- Bitcoin topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Vivaldi (böngésző)
- Új típusú árháborút hirdet az EV-piacon a BYD
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- VPN topic
- Sweet.tv - internetes TV
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani82
senior tag
Használja valaki a beépített navigációt androidon? Ami a Térképből nyitható. Eddig teljesen király kis 3d navigáció volt, most kapott egy frissítést és ilyen hihetetlen balfasz szögből fentről mutatja a poziciómat, és csomószor nem lehet eldönteni merre kell kanyarodni. Iszonyat baromi szar így, nincs erre vmi megoldás? Semmilyen beállítási opciót nem találtam erre vonatkozólag.
-
Dr.FantastiK
őstag
a Google mindig is az innovacio es a haladas jelkepe volt, remelhetoleg igy is marad meg egy jodarabig.
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
L Balázs
tag
Rájöttek, hogy a Google Maps lényege a térkép, ezért minél nagyobb méretben kéne megjeleníteni. Ideje volt
Ami kint van az I/O oldalán lista, hogy melyik előadásokról lesz netes közvetítés, az végleges? Van egy pár érdekes téma, amit megnéznék, de nincs mellette a kis kamera ikon
-
kulcsarb
tag
nekem a Gmail átszabása nem jött be,
(már előre rettegek, mikortól lesz kötelező kisablakban írni az e-mailt)
ezért kicsit tartok a lebegő ablakoktól,
de csináltak már ők jó UI-t is, úgyhogy van remény -
törölt tag
Tetszik, remélem minél hamarabb jön
Még olyanokat megoldhatnának, hogy kicsit egyértelműbben lehessen váltogatni abban a bizonyos (ex-)baloldali sávban, például az útvonalkeresésnél lehessen rendesen visszalépni az előző opcióhoz, lehessen megadni navigációs pontokat mielőtt elkezd veszettül keresni, stb.
-
OgKush
senior tag
Nekem nem tetszik
De azért várom a fejleményeket, meglátjuk, úgyis valamit jót fog alakítani a Google, mint mindig!! -
Maxentius
addikt
Ezt a baloldali sávot amúgyis utálom, mivel a 4:3-as monitoromon mindig egy kis kockában látszik a térkép az indításkor, úgyhogy jöjjön minél hamarabb.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
BDave
őstag
Nem szokott gond lenni a Google újdonságaival.
-
Szintén kíváncsian várom, a 2 kép alapján nem lesz rossz, és ráfér már a frissítés a dizájnra
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
Új hozzászólás Aktív témák
it A kiszivárgott képernyőmentések alapján a Google alaposan átgyúrja egyik legnépszerűbb szolgáltatásának felületét.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Építő/felújító topik
- Súlyos hibát javít az iOS 18.3.1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Még mindig rengeteg Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest