Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
Nagyon tetszetős megoldás
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Morden24
nagyúr
Végre egy értelmes és hasznos újítás.
Remélem a konkurens sem késik sokat a bevezetésévelSectumsempra - For Enemies
-
Gordiann
őstag
Tök jó!
-
WonderCSabo
félisten
Nah, ez már hasznosabb, mint az instant
-
zoo8800
veterán
Tetszik a megoldás, de kb. 2 hete használtam először, és nem tegnap...
rip and tear, until it is done
-
Morden24
nagyúr
Na basszus, igazad van. International-re volt állítva. Most áttettem UK-re, és valóban van előnézet.
A komment második felét tudom és egyet is értek, most önhibámból adódóan azt hittem, hogy kivételesen a Google volt innovatív, de akkor átfogalmazva: ez egy jó és hasznos funkció, és örömteli, hogy a konkurenciának sikerült felzárkóznia
Mondjuk annyival "fejlettebb" a Google-féle preview, hogy az elvileg a honlap valós képét rakja ki, a Bingé pedig összefoglaló jellegű. Mondjuk lehetne vitatkozni, hogy a gyakorlatban melyik a hasznosabb...
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
vans?
őstag
Vegre egy viszonylag uj dolog, aminek ertelme is van.
hábm bábm
-
Mielőtt elszállnánk a google/bing leleményességétől, firefoxra hat éve van ilyen kiegészítő...
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
ntomka
nagyúr
Tegnap kipróbáltam, de valahogy nekem nem jött át. Számomra nem hasznos.
ツ Headphones on - World off
-
EmberXY
veterán
Szerintem nagyon jó ez az új funkció, ha egy találat nem egyértelmű, vagy nem tudjuk eldönteni, hogy melyik a legjobb, egy pillanat alatt kiderül, nem kell külön tabon megnyitogatni 5-6 oldalt, hogy vajon azt az oldalt kerestem-e...
Engem az nem zavar, hogy másolták-e vagy ők fejlesztették, a lényeg, hogy hasznos (elfogult vagyok egy kicsit.. ).[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
MODERÁTOR
Szerintem a natív böngésző támogatottságon kellene javítani, mert így az Operások megint kimaradnak.
Úgy tesznek, mintha az Opera nem tudná kezelni ezeket az új funkciókat, pedig igen. Bár igaz, hogy csak a google.com-on működik, a helyi aloldalakon nem, de működik (Identify as Firefox).Harrrr!!!!
-
törölt tag
Az Opera kirekesztése már csak azért is ciki, mert ugye a Google szereti a szolgáltatásait a platform- és böngészőfüggetlenség nonpluszultrájaként hirdetni Ugye milyen érdekes, hogy amióta van saját böngészőjük és platformjuk, ők sem jobbak az anno sokat szidott MIcrosoftnál. Sőt, a Bing például ezerszer szimpatikusabb, jóideje azt használom
[ Szerkesztve ]
-
Fecow
aktív tag
válasz Sk8erPeter #16 üzenetére
Az IE-ben biztos megy, valószínűleg még nem a frissített verziót látod.
Próbáld ki itt
Egyébként kattintani sem muszáj simán a nyilakkal is elő lehet hívni és léptetni.
Más:
Az hogy ezt a Bingtől vették át meg jó vicc.Nyergeld meg a nagyot
-
ntomka
nagyúr
válasz #24737024 #15 üzenetére
Nem hiszem, hogy itt erről van szó. Egyszerűen nem üti meg a részesedést, ami felett támogatnak. Illetve, hogy elég jól elterjedtek, már nincsenek rákényszerítve. Azért a nagy MS se jobb, mert ott meg a Chromemal lehet szívni sok oldalán, pedig nem egy Opera részesedésű valami...
-
Penge_4
veterán
"Szerintem a natív böngésző támogatottságon kellene javítani, mert így az Operások megint kimaradnak."
Nem ártana, bár az eddigi "fejlesztéseket" (background és új képkereső) személy szerint nem is sajnálom. Utóbbi tetszene, ha normálisan oldották volna meg, de a userJS még mindig jobb.
Ez viszont így nem rossz. Bár volt erre és évek óta userJS, de az nem mindig volt valósidejű.
(#15) aronvirginas: Mintha az MS foglalkozna vele...
(#19) floatr: Ugyan milyen fizetős support kellene egy ingyenes keresőhöz és az azzal kapcsolatos problémákhoz? Kiraknak egy csíkot, hogy nem támogatott, mint Docs-ban és Picasa-n tették és el van intézve. De megadják a felhasználónak a lehetőséget, hogy egy kattintással visszaváltson a régire. Még mindig korrektebb, mint ez.
Az meg, hogy mennyiből tart megnyitni egy Operát és megnézni, hogy működik-e benne már no comment.
Esetleg (bár tudom, ez már olyannyira extrém igény, hogy még sokszor a teljesen nonprofit hobbifejlesztők is megteszik), belinkelnek alá egy changelogot, hogy a felhasználók is lássák, tényleg csiszolnak a kompatibilitáson.[ Szerkesztve ]
-
Penge_4
veterán
1: Támogatás akkor van, amikor fizetsz érte. Ingyenes szolgáltatáson maximum annyit "támogatnak", hogy ne legyen belőle (komolyabb) profitveszteség.
2: Még továbbra sem értem, hogy miért ne tartozna bele a munkaidőbe (már ha nem külsős fejlesztőről van szó), hogy megnyomjon egy parancsikont és betöltsön egy oldalt, majd ott navigáljon max 5-10 percen keresztül.Ahhoz meg már nem kell webfejlesztőnek sem lenni, hogy egy előre elkészített "Your Browser is Not Supported" DIV-et beágyazzon a megfelelő helyre (legalábbis nem többet, mint a user agent sniffing).
[ Szerkesztve ]
-
attila9988
őstag
Egyszerűen nem üti meg a részesedést, ami felett támogatnak.
Ez azért vicces, mert tulajdonképpen nem is kell támogatni az operát (mindig ez a hülye IE beidegződés.. ) hiszen minden képessége megvan ezen szolgáltatások használatára, és ha más böngészőnek hazudja magát, ugyanúgy megy minden mint a többin... Vélhetően a gugli főoldal a böngésző azonosítója alapján dönt arról, hogy aktiváljon -e bizonyos funkciókat, vagy sem. (Arra szoktak ugye hivatkozni hogy bizonyos böngészők túl lassúak az összes szolgáltatáshoz) És az Opera NEM szerepel a listán, amit a gugliék használhatónak tartanak, ezért alap helyzetben elérhetetlenek ezek a funkciók... de attól hogy nem próbálják ki/tesztelik le, még nyugodtan működhet, és működik is.
[ Szerkesztve ]
„Csak az apró titkokat kell védeni. A nagy felfedezéseket a nyilvánosság hitetlensége védi.” (Marshall McLuhan)
-
floatr
veterán
Ezért mondom h ha nem értesz hozzá, akko minek kötözködöl. A szolgáltatás fenntartásakor egy újabb kliens támogatására embereket kell munkába állítani a feladatra. Ez költséget jelent, nem neked, aki az operát használod, hanem a guglinak, aki a szolgáltatást üzemelteti. Szerinted mekkora késztetése van pénzt költeni egy közel nulla megtérülésű újításba -- gondolok itt konkrétan az opera felhasználói bázisának méretére, akik a gugli szempontjából akár meg is szűnhetnének, mivel nem égető fontosságú újításokkal megtartani őket.
Bár nemtom minek magyarázom, mert ha eddig nem volt világos, akkor ebből sem lesz az
(#23) attila9988 ezek szerint te sem érted. Ami mondjuk nem baj addig, amíg nem vered az asztalt, hogy egy számodra ingyenes szolgáltatás nem kedvez a számodra ingyenes de marginális fontosságú böngészőnek.
[ Szerkesztve ]
-
attila9988
őstag
Én azt gondolnám, hogy a google -nek az az érdeke, hogy lehetőleg minden potenciális felhasználó az ő keresőjét használja, lévén hogy az egyetlen olyan szolgáltatása, ami valóban pénzt hoz a konyhára. Ilyen szemszögből egyáltalán nem elhanyagolható az, hogy az internet felhasználók egy bizonyos része Operát használ, a kismillió meg egy webkit -es helyett. Az opera ugyan leginkább az opera mobil révén ismert és kedvelt, ám nem hiszem hogy nem érdemel figyelmet a termékük egy olyan cégtől, mint a google. A microsoft esetében kissé más a helyzet, hiszen ők software eladásból élnek, és ha lehet, akkor az online szolgáltatásaikkal is a windows felé terelgetik kicsit a felhasználót... De a google az adatokból, és végső soron a népszerűségből él.....
(De mondom, működik minden Opera -val is, csak épp más böngészőt kell "hazudni kell" a google -nek, pl firefox -ot, ami ironikus módon éppenhogy lassabban kezeli valamennyi javascript terhelt szolgáltatást, mint az Opera.)
„Csak az apró titkokat kell védeni. A nagy felfedezéseket a nyilvánosság hitetlensége védi.” (Marshall McLuhan)
-
Sk8erPeter
nagyúr
Valóban, az általad mutatott linkkel működik. Normál esetben viszont nem látszik a nagyítóikon!
Lehet, hogy csak nekem nem tűnt fel eddig, de van egy "Oldal-előnézetek" link is külön (nem csak a nagyítós változat):
Normál ("Szokásos találatok"):Oldal-előnézetek:
Utóbbi mondjuk kicsit szétesik, de az általad mutatott linken keresztül már normálisan néz ki, az előképek egymás alatt vannak:
Furcsa, hogy ilyen különbségek vannak a két nézetnél.
Nálad alapból is látszik a nagyítóikon, és ezen keresztül az előnézet?
-------------------
(#24) floatr: furcsa a támadó stílusod, el lehet magyarázni a dolgot nyugodtabb stílusban is.
De hogy a lényegről beszéljünk, számomra is elég érdekes, hogy az Operát Firefox-ként azonosítva ez a szolgáltatás elég jól működik. Hiába marginális jelentőségű a Google és a felhasználók nagy része szempontjából az Opera (elég baj), attól függetlenül még nem világos, hogy ha Operát észlel, miért kell tiltani ezt a szolgáltatást, ha a működésével nincs nagy baj. Ha mégis szükség van csiszolásra, később megejtik (amennyiben szükségesnek és megtérülőnek látják), de addig miért is nem lehet engedélyezni?
Ezt a hsz.-t most ne vedd kötekedésnek, mint a többiekét, és ne oltogass, mint a többieket, mert egyelőre csak érdeklődöm a témában (és nem hőbörgök, nem asztalt verek).[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
floatr
veterán
válasz attila9988 #25 üzenetére
Érdeke lehet, de ha egy kicsit is egy döntéshozó fejével próbálsz gondolkodni, akkor belátható, hogy van egy bizonyos pont, ami alatt értéktelen a befektetett többletmeló. Ennyi az egész, büdös kapitalista haszonlesés
(#26) Sk8erPeter Története van, de lehet h kicsit nyersebbre sikerült Nem tudom, hogy jelenleg ez hogyan van, de régebben az opera kliensváltáskor egy kicsit másképpen is működött. Más objektum- és metóduskészletet használt, és korántsem volt teljesen 100%os ez a mechanizmusa -- sok esetben segített a júzeren, de volt olyan is, hogy nem. Ha most egy cég erre építene, akkor egy idő után kapnák a fasza leveleket, hogy valami kis bizbasz pár pixellel arrébb van, meg hasonlók, és már ha ezeket a panaszokat valakinek végig kellene nézni, és kidobálni, már az is felesleges meló. A legegyszerűbb, ha deklaráltan nem támogatja, az opera júzerek trükkös közössége, meg majd használja firefox-ként saját felelősségre -- a kulcsszó: "felelősség", amit áttol ezzel.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egyszerűen nem üti meg a részesedést, ami felett támogatnak.
Mindenkinek az lenne a legjobb, ha csak elküldenék a kódot, és az Opera majd rendereli ahogy tudja. Mivel Firefoxnak álcázva működik, így ennek semmi technikai akadálya nem lenne. Ha pedig mégis lenne, még mindig lehet utólag ujjal mutogatni az Operára, hogy "ők nem implentálták a szabványt". Ne mondd nekem, hogy emögött semmi gazdasági megfontolás nincs.
@penge:
Nyilván az MS sem jobb a deákné vásznánál azonban az utóbbi időkben ők mintha nyitnának, a Google meg egyre inkább zárkózna be. Ha a Chrome-nak lenne olyan részesedése mint az IE-nek (a jóisten őrizzen attól!!), akkor szerintem rosszabb lenne a helyzet, mint most az IE-vel. Lassan-lassan megjelennének a "Chrome only" feature-ok, más böngészők támogatottsága pedig olyan szintre süllyedne, hogy a Lynx is elegendő lenne azoknak az oldalaknak a megjelenítésére, melyeket a Google nekik küldene. -
ntomka
nagyúr
válasz Sk8erPeter #26 üzenetére
Bizony, megvan tavaly óta ez a funkció, csak eddig nem volt feltűnő. Jómagam sem használtam, mert ahogy írtam is, számomra haszontalan.
-
floatr
veterán
válasz WonderCSabo #30 üzenetére
Az opera melyik verziójával? Tesztelted bitről-bitre? Vállalod h 100%ig működik akkor is, ha a ff 2.x egyik ágába tesznek egy patch-et?
Nem feature-set alapú még mindig a megkülönböztetés. Arra is kéne költeni -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz WonderCSabo #30 üzenetére
Na ja, ez az, aminek az oka egyelőre számomra nem teljesen tiszta. Nyilván nem az Opera jelenti a releváns konkurrenciát a Chrome-mal szemben, ha meg közel sem böngészőharcról van szó (valszeg ebben az esetben nem igazán, a Google-nek is érdeke, hogy minél többen használják a szolgáltatásaikat, akár más böngészőkből is), akkor itt épp miről? Miről maradtam le?
(#31) floatr: egyre vadabbakat írsz. Ki beszél itt arról, hogy garantált, hogy minden böngészőverzióban működik a dolog? Opera 10.60-ban működik, de simán lehet, hogy 8.x-ben nem... Na és? Te tesztelted "bitről bitre", hogy IE 5.x-ben működik-e? Vagy hogy Chrome 2.x-ben hibátlan-e? Totál nem értem a hozzáállásodat. Miért ne lehetne engedélyezni ott, ahol működik? Az esetleges hibák bejelentésére meg szintén van lehetőség, ami a Google-nek is könnyítheti a munkáját (persze a bug-bejelentéseket is át kell valakinek nyálazni, de így kiderülhetnek olyan hibák, amiket ők nem tapasztaltak).
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
floatr
veterán
válasz Sk8erPeter #32 üzenetére
Nézd, én hálistennek olyan framework-öket használok, amiknél a fejlesztőjük bevállalta az opera supportot is, így nekem nem okoz gondot opera-specifikus kód készítése (bár jogi értelemben véve még mindig az enyém a felelősség). De látom a kollégáimat naponta azon szopni, hogy legalább a jelenleg futó népszerűbb verziókra közel azonos megjelenést és funkcionalitást biztosítsanak, és elhiheted, hogy az opera itt sem játszik, mert örülnek h IE 6/7/8, FF 2/3.x és chrome alatt megy a dolog. Már a css értelmezésében is röhejes eltérések vannak, nemhogy bármi másban. Az meg csak egy álom, hogy közös subset-et találjanak, mert olyan nem is létezett.
Szerk.: látod te magad is leírod, hogy "munka". Ők felelnek azért, hogy az általuk meghatározott böngészőkben megfelelően működjön, de még egy böngésző pár verziójának támogatása megint plusz munka. Ez igenis plusz munka, még akkor is, ha tökéletesen működik, mert egyrészt fent kell neki tartani a külön branchet, a patcheket arra is át kell vezetni, le kell tesztelni, és ha netán mégis lenne különbség (ahogy van is) a működésben, akkor azt külön kell tudni kezelni. Ez nem úgy működik, hogy "ja látom itt is mintha menne, akkor ezt is támogatjuk"
[ Szerkesztve ]
-
Penge_4
veterán
"Már a css értelmezésében is röhejes eltérések vannak, nemhogy bármi másban."
Hűha, 3kB-al nagyobb lesz a CSS, mert kell bele majd
-webkit-border-radius
-moz-border-radius
és border-radius is és így tovább."Ez nem úgy működik, hogy "ja látom itt is mintha menne, akkor ezt is támogatjuk""
De azt se várd, hogy elhiggyük, olyan professzionális szinten tesztelik a böngészőket, mint például egy high-tech klinikán a műtő-robot algoritmusát, mert mindjárt magam alá fosok.
Amikor a search suggestion miatt nem lehetett keresni a találati listából, mert a Search gombra kattintva nem futott le a script jelentve lett, Opera oldalról elkészült a patch 1 nap múlva (browser.js), a Google-nál pedig 1-2 héten belül javították.
Amikor a Wonder Wheel nem ment, azt is javították idővel, mégsem tiltották le teljesen.
szerk: A Wonder Wheel betűi a mai napig nem színesek Operában, mégsem gátolta meg őket abban, hogy engedélyezzék.
Picasa-n és Docs-ban szintén voltak problémák, mégsem volt akkora anyázás miatta, mivel kint volt, hogy nem támogatott böngésző, de nem kellett maszkolni.
A szolgáltató felelőssége pedig mint mindig, itt is nulla, mivel ha Gizikének nem gördül le a menü, akkor azt a böngészőt fogja fikázni, amiben nem gördül le, mert nem ért semmihez, csak látja, hogy IE-ben és Firefoxban legördül, tehát kizárásos alapon az a szar, amiben nem gördül le.
Egy banki oldalnál, ahol például egy JS függvény eltérő értelmezése komoly veszteségeket okozhat, megértem, hogy ilyesmihez folyamodnak "hülyebiztos" okokból.
De egy keresőnél ne már.
(#36) WonderCSabo: Jó tudni, de a 3.6x vonalat még legalább addig célszerű támogatni, amíg ki nem jön a végleges 4. És komolyabb oldalaknál utána is illik, mivel sokan nem frissítenek azonnal. Vagy 3.6x vonalon is átálltak?
[ Szerkesztve ]
-
floatr
veterán
válasz WonderCSabo #34 üzenetére
Nem a mozilla részéről a ff kódbázisába, hanem a webapp fejlesztő részéről a saját ff specifikus kódbázisába.
Egyébként meg ugyanezzel a gondolatmenettel akkor milyen már, hogy a maradék 10%-ra nem gondolnának
-
talpalavalo
aktív tag
Hehe eddig nem is láttam de valóban ott a kis nagyító és tényleg működik is
Nekem bejön ) -
floatr
veterán
Na, első licit 3kb... alakul. Mire egy teljes implementációig elérünk már lesz az több emberhét többlet munka, amiben az utánajárástól kezdve a tesztelésen keresztül az adminisztratív dolgokig benne van minden (jahogy ez nem egyemista metodika ). Az meg h mit hiszel, egyedül rád tartozik. Egy ekkora szolgáltatásnál a legkisebb gixer is minimum presztízsveszteséggel jár, mert az IT bulvár egyből írja, hogy a guglin 1 pixellel odébb van valami, tehát megfigyel.
Van egy alapszolgáltatása, amit egyformán jól kell tudni megjeleníteni, és működtetni egy rakat egzotikus szaron ugyanúgy, mint a legelterjedtebbeken. Erre rápakolják a labs-ból élesedő fejlesztéseket, amit lehet h te személy szerint nem látsz, de szinte hetente érkezik valami kisebb-nagyobb módosítás. Utóbbiak esetében, amire a döntéshozók aszongyák h többletszolgáltatás/extra, meghúzzák az ésszerűségi határt, ami fölött sem 3kb css, sem még 3 hét hibakeresés, meg kitudja mennyi egyéb szopás már nem éri meg nekik. Hogy ezt hogyan értelmezik a fejlesztői csoportok, az más tészta, van amelyik úgy, hogy kliens alapján szortíroz, van amelyik feature-set alapján, van amelyik kizár, van amelyik megengedő, de hárít. Ez vanArról meg nem tudom hol álmodtál, hogy ezeket nem tesztelik eléggé, mert a saját szolgáltatásuk biztonsága az egyik legfontosabb. Ha egy branchben olyan kódot sikerül gyártani, ami minimális támadási felületet biztosít akár a kliens, akár a szerver irányába, még ha nem is kerül nyilvánosságra ennek a ténye, akkor is rohadt nagy bukta, de ezt sem muszáj látni fosás közben.
Az meg nagyjából annak a 2%-nak a problémája, hogy gizike szerint a böngésző a gond. Egyébként meg igaza lesz, mert valóban a böngészővel van gond. Az a böngi, ami nem képes kitörni ebből a posványos piaci részből még az EU támogatása ellenére sem, az lehet akármilyen technológiai bravúr, akkor is egy rakat szerencsétlenség marad, épp amiatt mert olyan amilyen, és a felhasználóinak a köre miatt.
(#38) WonderCSabo ezek szerint ők itt húzták meg a határt. Ezen kár fennakadni. Amúgy szvsz a 10-es verzión belül eszetlen nagyok lehetnek a klienseknél az eltérések, és ahogy észrevettem elég sokat változott a 10.0-től a 10.63-ig még a layout motor is. Szóval ez a 90%-10% szvsz nem igaz. A google részéről meg nem hallottam, hogy dobta volna a firefox 2.x vonal támogatását, egyedül az ie6 rémlik.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Nem hibátlan a dolog (Operával), de mivel nincs optimalizálva erre a böngészőre, így nem csodálkozom...
Ha indítok egy keresést a google.com-on, szépen működik az instant, rákattintok egy találatra, elolvasom az oldalt, majd amikor vissza akarok térni a keresési találatokra, akkor csak egy pillanat erejéig ugrik vissza oda, majd újra betölti az oldalt, amire rákattintottam.Harrrr!!!!
-
Sk8erPeter
nagyúr
A CSS-sel kapcsolatos beállításokban rejlő röhejes eltérésekkel egyetértek, nálam honlapkészítésnél legfőképp az nem teljesen világos még mindig, hogy aminek a szélességét/magasságát/betűméretét/stb. pixelpontosan beállítom, az miért néz ki egészen másként a különböző böngészőkben - pl. az 1024px az miért nem 1024px minden böngészőben? De ebben az esetben pont nem az Operát fikáznám, hanem a Chrome-ot, mert ott kb. mintha meg kéne szorozni másféllel a pixelpontok számát, akkora ló lesz ahhoz képest, ami pl. Operában és Firefoxban tökéletesen megegyezik (tényleg), IE-ben meg legalább hasonlít valamennyire a mérete (csak ott valamennyivel éppen kisebb). Nagyrészt amit Opera alatt tesztelgetek, az Firefox alatt is közel pontosan úgy néz ki, leginkább Chrome-ban és IE-ben szoktam idióta eltéréseket találni (persze a Chrome nyilván jóval kevésbé problémás, mint az IE). Persze elképzelhető, hogy ez csak az én esetemben/oldalaimnál van így, de nekem ez a tapasztalatom (az nem tudom, hozzátartozik-e itt, hogy XHTML Strict-nek megfelel, szóval szabványbeli (ajánlásbeli) eltérések nem adódhatnak).
Tehát összességében tulajdonképpen webfejlesztésnél épp Opera esetén szoptam a legkevesebbet (és nem azért mondom, mert nagy Opera-fan lennék, jó ideig használtam a Chrome-ot - de rájöttem, hogy az Opera mostani verziója már annyival gyorsabb, mint a többi böngésző, amelyik a gépemen van (FF, IE, Chrome), hogy bőven megérte a váltás).
Nem tudom, neked mik a tapasztalataid.Mellesleg ez az előnézeti kép funkció milyen támadási felületet nyújthat? Ez a szempont ebben az esetben nem volt világos.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
floatr
veterán
válasz Sk8erPeter #42 üzenetére
Relatív, hogy kinek mi éppen a kisebb vagy nagyobb szopás. Mint már mondtam, ott elkezd a dolog vérezni, hogy foglalkozni kell vele egyáltalán.
A támadási felületet meg nem konkrétan értettem, hanem egy kicsit általánosabban. Minden webes fejlesztésben ott van a veszély, hogy támadhatóvá teszi a szolgáltatást, erre pedig sztem a guglinál kínosan ügyelnek.
-
törölt tag
jó kis funkció ez. szerencse mondjuk, hogy kapcsolható, mert ha alapértelmezettként működne, akkor elég zavaró lehetne.
-
koxos:8]
senior tag
Tényleg jó megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4 Pro 1TB, SW: 11.00, automata GOLDHEN!!! gyönyörű szép állapotban, 6 hó gar, üzletből!
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Anbernic RG35XX Plus retro kézi konzol eladó
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 15 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest