Hozzászólok Aktív témák
-
kerubin
csendes tag
Ma megtapogattam és próbáltam a WE SES -nél.
Engem a rajz-készsége érdekelt. Tudom nem ez a legfontosabb tulajdonsága egy tabletnek de nekem fontos.
Nagyon nem tetszett amit tapasztaltam . Bizonyos területeken nem vagy csak gyengén érzékelte a kijelző a cerkát. Nagyon kiábrándító volt a találkozás.
Remélem csak a bemutató darab viselkedett így és ez csak arra az egy eszközre igaz. -
dse
csendes tag
-
dse
csendes tag
kezdik felrakni máshol is:
https://tablet-pc.arukereso.hu/samsung/?st=t86 -
ImI87
őstag
Úgy néz ki, hogy én ma este át tudom venni. 128/6 gigás LTE verzió, itthon eddig csak ez van.
A 8 gigás verzió miben tud többet, észre lehet venni? Mondjuk engem játék abszolút nem érdekel, az nem szempont.Majd írok róla pár dolgot.
Rendeltem hozzá egy gyári book cover-t is, bill nélkül.
Kijelzővédő fóliát / vagy üveget talált már valaki itthon, valami jófajtát? -
ImI87
őstag
Megvan az en masinam edigital-bol.
Most ismerkedunk...Gyonyoru kepe van, es szepen szol.
A dobozban tolto es usb kabel van, meg sim kiszedo tu, tolhegy kiszedo csipesz, es 2 db taartalek tollhegy, meg persze a toll.
Headset, vagy adapter nincs.Nagyon vekonyka, alig lehet fogni.
Majd irok a hetvegen bovebb eszreveteleket.
Hozzászólok Aktív témák
ma A Samsung legújabb csúcstabletje a legjobb Note-os funkciókat hozza le bivalyerős hardverrel és fejlett multimédiás képességekkel.
- Apple notebookok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Próba
- Okosóra és okos kiegészítő topik
- Bugok a PH! lapcsalád oldalain
- [Re:] [PcZsuzsanna:] Gigabyte GA-Z77P-D3 ATX Lp + Intel i7 3770 Processor CSERE R9 290
- Hi-Fi-ről általánosságban
- [Re:] Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Karcmentes HP Elitebook 850 G5 i5-8350 16 Gb Ram 256 Gb SSD 2 év Gyártói Garancia 15,6" Full HD
- HP 15-da1620ng - ÚJ 15,6" FullHD notebook - Core i5, 8GB, 512SSD, GeForce, Win10
- HP 15-db1625ng - ÚJ 15,6" FullHD notebook - Ryzen 5, 8GB, 512SSD, Win10
- Apogee Groove Headphone AMP
- Asrock G41M-VS3 LGA 775 alaplap, DDR3 RAM, valamint Xeon procik támogatása