kezdi kiborítani. Innentől nem atomfizika a lejtmenet.

(#23) 7Heads Drago válasza Stabi83 (#22) üzenetére


7Heads Drago
(PH! addikt)

Mese habbal. Bő 10 évig ment felfelé a szekér. Most meg telítődött a piac... :N
De csak az Apple-s?

[ Szerkesztve ]

Kevés vagy, mint Mackó sajtban a brummogás.

(#24) Soleco válasza EclipseGT (#17) üzenetére


Soleco
(tag)

HTC-vel ellentétben az apple le is tudja gyártatni olcsón a készülékeit. Rajtuk kívül nem nagyon van cég, aki profitál az okostelefonok piacán. Samsung egy minimálisat, de a Xiaomi, Huawei meg a többi feltörekvő kínai cég mobilrészlege veszteséges.

(#25) PreikeStoleN válasza EclipseGT (#17) üzenetére


PreikeStoleN
(PH! kedvence)

Szerinted nem ezt írom én is?

[ Szerkesztve ]

“...Ha meghalsz,Te nem tudod,hogy halott vagy,csak a többieknek nehéz....ugyanez a helyzet akkor is,ha hülye vagy...”

(#26) blablalajka


blablalajka
(újonc)

Azért nem árt abban a tudatban írni az Apple-ről, hogy az USA-ban és Európában semmilyen problémája nincs egyelőre. Szóval a telítődött piac meg hasonló érveket lehet kukázni azonnal. Ott bukik, ahol amúgy is alacsonyabb a részesedése, és bőven nem telített a piac. Kisebb a beágyazottsága, nincs akkora függőség az ökoszisztémától.sem, sőt a sznobhatás is kisebb. És most itt a kerháború is. Ezek eredőjéről van szó, az arányokat majd kielemzik. Temetni sem kell őket, párszor volt már hasonló hullámzásuk is. Inkább a brand imidzsvesztése aggasztóbb cég számára. Már nem olyan "cuki" a felhasználóinak sem, mint volt.

[ Szerkesztve ]

Régen minden szebb volt, az öregek is fiatalok voltak

(#27) EclipseGT válasza PreikeStoleN (#25) üzenetére


EclipseGT
(PH! addikt)

Ez inkább az első mondatnak szólt. :D

(#28) blablalajka válasza Soleco (#24) üzenetére


blablalajka
(újonc)

A Huawei nyereséges a mobilüzletágban is. Legalábbis 2017-ben az volt, a piaci nyereség 6 %-ával. Azóta meg szárnyalnak, kizártnak tűnik, hogy tavaly veszteségbe fordult volna.

Régen minden szebb volt, az öregek is fiatalok voltak

(#29) nuke7 válasza blablalajka (#16) üzenetére


nuke7
(PH! kedvence)

persze, volt egy bubble, ezt mindenki tudja - fenn kellett eladni.

(#26) blablalajka: ja, meghát azért még a smartphone piac profitjának a nagyrésze is náluk van... :)

[ Szerkesztve ]

*** https://www.twitch.tv/nuke7 *** https://youtube.com/user/nuke7 *** https://discord.gg/5YP4edj

(#30) Istvan213


Istvan213
(újonc)

Érdekes hogy a hirdetési oldalakon túlnyomó többségekben vannak az eladó iphone telefonok, azért ez is mond valamit magáról. Talán sokan csalódtak benne, ezért a rengeteg eladó darab?

(#31) Stabi83 válasza blablalajka (#28) üzenetére


Stabi83
(fanatikus tag)

A fejlesztések pénzbe kerülnek, ha egy cég nem fejleszt csak árat emel úgy könyen lehet nagy profitot zsebrevágni, de előbb utóbb visszanyal a fagyi...

(#32) PreikeStoleN válasza EclipseGT (#27) üzenetére


PreikeStoleN
(PH! kedvence)

Akkojovanakko
:D

“...Ha meghalsz,Te nem tudod,hogy halott vagy,csak a többieknek nehéz....ugyanez a helyzet akkor is,ha hülye vagy...”

(#33) nuke7 válasza Istvan213 (#30) üzenetére


nuke7
(PH! kedvence)

dehogy :N

*** https://www.twitch.tv/nuke7 *** https://youtube.com/user/nuke7 *** https://discord.gg/5YP4edj

(#34) kali válasza Soleco (#24) üzenetére


kali
(Jómunkásember)

A Samsung és a Huawei simán nyereséges, csak az alsóbb kategóriás készülékeiken kevés haszon van, de ugye bőven van csúcskategóriás típusuk is, amikkel már más a helyzet.
Az Apple csak a csúcskategóriában van jelen, ezért összességében más a helyzet, nagyobb haszon, de nagyobb lehet a bukta is.

(#35) EclipseGT válasza kali (#34) üzenetére


EclipseGT
(PH! addikt)

Almánál azért "veszélyesebb" a helyzet, mert javarészt az iPhone-ból élnek.
Samunak, Huawei-nek meg csak egy üzletág a sok közül.

(#36) Petya88 válasza nuke7 (#5) üzenetére


Petya88
(tag)

Én is arra várok amíg működik az SE-m. iPhone-om van aztán lehet, hogy megint nem az lesz, ha csak tepsit fognak árulni.
Mondjuk újra elgondolkodtam azon is, hogy váltok butára. Olyan olcsón lehet okos eszközhöz jutni, hogy egy olcsó teló megteszi a kocsiba, egy olcsó phablet meg megoldja az okostelefonnal intézendő dolgaim javát...

(#37) Bass


Bass
(PH! addikt)

Na végre,talán megjön az esze az embereknek.

"The gods who light up the sky at the gate of sethu"

(#38) nuke7 válasza Petya88 (#36) üzenetére


nuke7
(PH! kedvence)

én nem bírom sajnos a google adhalász meg full reklámos módszereit, úgyhogy nekem az max. rootolva, valami aosp-vel jöhet szóba... viszont ott is csak tepsik vannak... :(

*** https://www.twitch.tv/nuke7 *** https://youtube.com/user/nuke7 *** https://discord.gg/5YP4edj

(#39) blablalajka válasza Stabi83 (#31) üzenetére


blablalajka
(újonc)

Nem tudom ez hogy jön ide. Azt írtad, a Huawei mobilos üzletága,veszteséges, de nem az. Tippelgetsz. Kicsit késő van a negyedéves jelentéseket kikeresnem, de nyugodtan elhiheted, a Samsunggal együtt viszik az Apple utáni maradék majdnem egészét. Ha negatívban lenne a 2017-es nyereség után, olyan profitwarnoktól lett volna hangos a világ, mint most többieknél. Ellenben 2018 a Huaweiről szólt részben.

[ Szerkesztve ]

Régen minden szebb volt, az öregek is fiatalok voltak

(#40) Blizzardking válasza Stabi83 (#18) üzenetére


Blizzardking
(őstag)

Én az eddigi agresszív magatartásuk alapján az alábbiakra tippelek:
- támogatási ciklus rövidül, vagy valamilyen rafinált módon csorbát szenved
- szoftveresen finomhangolják a mókolást (mert tanultak a hibájukból), sokkal nehezebben tettenérhetően és lekövethetően, de megszopatják az egy évnél régebbi tulajokat. Ahhoz képest amit most elő fognak vezetni szoftveresen, az aksira fogott lassítás olyan lesz mint kőbalta a lézerszike mellett. De nyugi, meg fogják oldani.
- a kommunikációjuk zártabb lesz, kevesebb adatot fognak közölni, és csak a jókat
- árcsökkenés nem lesz, emelés simán benne van a pakliban (minden agresszor, ha kérdőre vonják, izomból reagál, dacból)
- nagyon messziről felismerhető, a külsőt is érintő formatervekkel rukkolnak majd elő
- kitalálnak egy tök indiferens dolgot ami csak nekik lesz fél évig, lehetőleg egy nyolcéves gyerek szellemi szintjét és érdeklődési körét becélozva mint korszakalkotó innováció, mert a marketingjük alapja hogy valamiben ők egyediek, és ezen keresztül aki ilyet vesz, az is egyedi
- olyan reklámokra fognak költeni egy csomót, ami a tulajdonosok különleges mivoltát fogja hangsúlyozni, inkább luxus élethelyzetekben mint konkrét felhasználásban

Nem engedhetik meg hogy racionális harcba bocsátkozzanak egy Huawei-jel vagy egy Samsunggal. Érzelmekre kell hatni, kétszeres erővel és közben finoman lassan alig észrevehetően döcögőssé tenni a régi eszközt, hogy a júzer ne tudjon reklamálni, de ha bemegy "megtapizni" ( :O ) az újat, meghökkenjen mennyivel gyorsabb. Ez az én tippem. :D

"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."

(#41) nuke7 válasza Blizzardking (#40) üzenetére


nuke7
(PH! kedvence)

fúh, nem igazán használtál apple készülékeket, ugye..? :U :D

*** https://www.twitch.tv/nuke7 *** https://youtube.com/user/nuke7 *** https://discord.gg/5YP4edj

(#42) Blizzardking válasza nuke7 (#41) üzenetére


Blizzardking
(őstag)

Á, én azt nem engedhetem meg magamnak ;)

"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."

(#43) jacis


jacis
(PH! nagyúr)

Pár heti iOS felhasználás után azt mondom, hogy az a csoda hogy eddig volt az a tömeg aki megvette ilyen áron az iPhone-okat. Már elnézést, de az iOS olyan szinten puritán, hogy már alig várom hogy újra legyen pénzem egy normális droidra. Nincs a tárcsázóban gyors névjegy keresés. Nem lehet az értesítési és csengőhangot külön állítani hangerő szempontjából. Nincs nfc alapú mobil fizetés. A kontroll center egy faék szintjén van a droidhoz képset. A gyári billentyű nem támogatja a swype-ot. Ha nem gyári billentyűzet van fent nem igazán szereti a rendszer. Borzadalom az egész.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S7e

(#44) suntze


suntze
(újonc)

Azért érdemes utánaolvasni, vagy nézni néhány videót, mert van bőven a témában. A Vezér is megszólalt egy mélyebb elemzésben a cnbc-n.

Számtalan választ adhatnak a kérdésre, amit eddig hallottam az leginkább arról szól, hogy nem az új telefon eladások már a lényeg, hanem a bázis megtartása és a telefonhoz kapcsolódó szolgáltatások megszervezése. Vagyis a szolgáltatásokból akarnak "megélni", ott pedig pont mindegy, hogy egy, kettő, vagy hat éves telefont használsz. Az eladások csökkenése mellett is az appstore szárnyal, folyamatosan csúcsokat dönt, vagyis a jelenlegi bázis egyre többet költ a szolgáltatásokra.

Ettől persze még lehet, hogy nagyot fognak bukni néhány éven belül.

(#45) EclipseGT válasza jacis (#43) üzenetére


EclipseGT
(PH! addikt)

Én is hülyét kapok tőle 5 perc alatt. :D
Testre szabhatóság nulla, kényelem nulla (egy szaros wifi hálózatot is csak úgy tudsz váltani, ha bemászol a beállításokba, mert a kontroll centerben csak ki/be kapcsolni lehet), meg olyan funkciószegény az egész androidhoz képest, mintha 50 évvel korábbi rendszer lenne.
Android után olyan, mintha be lennél zárva egy ketrecbe.

(#46) feliks válasza jacis (#43) üzenetére


feliks
(senior tag)
LOGOUT blog

egy XS és egy mate20pro(magán/céges) tulajaként mondom, hidd el, lehet szeretni ezt a puritànságot is. Ezelőtt 7/SGS7-em volt, és megmondom őszintén, az iPhonenál nem volt soha semmi gondom, amit ígért, azt hozta, a droid meg többet ígért, de gyakran nem hozta, és földhöz akartam vágni. most ugyanez a friss telókkal. Innen már az egyszerü, de megbízható nem hátrány, hanem érték :)

[ Szerkesztve ]

[Be Happy]

(#47) scdlsc válasza jacis (#43) üzenetére


scdlsc
(tag)

Az emberek nagy részének nem is kell több. Nem akarnak érteni a kütyük kezeléséhez, csak használni akarják.

"Nem lehet az értesítési és csengőhangot külön állítani hangerő szempontjából"
Egy ilyen dolog az emberek 99%-ának eszébe sem jut, nemhogy hiányolná.

(#48) Quasi_modo válasza scdlsc (#47) üzenetére


Quasi_modo
(PH! nagyúr)

Érdekes, de bizony sokan pont az ilyen apróságokat keresik a rendszerben, és zavarja őket a hiánya.

[ Szerkesztve ]

3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD > N808 PV > Z3 Compact > Galaxy S8 Black + Zeblaze Thor Pro

(#49) nuke7 válasza feliks (#46) üzenetére


nuke7
(PH! kedvence)

pontosan :K

*** https://www.twitch.tv/nuke7 *** https://youtube.com/user/nuke7 *** https://discord.gg/5YP4edj

(#50) Robert_F


Robert_F
(kvázi-tag)

Hello,

Elöször is, nem értem hogyan akadnak meg mindíg olyan, valószínüleg épeszü emberek, akik ezt a pofátlan, erkölcstelen és egyre inkább szemétdomb brandet/céget védelmükbe veszik vagy éltetik. Én tényleg nem tudom... Ezek szándékosan dugják homokba a fejüket, vagy olyan szinten elvakultak/korlátoltak, hogy nem látják már a fától az erdöt.

(Tudjuk... Tudjuk... Az ökoszisztéma... Ja az a jelenség, hogy a hardverválaszték, az a 4-6-8 készülék a szifonból, hardveresen megoldva, hogy csak a saját tetvész csatlakozóikkal lehessen öket használni, a szoftver - Apple szabadalom - idövel lassításra kerül és egyébként is egy sokkal kevésbé testreszabható, inkább proprietary szxr...)

(És igen... Volt szifonom, de szerencsére igen régen... És használtam is!)

Az Apple egyetlen szerencséje és mentsvára, hogy ilyen diehard userekkel büszkélkedhet:

(Én nem tenném ki az ablakba...)

(Uram-Isten! Ez a Business Insider???!... Magas a színvonal itt is...)

hátétépéess://amp.businessinsider.com/iphone-switch-android-google-pixel-3-xl-apple-2018-11

Szegénykém... És Ö a diehard user... Milyen lehet a többi? Persze amerikai piac, no, lássuk be... Valószínüleg nem a legerösebb az iskolázottságban, lexikális tudásban...

Csak föbb vonalakban:

A csaj szifon XS Max-ot használ, de egy hétre Pixel XL 3-ra váltott.

A föbb sirámai a következök:

- fél, mivel az iMessage üzenetei erre az idöszakra a fogadóknál kékröl zöld hátterüre fognak váltani...

"Még azzal sem törödtem, hogy minden Névjegyemet átmásoljam az (új) telefonba, mivel a barátaim mind úgy voltak, hogy, - Nem üzenünk neked, mert nem akarjuk a zöld szövegbuborékot."

(A Pixel kameráját jobbnak találja mint a Szifonét.)

A továbbiakat eredetiben mert úgy jobban átmennek, plusz nem tudom öket szépen lefordítani. Sorry. Meg hajnal 3 van már...

---

After switching to the Pixel, I can see how advanced and how prestige an Android is. You can do so much with it that it's like, "Whoa, whoa, whoa, whoa," you know? But when you're on the iPhone, it's like, "Oh yeah, this does that, this does that. Oh, OK, I see all these things." It's like it's babying you, you know? The iPhone is babying you, and I honestly prefer that. The only thing carrying me through these next few days is the camera.

---

If you love customizing a phone and love going on an endless journey of discovering new things to do with your phone, the Pixel or any Android is probably the best for you. But if you want to be spoon-fed, and you want to, you know, just enjoy beautiful-looking phones and beautiful-looking apps, go with the iPhone. I'm still going to be Team iPhone, but I would say I am not as in love and as hyped about the iPhone as I was. But I'm loyal, so sticking to the iPhone. Team iPhone! Now give me back my iPhone!

Itt a hangsúlyosabbak a "babying" és a "spoon-fed".

Nos. Amíg ilyen megbízható, fanatikus (és egyszerü...) bázisa marad a cégnek, addig nem kell aggódjanak. És be kell látni, ennek a kiépítésehez és az "image" kialakításához értenek mindenek felett...

Borzalom na...

: )

[ Szerkesztve ]

... minden reggel jusson eszedbe: ... ma van hátralévö életed elsö napja ... anonymous

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.