Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Sbig_x

  kezdő

  válasz Abu85 #7 üzenetére

  Akkor hogy egyértelmű legyek, az amd radeon vii nevű termékét, amit játékra szántak, [link] kivezették 2019 augusztusban.

  Ha gyártják, hol kapható - mármint a profi, mert a játékra szánt az már 2020 eleje óta sehol.

  Hozzá teszem a Tomshardware is megkérdezte, és nekik sem cáfolta az amd az ellenkezőjét. De pontosan tisztában vagy te ezzel. Meg azzal is hogy kifújt már rég. Az amd-nek még annyi vér sincs a pucájában hogy elismerje, csak kussol. Miért nem mondaná, hogy gyártjuk? Mert nem. Te meg ezt használod ki. Kérdés kit tudsz félrevezetni?

  És:
  https://www.notebookcheck.net/Radeon-VII-confirmed-to-be-EOL-just-6-months-after-its-launch.432773.0.html

  "A francia Cowcotland webhely nemrégiben arról számolt be, hogy több európai forgalmazó megerősítheti, hogy a Radeon VII belépett az EOL-ba, Matt Bach a Puget Systems-től pedig a Tom's Hardware szerkesztőinek tájékoztatta, hogy az AMD képviselője már megerősítette, hogy ezeknek a GPU-knak a gyártása megszűnt, de az AMD még nem ismeri el nyilvánosan ez.

  Nem nehéz megérteni, hogy az AMD miért választotta ezt az utat. A Radeon 5700 XT gyártása egyértelműen olcsóbb, ráadásul úgy tűnik, hogy a Radeon VII a tartalom létrehozására és a nagy számítási munkaterhelésre irányul, nem pedig a játékra. Úgy tűnik, hogy a Newegg-hez hasonló webhelyeken továbbra is jelentős mennyiségű készlet van a Radeon VII-hez, de az elemzők azt várják, hogy ezeket a GPU-kat végül professzionális renderelési rendszerek számára vásárolják meg."

  Hol is cáfolta ezt az amd?

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák